E hvala drug, ide “bomba” jedna za sahatak, lp.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova slika je jos od prije par mjeseci, a pavlake, jogurti, sminka i dezodoransi su i dalje medju trofejima. Pri tom se ne zajebavam.fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:28Neko ko vjerovatno radi u klubu i treba ga nabiti nogom u zicugu, mi od kada imamo investitore non stop se podmeću noge i mi ćemo sami sebe uništiti . Ovaj forum je samo ogledalo i pokazatelj kakvi smo inače.Maroon1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:14Znaci neko je kupio pavlaku i dezedorans, usao u klub. Potom stavio oboje pored trofeja i slikao. Kako je usao u prostorije kluba, moze li svako da udje i radi sta mu je volja?
Dječače, ja sam u penziji i inače sam iz Gradačca i još pomažem sinu koji ima manju firmu. Meni dnevnice ne trebaju, prije bi rekao da ovdje neki to rade jer njima u klubu ništa ne valja. Ja sam među rijetkim koji brane sve u klubu, bez obzira ko je u upravi i ko je trener. Ako treba nešto love poslaću.
može li stoja do 15og hvalafks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:36Dječače, ja sam u penziji i inače sam iz Gradačca i još pomažem sinu koji ima manju firmu. Meni dnevnice ne trebaju, prije bi rekao da ovdje neki to rade jer njima u klubu ništa ne valja. Ja sam među rijetkim koji brane sve u klubu, bez obzira ko je u upravi i ko je trener. Ako treba nešto love poslaću.
Sacekaj dok on prvo naplati ove petobe sto je zaradioSurreal je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:37može li stoja do 15og hvalafks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:36Dječače, ja sam u penziji i inače sam iz Gradačca i još pomažem sinu koji ima manju firmu. Meni dnevnice ne trebaju, prije bi rekao da ovdje neki to rade jer njima u klubu ništa ne valja. Ja sam među rijetkim koji brane sve u klubu, bez obzira ko je u upravi i ko je trener. Ako treba nešto love poslaću.![]()
Netacno, Rijec pOvlaka nije tacna. Mislim jeste tacna za gramaticki izraz ali nema nikakve veze sa mlijecnim jelom pAvlakom.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:11Ako s čisto morfološkog pristupa izvršimo analizu riječi pavlaka, to izgleda ovako: pa-vlak-a. Jasno je da je -vlak- korijen riječi i da ima veze s glagolima vlačiti, navlačiti, izvlačiti i sl.
S druge strane, iz prefiksa po se izvodi glagol povlačiti, iz čega proizlazi oblik povlaka.
Oba su tačna
Da se citiram postom od prije godinu i pol, nista od tada se nije na bolje promijenilo niti je klub uredjeniji postao, cak naprotiv, dosli smo i do kantice od pavlake medju trofejima i slicnih predmeta kojima tu nije mjesto, cudi me da jos koja od ovih sfk lezbaca nije i kakav dildo odlozila medju trofeje.Osttribine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 00:55Najvece zlo kluba je Ismir Mirvic, a vi mu sad pojedinci p.opusite jer on daje pare eto ugasili bi se da njega nema, sto se to ne gase ostali kokuzni timovi u ligi. Kad smo najveći kokuzi bili stativa nas od grupne faze EL dijelila,a vidi nas danas finansijski stabilne. Mirva od Hrasnice navukao u klub nesposbnog šljama u vidu ove bahate direktorice, onih ubleha iz sfk, preplacenih igraca,sponzorisanja kriminalca preko kluba itd. Svaka cast, dotakli smo dno, branite ga i dalje j.ebo vas on.
Balavac vidim koji vam je glavni cilj i meta, izgleda da je to Mirvić. Tačno bi volio da čovjek ode pa da ti, turkiš i još par njih preuzmete i da nas odvedete u bolju bufućnost. Zbog takvih mi i ne možemo napredovati i tskvi kao ti su i postavili sve ono pored pehara.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:43Pazi Djipketa kralja. Svi nama noge poturaju, svi udaraju na nas sa svih strana. Krive kone, Vico, Dodik, Konakovic, Sorosi, Izrael, Amerika, Putin... samo nije Mirvic kriv. Cuj podmetnuto?? Cuj "u svojoj firmi"?? Nije ovo nicija firma nego klub. Klub koji postoji haman 80 godina, klub za koji su momci zivote dali, nebrojeno udaraca primili, klub koji je dao Haseta, Kelija, Papeta, Brozovica, Biogradlica, Vujovica, Musemica, Janjosa... i da dodju neke ofajle i da na trofejnu policu ostave pavlaku?? U Liverpoolu niko ne smije dodirnut grb dok ne osvoji nesta, u Barceloni se igraci iz postovanja izuvaju kad prvi put kroce na Camp Nou, kod nas qrave ostavljaju dezodoranse i kante pavlake pored pehara. Mirvicu sve ti yebem retardirano, odlazi iz kluba i ne brukaj nas vise, popisam ti se na pare retardu glavati.
Amin vala da ode,ovo sta je uradio od kluba je sramota svake godine pomjeramo granicu brukanja i skandala, a takav podanicki mentalitet kao sto ti imas je fkt jedan poseban fenomenfks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 17:22Balavac vidim koji vam je glavni cilj i meta, izgleda da je to Mirvić. Tačno bi volio da čovjek ode pa da ti, turkiš i još par njih preuzmete i da nas odvedete u bolju bufućnost. Zbog takvih mi i ne možemo napredovati i tskvi kao ti su i postavili sve ono pored pehara.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:43Pazi Djipketa kralja. Svi nama noge poturaju, svi udaraju na nas sa svih strana. Krive kone, Vico, Dodik, Konakovic, Sorosi, Izrael, Amerika, Putin... samo nije Mirvic kriv. Cuj podmetnuto?? Cuj "u svojoj firmi"?? Nije ovo nicija firma nego klub. Klub koji postoji haman 80 godina, klub za koji su momci zivote dali, nebrojeno udaraca primili, klub koji je dao Haseta, Kelija, Papeta, Brozovica, Biogradlica, Vujovica, Musemica, Janjosa... i da dodju neke ofajle i da na trofejnu policu ostave pavlaku?? U Liverpoolu niko ne smije dodirnut grb dok ne osvoji nesta, u Barceloni se igraci iz postovanja izuvaju kad prvi put kroce na Camp Nou, kod nas qrave ostavljaju dezodoranse i kante pavlake pored pehara. Mirvicu sve ti yebem retardirano, odlazi iz kluba i ne brukaj nas vise, popisam ti se na pare retardu glavati.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Anex, Beli98, Dadox, Dave, fera, Hajdeee, HordeSaSjevera, johntravolta123, Kaunas, keli, Kyle88, meecko, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Oerde, Proximic, ristagrad, samoFKS, SHZ82, siroliver69 i 234 gosta.