Nema veze sto Edin ima stats:
36 matches, 21 goals, 3 assists.
Specijalni je prnO u fenjer zato je i preuzeo fener.
Dzeko bi postigao vise zgoditaka da nije bilo onog kretena trenera Kartala.
Treba ga nogirati

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko kaže da ga je nogirao iz Rome? I to baš u Inter?!MocMahale444 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 05:45Jasta nego los, treba ga nogirati sto prije specijalni mongol mau jer mozda mu onaj mandelin bude valjao u Feneru.
Nema veze sto Edin ima stats:
36 matches, 21 goals, 3 assists.
Specijalni je prnO u fenjer zato je i preuzeo fener.
Dzeko bi postigao vise zgoditaka da nije bilo onog kretena trenera Kartala.
Treba ga nogirativela havle flipera gurabije mi sta sve nece napisati.
Iako se ne slazem s nekim stvarima, ovo je odlican post. Ovakvih postova treba vise na forumu, gdje se nesto subjektivno kaze bez seljackih argumenata i guranja inata.Lupi je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:03Džeku će Murinjo nogirati iz Fenera.
Kao što ga je nogirao iz Rome.
Prva stvar koju Murinjo uradi jeste da otjera probleme iz ekipe.
Tako je uradio i Raulu kad je stigao u Real.
Previše se Džeko ****, stalno je u sukobu bio sa trenerom,jer ne želi da bude zamijenjen. upravljao ekipom na terenu izvan, tražio igrače,postavio se iznad kluba.kao i u Romi gdje je imao sukob sa svakim trenerom koji je vodio Romu i koji ga je nekad zamijenio u toku igre.
Sjećam se jedne tekme Spaleti trener- Roma vodi protiv Pescare 4:0, 70 i neki minut, Spalati ga mijenja jer je za 3 dana derbi protiv Lacia, Džeko zabio 2 gola i pravi skandal Spaletiu ,drobi mu sve po spisku što ga vadi.
Zašto ?
Zato što je Džeko u trci za najboljeg strijelca,**** se njemu za derbi, koji je Romi više od derbija i bodove koji Romi trtebaju za titulu...njemu su bitni lični ciljevi, takav je i u reprezentaciji BiH.
Sve dok Barba ne skupi muda i ne **** ga mi nećemo imati napretka.
A Džeko će igrati i do 45 ako treba, samo da ode ne neko prvenstvo.
Tako ćemo mi sljedeće minimum 2 godine sa Džekom uvježbavati u napadu šta ??
Najgore što s njim ne možemo igrati ni odbranu, ni brži moderniji fudbal,jer sve curi od njega,preko njega.
Odbrana se igra od napadača.
Svi krivimo Ćivića za gol Ukrajine a niko da spomene Džeku koji gleda Ukrajinca 10 sekundi i neće da potrći prema njemu, iako je jedini on tu bio najbliži...iako ga jedni on vidi svima drugima našim je Ukrajinac izvan vidokruga...
I onda se mahalaš svaki put poslije poraza javi i kaže javno kako ne igramo odbranu..
Osim kad treab nešto reći javno o FSBIH i lopovima i grobarima našeg fudbala- tu ga kao niko ništa ne pita![]()
![]()
Ne igramo zbog tebe, ti je ne igraš prvi.
Niti si ikad igrao ,ni u jednom klubu.
Umjesto da bira opraštaj Engleska ili Italija ( kud ćeš bolji odlazak) i spasi nas muka, ako imalo dostojanstava ima i oslobodi nekom napadaču mjesto pa da taj i mi iammo 2 godien nešto uigravati i bazirati neku budućnost - Džeko ne dolazi, pa će razmisliti, pa traži odmor ove dvije tekme,pa opet dođe ali ne zna hoće li igrati i ma kraju u prvih 11![]()
Poserem ti se na post, a ako usta otvoris moze i u njihLupi je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:03Džeku će Murinjo nogirati iz Fenera.
Previše se Džeko ****, stalno je u sukobu bio sa trenerom,jer ne želi da bude zamijenjen. upravljao ekipom na terenu izvan, tražio igrače,postavio se iznad kluba.kao i u Romi gdje je imao sukob sa svakim trenerom koji je vodio Romu i koji ga je nekad zamijenio u toku igre.
Sjećam se jedne tekme Spaleti trener- Roma vodi protiv Pescare 4:0, 70 i neki minut, Spalati ga mijenja jer je za 3 dana derbi protiv Lacia, Džeko zabio 2 gola i pravi skandal Spaletiu ,drobi mu sve po spisku što ga vadi.
Zašto ?
Zato što je Džeko u trci za najboljeg strijelca,**** se njemu za derbi, koji je Romi više od derbija i bodove koji Romi trtebaju za titulu...njemu su bitni lični ciljevi, takav je i u reprezentaciji BiH.
Najgore što s njim ne možemo igrati ni odbranu, ni brži moderniji fudbal,jer sve curi od njega,preko njega.
Odbrana se igra od napadača.
Svi krivimo Ćivića za gol Ukrajine a niko da spomene Džeku koji gleda Ukrajinca 10 sekundi i neće da potrći prema njemu, iako je jedini on tu bio najbliži...iako ga jedni on vidi svima drugima našim je Ukrajinac izvan vidokruga...
I onda se mahalaš svaki put poslije poraza javi i kaže javno kako ne igramo odbranu..
Osim kad treab nešto reći javno o FSBIH i lopovima i grobarima našeg fudbala- tu ga kao niko ništa ne pita![]()
![]()
Ne igramo zbog tebe, ti je ne igraš prvi.
Niti si ikad igrao ,ni u jednom klubu.
Umjesto da bira opraštaj Engleska ili Italija ( kud ćeš bolji odlazak) i spasi nas muka, ako imalo dostojanstava ima i oslobodi nekom napadaču mjesto pa da taj i mi iammo 2 godien nešto uigravati i bazirati neku budućnost - Džeko ne dolazi, pa će razmisliti, pa traži odmor ove dvije tekme,pa opet dođe ali ne zna hoće li igrati i ma kraju u prvih 11![]()
Pape najbolji strani igrac PSGa svih vremena, prije npr. jednog Ibrahimovica i onda pojedini ovdje pisu o njemu kao da je Faris Handzic.
Tako je Safija a Dal je odmah iza Dzeke, yebo Papeta kad nije lijep
Tu se ogleda razlika izmedju neambicioznih i malih ljudi poput tebe i ambicioznih, velikih sportista zeljnih igranja, nadmetanja, uspjeha poput Dzeke, Ronalda, Ibrahimovica i slicnih koji ne zele da budu zamijenjeni, koji igraju bez kalkulacija, koji zele da budu najveci. I svaka im cast na tome.Lupi je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:03Džeku će Murinjo nogirati iz Fenera.
Zašto ?
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Rimes87, s4mke, tuzlanskinacin i 41 gost.