Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Izgleda da se zakuhalo sa Kijezom, neće da produži ugovor pod Đuntolijevim novim uslovima.
Prodaja 35-40 miliona. Navodno Mota želi Savinja iz Đirone na krilu
Prodaja 35-40 miliona. Navodno Mota želi Savinja iz Đirone na krilu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Savio je beton. Gledao sam ga bas ove sezone i kontam hoce ga neko klepit dok kazes keks.
Ako se pola od ovih najavljivanih transfera ostvari, kod nas ide totalni remont i potpuno nova ekipa
Bolje im je da vec dovode, opet ce biti nekompletna ekipa pred prvo kolo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mozda nece vec ove sezone, ali slijedece sigurno...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Raskrstili smo i sa Alegrijem, sporazumni raskid prihvatio, valjda Mota potpiše ove sedmice, odužilo se baš
MANIJACI JUG 1987
Strašan igrač. Dobiti ga za 30M€ bi bila pljačka (kao što se gore spominje).tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:02Joj Savio je beton. Gledao sam ga bas ove sezone i kontam hoce ga neko klepit dok kazes keks.
Al pisalo se da će u City. Ako ga Guardiola stvarno želi, niti jedan klub u Seriji A nema šanse.
Sporazumno.
Giuntoliu i co. je na kraju Allegriev show protiv Atalante legao kao budali samar te su mu platili manje nego što bi dobio kod klasičnog otkaza.
Giuntoliu i co. je na kraju Allegriev show protiv Atalante legao kao budali samar te su mu platili manje nego što bi dobio kod klasičnog otkaza.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Alegri na kraju bez parnica na sudu, hvala za sve mister vrijeme je svakako za razlaz i bolje da je na ovakav nacin, nego na sudovima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kad bi išla ova razmjena glavu za glavu to bi bila epska kradja sa naše strane... luiz je stvarno extra igrač (ganjali su ga i Arsenal i Liverpool ranije) a budimo realni amer je tek ove sezone odigrao dobro i još je pritom sljedeće ljeto slobodan... nisam nešto optimista da će ovako lako doći do razmjene... ako Aston Villa ne bude trazila bar 10 miliona ludi su jer daju boljeg igrača sa dužim ugovorom...
Ko je gledao Vilu vidio je da je Amer za ovog lika Modrić!!
Slabo gledam Premijer ligu, pogotovo ne Aston Villau ali po transfermarktu ovaj lik vrijedi 70 mil (McK 25 mil). Zabio je 9, namjestio 5, a McK asistirao 7, bez datog gola. Po tome djeluje da je brazilac daleko bolji igrač. Šta čini McK-a boljim?
E tih 7 asista u ovom Juventusu i ovom sistemu ga čine boljim. Vila je ovu sezonu bila mašina i zato im mnogi igrači i imaju dobru statistiku i dobru sezonu. Kad bi se promijenio taj naš stil Luiz bi vjerovatno bio pojačanje,ali ako se to ne desi nama ni De Bruyne pomoći ne može!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Iskristalisalo se malo što se tiče imena ovog ljeta.
Dakle Daglas Luiz, Kopmajners o njima se najviše piše u italijasnkim medijima.
Malo je spalo pisanje za Di Lorenza, dok svi pišu da je Mikele završen kao golman još ostalo samo da klub objavi.
Ako prodajemo Milika, Ilinga i Kostića moramo dovesti još jednog rezernog napadača Vlahoviću kao i još jedno krilo.
Eh sad to će Mota odlučiti da li ostaje Sule ili ide, izgleda da ga hoće Leverkuzen.
Ovo bi već ličilo na nešto

Malo je spalo pisanje za Di Lorenza, dok svi pišu da je Mikele završen kao golman još ostalo samo da klub objavi.
Ako prodajemo Milika, Ilinga i Kostića moramo dovesti još jednog rezernog napadača Vlahoviću kao i još jedno krilo.
Eh sad to će Mota odlučiti da li ostaje Sule ili ide, izgleda da ga hoće Leverkuzen.
Ovo bi već ličilo na nešto

MANIJACI JUG 1987
La #Juventus punta su #Zirkzee, #Calafiori e #Koopmeiners. Per #Zirkzee, servono 40M€, 5M€ netti annui e una commissione all'agente. Il #Bologna chiede oltre 22M€ per #Calafiori, mentre l'#Atalanta valuta #Koopmeiners 60M€. La #Juve propone 40M€ più #Soulé o #Huijsen, sfidando #Milan, #Arsenal, #Chelsea e #Liverpool per l’olandese.
Idealno bi bilo ostaviti za klupe Rabiot, Locateli + Zirkzee (uz odlazak Milik/Kean)...uz ovo na slici, imali bi se čemu nadatiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:41Iskristalisalo se malo što se tiče imena ovog ljeta.
Ovo bi već ličilo na nešto![]()
![]()
Rabiot sa 7,5mil eura plate da bude na klupi. Nema šanse. Ako Rabiot produži ugovor, jednog od ove dvojice na slici možete zaboraviti. Čitam da i Villa cijeni svog igrača 60mil, tako da vjerovatno i njega možemo zaboraviti, kao i Koopmajnersa.Hardzavi je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:13Idealno bi bilo ostaviti za klupe Rabiot, Locateli + Zirkzee (uz odlazak Milik/Kean)...uz ovo na slici, imali bi se čemu nadatiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:41Iskristalisalo se malo što se tiče imena ovog ljeta.
Ovo bi već ličilo na nešto![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.