FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije noke kako vjetar puse ne pisu se neke stvari u jeku sezone kad nam gori hocemo li u europu. Jest malo ali daj bar te dvije tri tekme da se obradujemo napunimo Kosevo etc. Moramo malo naucit da ne seremo kad smo potrebni klubu. Evo pauza je pa reci sve sto ti je na srcu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Možda bi istjerali da se levati ne prodaše za besplatan ulaz. Kad se zvalo na bojkot ljudi su za inat dolazili još više na utakmice nazivajući grupu narkomanima i drugim pogrdnim imenima. Da se stalo do kraja uz horde druga bi se sad pjesma pjevala. Ovako niko ne shvata ozbiljno publiku koja se može kupiti za 5 maraka.
ISTINA ZA VEDRANA!
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa istina da nam fali koji trofej ali valjda i to dodje na svoje ako pojacamo svoju poziciju u savezu.zagorski je napisao/la: ↑04 jun 2024, 21:10Prizeljkujemo mi ponajvise trofeje pa smo evo u ove 4 godine jedino ‘osvojili’ punomasnu povlaku/pavlakuTatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 19:28Umjesto da molimo Boga da nam Mirvic dovede jos vece zvijezde od Hasica, Penerande, Vrancica, Serbecica, Papeta u sl. oni prizeljkuju da krenemo iz kantona
Umjesto da prizeljkujemo da nam natkriva stadion oni prizeljkuju da igramo na pomocnom u kantonu
Zadatak za tebe da nam nabrojis te zadnje 4 godine ko je osvojio te trofeje
-
- Kontakt:
I ona sezona kad smo igrali u Zenici nas je unazadila i to ne treba ni brojati
Obzirom da me zovu cobanom, spreman sam prodati svu zivinu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
Svakakvi ce se razlozi navesti za neuspjeh, samo ne onaj pravi.
Djaba tebi milioni kad ih ne znas potrositi kvalitetno.
Djaba tebi milioni kad ih ne znas potrositi kvalitetno.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Citam ja odavno sta pisu i za tebe a i ti pretjerujes sa uvredama na racun legende Husrefa Musemica. Sve vas treba banovati za svaku uvredu
Pola Sarajeva doselilo iz drugih krajeva BiH, najvise iz Istocne Bosne i Sandzaka i onda pojedinci prozivaju nekog ko je iz Olova koje granici sa kantonom. Ovaj forum treba zaobilaziti u sirokom luku
Pitanje je momenta kada ce Horde direktno prozvati i samog Mirvica i kada ce mu horski 90% raje na stadionu **** majku.
Ne kazem da treba,ali obzirom na slijed dogadaja i na ono sto vrlo izvjesno slijedi to je ono sto ce skoro pa sigurno uslijediti.
Ne kazem da treba,ali obzirom na slijed dogadaja i na ono sto vrlo izvjesno slijedi to je ono sto ce skoro pa sigurno uslijediti.
Nema lik ide iz greške u grešku, valjda se opameti ali.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Horde zla nisu izgubile ni jedan rat do sada. Poneku bitku, da. Ali u globalu, ni jedan rat u koji se krenulo.
To neka bude jasno svima. Kada se krene, ali krene, u startu se zna pobjednik. Samo je pitanje vremena kada ce doci do pobjede.
To neka bude jasno svima. Kada se krene, ali krene, u startu se zna pobjednik. Samo je pitanje vremena kada ce doci do pobjede.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Vi ljudi majke mi moje uopste niste normalni.
Trenrr bio to Rozman il neko drugi..ne smijemo mu sudit zbog Europe i ne smije mijenjat i otpisivat igrace naglo i odjednom. Tek poslije 6 mjeseci
Trenrr bio to Rozman il neko drugi..ne smijemo mu sudit zbog Europe i ne smije mijenjat i otpisivat igrace naglo i odjednom. Tek poslije 6 mjeseci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zavisi, da sam na njegovom mjestu već nakon derbija (0:0) tražio bi mu zamjenu i bila bi spremna. Nije normalno da kako vrijeme teče umjesto da napredujemo mi nazadujemo. Pošto nije spremio zamjenu ako mu je zamjena Musemić i sl. ostavio bih ga. Mada se ovo što sam napisao nije odnosilo na trenera nego sve njegove poteze pa i ovaj zadnji tjeranje Karića.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:38Jedni kazu da je greska tjerati Rozmana a drugi da ga treba otjerati. Sta bi ti uradio da si na mjestu Mirvica?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ja nebi rekao da smo zakasnioi sa imenovanjem sd i ss ako to uspjemo uradit do 8 mog..
Ko god bio trener maksimalno 2 igraca dovest
Ko god bio trener maksimalno 2 igraca dovest
Sjecate li se vi Nathana da Cruza
ne moguce da sam ga ja zaboravio a sad mi nesto izbaci veza Radnika pa se spominjemo i mi?? Ko je tad bio trener??

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ali kad je dosao nakon Mirze Varesanovica svi su rekli da je dobra stvar sto dolazi stranac, mlad i moderan.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:48Zavisi, da sam na njegovom mjestu već nakon derbija (0:0) tražio bi mu zamjenu i bila bi spremna. Nije normalno da kako vrijeme teče umjesto da napredujemo mi nazadujemo. Pošto nije spremio zamjenu ako mu je zamjena Musemić i sl. ostavio bih ga. Mada se ovo što sam napisao nije odnosilo na trenera nego sve njegove poteze pa i ovaj zadnji tjeranje Karića.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:38Jedni kazu da je greska tjerati Rozmana a drugi da ga treba otjerati. Sta bi ti uradio da si na mjestu Mirvica?
Ja da sam Mirvic otjerao bih ga nakon sto se odrekao Vrancica, Serbecica, Zeljkovica, Balte, Penerande, Ziljkica...da ne zaboravim koga
Ali haj covjek mu pustio da ima slobodu i da radi sta hoce, da tjera i dovodi koga hoce sve preko njegovih ledja. Obezbjedio pripreme i sve uslove i sad svi tjeraju Mirvica jer je doveo Rozmana.
Da je Mirvic ostavio Rozmana jos jednu sezonu opet bi drvlje i kamenje na Mirvica.
Sta god da se desi nismo zadovoljni. Husrefa smo otjerali nakon duple i to sve govori o nama. Prvi ja sam takav
Kako je samo mogo te igracine otjerat, vidimo da su svi dokazani velikani van sarajeva. Rozmane glupaneTatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 23:06Ali kad je dosao nakon Mirze Varesanovica svi su rekli da je dobra stvar sto dolazi stranac, mlad i moderan.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:48Zavisi, da sam na njegovom mjestu već nakon derbija (0:0) tražio bi mu zamjenu i bila bi spremna. Nije normalno da kako vrijeme teče umjesto da napredujemo mi nazadujemo. Pošto nije spremio zamjenu ako mu je zamjena Musemić i sl. ostavio bih ga. Mada se ovo što sam napisao nije odnosilo na trenera nego sve njegove poteze pa i ovaj zadnji tjeranje Karića.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:38
Jedni kazu da je greska tjerati Rozmana a drugi da ga treba otjerati. Sta bi ti uradio da si na mjestu Mirvica?
Ja da sam Mirvic otjerao bih ga nakon sto se odrekao Vrancica, Serbecica, Zeljkovica, Balte, Penerande, Ziljkica...da ne zaboravim koga
Ali haj covjek mu pustio da ima slobodu i da radi sta hoce, da tjera i dovodi koga hoce sve preko njegovih ledja. Obezbjedio pripreme i sve uslove i sad svi tjeraju Mirvica jer je doveo Rozmana.
Da je Mirvic ostavio Rozmana jos jednu sezonu opet bi drvlje i kamenje na Mirvica.
Sta god da se desi nismo zadovoljni. Husrefa smo otjerali nakon duple i to sve govori o nama. Prvi ja sam takav
-
- Kontakt:
Cobani su fini ljudi, ti si govedo nemoj mjenjat teze.
Svaki trener koji dođe logično da treba slobodu, evo primjer Mourinho došao u Romu zakucao El Shaarawya za klub jer mu kao krilo nije potreban u 3421 formaciji. Normalno je da će se riješiti nekih igrača koji ti ne pašu u načinu igre koji preferiraš. Ranije sam pisao za Baltu i glumjenju strogoće na njemu pa nemam volje ponovo da pišem.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 23:06Ali kad je dosao nakon Mirze Varesanovica svi su rekli da je dobra stvar sto dolazi stranac, mlad i moderan.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:48Zavisi, da sam na njegovom mjestu već nakon derbija (0:0) tražio bi mu zamjenu i bila bi spremna. Nije normalno da kako vrijeme teče umjesto da napredujemo mi nazadujemo. Pošto nije spremio zamjenu ako mu je zamjena Musemić i sl. ostavio bih ga. Mada se ovo što sam napisao nije odnosilo na trenera nego sve njegove poteze pa i ovaj zadnji tjeranje Karića.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 22:38
Jedni kazu da je greska tjerati Rozmana a drugi da ga treba otjerati. Sta bi ti uradio da si na mjestu Mirvica?
Dalje, Rožman da ima igru trebao je ostati, ali mi smo jedva Slobodu izbacili, Igman, Posušje, Široki, kone svi su uzimali bodove. Ponovo kažem nije normalno da kako vrijeme ide umjesto da napreduješ ti nazaduješ.
Svi smo mi ovdje da se trener istrpi ali da pokaže ekipa na terenu nešto, da imaju igru, kad gledaš da vidiš nešto ali mi na proljeće ništa nismo pokazali.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Noke995, Rodman, Serha, skoJaa, Tatamata1946 i 150 gostiju.