sta bi se odrazilo na kogTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2024, 13:41100%bvsic je napisao/la: ↑05 jun 2024, 13:28Treba nam neko s mudima, a ima ih sad koliko ce to znaciti igracima koji imaju velike plate a sviraju krcu vecina, plata ista izgubio pobijedio. Zato samo odbijat za krcobolju a premije davati za igranje. To je nacin da proigrajuTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2024, 13:23Nisam siguran sta sve dobijamo s Papetom,osim lozione od 7-77 godina,sto je naravno super stvar,ali…
Kad se bolje pogleda ne mozemo nesto posebno ni izgubiti u odnosu na trenutno stanje.
Pape je specifican i lik koji je tvrdog karaktera. Svjestan je on sebe i svog imena.
Ono na cemu mu cestitam je sto ima muda,pa i kad nesto fuli (ala Nigerija) ne moze mu niko osporiti nacin na koji je dosao do tog momenta i te tekme.
Ako prelomi,a izgleda da bi ipak mogao i na kraju krajeva trebao jer to je i njegov klub,ne sumnjam da cemo gledati elegantan i dopadljiv fudbal.
Ne treba zaboraviti kako bi se to odrazilo na same igrace,pojavljivanje jedne takve fudbalske velicine i legende na svjetskom nivou,gdje ti jedan Pixi,Prosinecki,Savicevic,itd dodju i kazu za mene je Pape br.1
Uostalom pojava takvog lika bi ostavila trag i na sam savez i cjelokupnu objektivnu pa i subjektivnu fudbalsku javnost,jer nije to isto kad Vico gleda u Rozmana ili Papeta.
Ako bi Ismiru glat halalio neku “gresku” a nije da ih nije vec bilo,onda bi to bila ova s Papetom.
Opet kazem ne vidim kojeg to trenera mozemo dovesti a koji hoce doci i da to bude nesto vanserijsko,do sad ne vidjeno,da budemo na top nivou…
zaboli Penju i oliveiru ko je doticni,
jos jednom pominjem nama treba moderan trener a ne da kaljamo ime nasih legendi zar nam Husref nije škola.
Slovenac je ispunio cilj ja bih ga ostavio da vidimo u evropi jel se igra sta poboljsala