FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
45
30%
Darko Milanič
29
19%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
23
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
9%
Samo stranac
36
24%

Ukupno glasova: 149

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 jun 2024, 19:24

jurisicduska je napisao/la:
04 jun 2024, 19:20
Ako ce se ovaj klub poceti ponasati kako dolikuje imenu I historiji I mi skupa s klubom ja nemam nista protiv da krenemo iz kantona. A vjerujem ni niko normalan - tako da ta prica ili kanton ili Mirvic vam ne pije vode.

Biti u kantonu sa ponosom I sa uređenim klubom I sa ljudima koji taj klub poštuju I vole > ovo što se sad dešava. Potpisujem dok sam ziv.
Gdje ti zivis, vecini je katastrofa ova sezona a da ispadnes iz lige dolazilo bi samo 300 ljudi na sjever i po 500 na istok i zapad

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 jun 2024, 19:28

Umjesto da molimo Boga da nam Mirvic dovede jos vece zvijezde od Hasica, Penerande, Vrancica, Serbecica, Papeta u sl. oni prizeljkuju da krenemo iz kantona
Umjesto da prizeljkujemo da nam natkriva stadion oni prizeljkuju da igramo na pomocnom u kantonu

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 jun 2024, 19:34

Tatamata1946 je napisao/la:
04 jun 2024, 19:28
Umjesto da molimo Boga da nam Mirvic dovede jos vece zvijezde od Hasica, Penerande, Vrancica, Serbecica, Papeta u sl. oni prizeljkuju da krenemo iz kantona
Umjesto da prizeljkujemo da nam natkriva stadion oni prizeljkuju da igramo na pomocnom u kantonu
Sta znace ta imena i te tvoje zvijezde za sirotinju.
Ti si veci dusman kluba cim zelis i sanjas nove prevarande i nove vrancice..
Velez bez pompe i zvijezda ispred tebe, i ljudi vec slazu tim za sezonu dok mi slazemo pavlake po policama...
I usput moli se za mirvica i na dzumi ga pominji.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 04 jun 2024, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jun 2024, 19:36

:roll:
04 jun 2024, 19:24
04 jun 2024, 19:20
Ako ce se ovaj klub poceti ponasati kako dolikuje imenu I historiji I mi skupa s klubom ja nemam nista protiv da krenemo iz kantona. A vjerujem ni niko normalan - tako da ta prica ili kanton ili Mirvic vam ne pije vode.

Biti u kantonu sa ponosom I sa uređenim klubom I sa ljudima koji taj klub poštuju I vole > ovo što se sad dešava. Potpisujem dok sam ziv.
Gdje ti zivis, vecini je katastrofa ova sezona a da ispadnes iz lige dolazilo bi samo 300 ljudi na sjever i po 500 na istok i zapad
Taj klub iz kantona bi rastao I narastao vise od ovog sad za 10 godina ja to garantujem.

Bez pavlaka kraj trofeja
Bez pjesama zene ratnog zlocinca u kampu koji nosi naziv po heroju odbrane ovog grada
Bez LGBTQ administracije
Bez smjena ljudi na svako 3-6 mjeseci

Imao bi jasnu strategiju plan i znalo bi se sta je Sarajevo.

Vise postovanja je imao Vijetnamac od jednog dijasporca koji je na nivou svijesti tetke iz dijaspore koja ti na ljeto donese paket carapa I svoj stari iPhone kontajuci da to u Bosni nema. To je njegov domet. Nam I Tan koji se s Bosnom nisu sreli imaju vise respekta prema velicini ovog kluba nego Mirvic.

Ako biram njegove pare il da ovaj klub bude sto je bio nekad prije nego su ga razne Muce, Ibrakovici , Selimovici, Ajle svukle na nivo Unisa onda biram ovo drugo. Jest duze ali je ljepse.

Tako da svi koji misle da Sarajevo bez Mirvica ne moze , moze itekako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 jun 2024, 19:38

Priželjkujemo da skloni pavlaku,da ne dovodi željovce u klub,da se riješi lgbt kobila al ne ide.
Prevarande neka ne dovodi,a i navikli smo kisnuti eto ni to ne mora.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 jun 2024, 19:38

Istinasamo123 je napisao/la:
04 jun 2024, 19:34
Velez bez pompe i zvijezda ispred tebe, i ljudi vec slazu tim za sezonu dok mi slazemo pavlake po policama...
Papeta vise postuju u Parizu. Pogledaj koji klip
To da igramo u kantonu je za bana a vi kako hocete

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 jun 2024, 19:39

04 jun 2024, 19:38
Kakve veze ima safet sa tvojim nebulozama iznad, jel se molis za mirvica hebo te on u guzicu.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 04 jun 2024, 19:40

A ko je kriv ako nije Mirvic sto smo promijenili jedno 1000 direktora akademije, trenera akademije, trenera prvog tima...?

Lik ne zna voditi klub i tacka, to je cinjenica.

Evo zbog cega je jucer otpustio direktora akademije i trenera juniora kada koliko vidim imaju dobre rezultate? Lik hoce da pokaze Ibricicu da nece samo on ici vec cijela njegova ekipa, ne bitno kakve rezultate imaju. E ako je to normalno, pisaj ga....

Svaka njemu cast ali treba biti objektivan, treba nekad reci da nesto ne valja a ne da sutimo jer je investirao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 jun 2024, 19:44

04 jun 2024, 18:42
Kako mirviceve pudlice prosipaju pricu da cemo biti gori od zelje ako ode.
A pola i vise para Tan daje, lazovi i prevaranti ako naatavi ovako ubrzo ce se cuti i sa stadiona da odyebe u troskocima.
Haj ok da je tako. Sto ih nije nastavio davati kad se Nam povukao??
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jun 2024, 19:46

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 jun 2024, 19:44
A pola i vise para Tan daje, lazovi i prevaranti ako naatavi ovako ubrzo ce se cuti i sa stadiona da odyebe u troskocima.
Cim se Tan nazvao I reklo da nema para u klubu odmah je pustio pare za plate I pripreme. Necemo neistine iznositi.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jun 2024, 19:46

Ma nema, ko svoj šupenhagen uvali u administraciju teško da će tako lahko otići tako i ovi sada.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 jun 2024, 19:46

Neki su vidjeli ovo i prije godinu pisali, sugerisali ali previse je lako napravio od navijaca magarce i botove da mu pisu nema nazad ismire.
Sada mnogi progledavaju kada dodje se do zida ali i ova situacija pokazuje kako se lahko manipulise sa nasim navijacima.
Nakon svega ovoga sandzoslav sto je rekao vise vjerujem nego u one teorije zavjera koje su bacene a istine evo isplivavaju jedna za drugom.
Rumeno qovno ibricic je bio mozak svih tih igrica koje su samo ostetile i unazadile klub i napravili jednu sprdnju od nas.
Al bitno je kada se ovo pisalo da iskacu oni za petobu i nazivaju te navijacem zelje...

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 jun 2024, 19:50

:pray:
04 jun 2024, 19:39

Kakve veze ima safet sa tvojim nebulozama iznad, jel se molis za mirvica hebo te on u guzicu.
Pa kazes da je Pape zvijezda za sirotinju i nema potrebe za vrijedjanjem
Svi smo mislili da su Ibricic i Rozman rjesenje na duge staze ali neki navijaci i Mirvic medju njima su promijenili misljenje i sad zele nekog drugog. Kod drugog dijela navijaca to je izazvalo bijes i Mirvic je na kritikama zbog novih promjena. Ja licno bih ostavio Rozmana ali ako ga Mirvic zamijeni necu toliko zaliti i podrzat cu odluku

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 jun 2024, 19:53

04 jun 2024, 19:46
Cim se Tan nazvao I reklo da nema para u klubu odmah je pustio pare za plate I pripreme. Necemo neistine iznositi.
Oprosti. Onda u cemu je fora bila da se ne traze plate 3 mjeseca prije nego se Milicevic i pola sastava ispalio? Znaci ovo u tisini ispusili a onda se pomolili i trazili pare kad je sezona zavrsila?? Rekli, Mi nemamo ni za priprema i plate tadasnjem skromnom sastavu?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 04 jun 2024, 19:55

04 jun 2024, 19:50
:pray:
04 jun 2024, 19:39

Pa kazes da je Pape zvijezda za sirotinju i nema potrebe za vrijedjanjem
Svi smo mislili da su Ibricic i Rozman rjesenje na duge staze ali neki navijaci i Mirvic medju njima su promijenili misljenje i sad zele nekog drugog. Kod drugog dijela navijaca to je izazvalo bijes i Mirvic je na kritikama zbog novih promjena. Ja licno bih ostavio Rozmana ali ako ga Mirvic zamijeni necu toliko zaliti i podrzat cu odluku
Kakvo rijesenje prosuli ga svi treneri i poslije derbija na gebavici sa dva igraca vise gdje nije bila akcija jedna je pokazalo da on tu nema sta trazit.
Mirvic je druga prica za sebe i on je isto covjek koji nema pojma kako funkcionise sportski kolektiv, dzaba mu sve pare svijeta.
A ti kako god ne znas jesi posao ili dosao

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 jun 2024, 19:56

Tjeraj bagru Mirviću,mamu im **** i administraciju

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 jun 2024, 19:57

Najveci uspjeh Mirvica u FKS je trofej Pavlaka, uspjesno instaliran pored ostalih pehara koje je klub osvojio.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jun 2024, 19:57

04 jun 2024, 19:53
04 jun 2024, 19:46

Oprosti. Onda u cemu je fora bila da se ne traze plate 3 mjeseca prije nego se Milicevic i pola sastava ispalio? Znaci ovo u tisini ispusili a onda se pomolili i trazili pare kad je sezona zavrsila?? Rekli, Mi nemamo ni za priprema i plate tadasnjem skromnom sastavu?

Bila je fora da je Sabrina krila stvarno stanje u klubu od Tana I pokusavala dogovoriti neke stvari na svoju ruku. Tan je uvijek tu kad god treba samo da je opravdano I normalno i covjek da pare. Aposlutno nema nikakav problem u vezi toga. I u ovoj godini je dao on za kamp I za teretanu I hoce tamo da napravi I smjestaj za igrace I ostale popratne sadrzaje.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 jun 2024, 20:04

Ovi sto tjeraju Mirvica i sto ga brane su smijesni. Kako ste samo naivni i dragi :mrgreen:
Ne funkcionise kapitalizam tako. Mi smo Tanovi ali on nije nas. Ne moze se njega otjerati ni milom ni silom,niti on zeli ici. Kada bi sutra poceo rat,10x gori od proslog,kada od Sarajeva ne bi ostao kamen na kamenu,prvi dan mira bi dosao Tan i pitao : Gdje je moj klub ??
Odakle vam samo ideja da oni lose vode klub ?? Tan je od prvog intervjua do danas bio decidan i jasan - Akademija i prodaja djece je prioritet a prvi tim i rezultati ako sta bude-bude. I dobro im ide,odlicno sta vise.
Tan je prvo htio preuzeti Hajduk,no na sastanku pregovaraci Hajduka su htjeli garantovani,nemali godisnji iznos za prvi tim,sto Tan nije htio pristati,tako su pregovori propali. Onda je dosao kod nas a mi kokuzni kakvi smo bili nismo imali uslova,samo uzmi nas. Isto je u Kortrijku,imate intervju sa ovim Belgijancem
Ove bajke oko nepovoljnih uslova i gubitaka prilikom ugovora su bas ono bajke. Ko je ikad imao posla sa Amerikancima,zna koliko su u pitanjima pravno-finansijske prirode jaki ,nemilosrdni,nenadhebivi. Kad se vrti oko para i ugovora,Ameri su nehumani,neljudski,isto Borgovi.
Tako da se ne moze vjerovati u bajku da je Dudic Teleca glava nesto oprostio :mrgreen: Mogao je biti sretan sto je ista dobio. Isto i sad Domzalci ,Skijas ce otici siromasniji nego sto su dosli. A Rumeni seljacic je morao potegnuti Dzeka da ga spasava od suspenzije,jer bi vjerovatno sa suspenzijom krenuo auto-stopom u Krajinu. :mrgreen:
Tan i njegove sluge svakom treneru spremaju istu zvrcku,osrednji skroman ali precjenjen tim ,koji naravno ne moze postici ciljeve. Onda navijacima bace trenera da ga glodzu a oni polako nastavljaju sa prodajom djece i uzimanjem para. Evo cekaju kao zapete puske da tusnu Buljubasica,Celika.Viverosa,pa cak i Renana,svakog igraca za kojeg dodje ponuda. Jer njih rezultat ne zanima. To isto spremaju Papetu. Samo Pape je star i bogat,nece ga uspjeti navuci u klopku ( bar se nadam ).
Ovu koska oko uposlenika administracije i pavlake je isto bacena od strane investitora. Njihovo ponasanje je usmjereno od Mirvica. U Americi po kancelarijama ne smiju glasno kafu srkati ,ni vise od 2x dnevno otici u WC a kod nas orgijaju ?! Slucajno,how yes no. Samo jos jedan potez pametnog MIrvica da skrene navijacima pogled sa glavnog problema a to su investitori. I to ne nesposobnost investitora ( i to je fingirano,kao oni dobrice pokusavaju nesto ali eto ne ide :mrgreen: ) ,nego je problem gramzivost,pokvarenost investitora ,njihova potpuna nezainteresiranost za rezultate,za prvi tim,za sportske uspjehe.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 jun 2024, 20:06

Yebo te kajmak, ako je to najveci problem, kakvi smo mi debili... Boze sacuvaj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordospartanac, Dave, Ferrante071, Google Adsense [Bot], Hansestadt, iliyaa8, keli, Lecler, miguelramos, nedimmmm1337, ovisnik, Proximic, Tarapi, zagorski i 136 gostiju.