Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kajmak brigada
Nije više jagnje. Sad su prešli na fensi finger food.

-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne znam koliko si dugo na forumu i je li ti ovo prvi nick, ali ja sam godinama vodio rasprave baš na tu temu, pa me i danas prozivaju koliko sam branio Sušića na temama reprezentacije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 jun 2024, 10:35Na stranu sto sada mislim da nije najbolje vrijeme ni za njega ni za Sarajevo da preuzme sada klub. I zbog njegovih godina i zbog zdravlja (a hvala Bogz zdrav je) i zbog mladjih navijaca koji bi ga popljuvali zbog "suskavca, "VHS kaseta", "papak iz Zavidovića" itd.
Bio sam mnogo mlađi nego danas, jbg nije malo 15 godina.

Nisam shvatao kako nije moguće da napišeš samo kritiku, da ti se nešto u njegovom radu ne sviđa i to je to, da nema potrebe da ga nazivaš telećom glavom i ostalim pogrdnim imenima.
Ne sviđa se ni meni poziv Tini Sušiću, niti mi se sviđaju samoubilačke taktike koje je nekada imao, ali postoji normalan način da se to kaže.
Onda se sve to isto dešavalo i Džeki, tako da sam naučio lekciju, shvatio sam koliko smo u stvari pogani, zatucani, neobrazovani, zavidni. Recimo tema FK Sarajevo me redovno podsjeti na to, bez ikakve namjere da uđem u neka prepucavanja, ali to što se kod vas na temi može pročitati, te kletve i uvrede, to nema nigdje drugo (u toj mjeri), možda zato jer ste najbrojniji na forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:

U Sarajevu je danas potpisan ugovor o nabavci helikoptera za potrebe sarajevske policije, a potpisivanjem ugovora između MUP-a Kantona Sarajevo i zeničke firme "Shot" koja je izabrana kao nabavljač, realizovana je ideja 2019. godine.
Potpisivanju ugovora je prisustvovao Vedran Ključanin, direktor firme "Shot", kao i ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katic.
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
- svrakino1921
- Kontakt:
Ojjjjj
Sejo kralju
Kakve satare je unio u Izrael
Respekt gazda Sejo
Al Amar je dobar- Faruk Faruk imal te supe još
-
- Kontakt:
kajmak i marmelada za vječnim BORD legende...
zar i ti sine Ivane!?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:20
Ojjjjj
Sejo kralju
Kakve satare je unio u Izrael
Respekt gazda Sejo
Al Amar je dobar- Faruk Faruk imal te supe još

Isto tako vidim da se na temi Sarajeva dosta spominje Asim Ferhatović u kontekstu da su on i Safet Sušić isti nivo i slično.
Nisu. Ni blizu.
Asim Ferhatović je više mit čaršije nego realnost, mit stvoren ponajviše da bi bio pandan Ivici Osimu. To je tada bilo odlično za grad. Poprilično nebitan fudbaler u okvirima bivše države koji je imao par dobrih sezona i ništa više od toga. Statistika mu se godinama šminka, a vrijeme u kojem je igrao im to dozvoljava.
Samo pregled najboljih strijelaca prve lige Jugoslavije iz tih godina će vam dovoljno reći koliko je Asim Ferhatović bio bitan odnosno nebitan fudbaler tog vremena.
Velika je to nepravda recimo prema jednom Salihu Šehoviću kojem je najveća mana bila to što nije bio s' Vratnika, a redovno je bio među najboljim strijelcima lige.
Kada pogledate zvaničnu statistiku FK Sarajevo, vidjećete da Ferhatović, Šehović i Živkov zajedno imaju preko 600 golova, a igrali su u istom periodu, pa onda dodaš i Arslanagića kojem stoji da je dao 170 golova. Govorimo o vremenu kada je sezona trajala 22 i 26 kola, a Sarajevo zabijalo nekad 35, nekad 40 golova po sezoni. Dva puta oko 50.
Meni se tu nešto ne uklapa.
Nisu. Ni blizu.
Asim Ferhatović je više mit čaršije nego realnost, mit stvoren ponajviše da bi bio pandan Ivici Osimu. To je tada bilo odlično za grad. Poprilično nebitan fudbaler u okvirima bivše države koji je imao par dobrih sezona i ništa više od toga. Statistika mu se godinama šminka, a vrijeme u kojem je igrao im to dozvoljava.
Samo pregled najboljih strijelaca prve lige Jugoslavije iz tih godina će vam dovoljno reći koliko je Asim Ferhatović bio bitan odnosno nebitan fudbaler tog vremena.
Velika je to nepravda recimo prema jednom Salihu Šehoviću kojem je najveća mana bila to što nije bio s' Vratnika, a redovno je bio među najboljim strijelcima lige.

Kada pogledate zvaničnu statistiku FK Sarajevo, vidjećete da Ferhatović, Šehović i Živkov zajedno imaju preko 600 golova, a igrali su u istom periodu, pa onda dodaš i Arslanagića kojem stoji da je dao 170 golova. Govorimo o vremenu kada je sezona trajala 22 i 26 kola, a Sarajevo zabijalo nekad 35, nekad 40 golova po sezoni. Dva puta oko 50.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
100% druže.Kamaga11 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:07Ne bi me cudilo zaista. Kakva administracija takvi i navijaci pravi papani.
Već ranije sam slušao o tome od osobe koja radi u administraciji fks.
I ibreti se naravno.
-
- Kontakt:

Vrijedi ponoviti slike i na ovoj stranici, a evo od mene gratis:

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
mani se ti Haseta i svega oko HasetaVirtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:35Isto tako vidim da se na temi Sarajeva dosta spominje Asim Ferhatović u kontekstu da su on i Safet Sušić isti nivo i slično.
Nisu. Ni blizu.
Velika je to nepravda recimo prema jednom Salihu Šehoviću kojem je najveća mana bila to što nije bio s' Vratnika, a redovno je bio među najboljim strijelcima lige.![]()
**** vas u usta zvaljava, bavite se smradovi svojim propalim klubom
- Meraak1921
- Kontakt:
gegenpress je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:44Uskoro i zvanično, samo da se dogovore koliko postotni da bude. #newera
![]()
Preboordo je , ukusna pavlaka za tanke jufkice
To kasapljenje sa videa nije vidjelo Grbavice, bilo je na putu za izrael
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ne mogu sada naći sliku kako vam igrači umaču u kanticu pavlake.Meraak1921 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 18:27gegenpress je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:44Uskoro i zvanično, samo da se dogovore koliko postotni da bude. #newera
![]()

-
- Kontakt:
Galata old townMeraak1921 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 18:27gegenpress je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:44Uskoro i zvanično, samo da se dogovore koliko postotni da bude. #newera
![]()
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
https://novabila.info/sejo-brajlovic-si ... ici-video/Lynx je napisao/la: ↑04 jun 2024, 20:04To kasapljenje sa videa nije vidjelo Grbavice, bilo je na putu za izrael
Vip salon, obrati paznju na rasvjetu

https://repr eze ntaci ja.ba/226323-foto-grbavica-spremna-za-europu-pogledajte-novi-vip-salon-nove-toalete
- feniksptica
- Kontakt: