FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

donDondon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la donDondon » 05 jun 2024, 13:54

TrofejiSuTu je napisao/la:
05 jun 2024, 13:41
bvsic je napisao/la:
05 jun 2024, 13:28
05 jun 2024, 13:23
Nisam siguran sta sve dobijamo s Papetom,osim lozione od 7-77 godina,sto je naravno super stvar,ali…
Kad se bolje pogleda ne mozemo nesto posebno ni izgubiti u odnosu na trenutno stanje.

Pape je specifican i lik koji je tvrdog karaktera. Svjestan je on sebe i svog imena.
Ono na cemu mu cestitam je sto ima muda,pa i kad nesto fuli (ala Nigerija) ne moze mu niko osporiti nacin na koji je dosao do tog momenta i te tekme.

Ako prelomi,a izgleda da bi ipak mogao i na kraju krajeva trebao jer to je i njegov klub,ne sumnjam da cemo gledati elegantan i dopadljiv fudbal.

Treba nam neko s mudima, a ima ih sad koliko ce to znaciti igracima koji imaju velike plate a sviraju krcu vecina, plata ista izgubio pobijedio. Zato samo odbijat za krcobolju a premije davati za igranje. To je nacin da proigraju
100%
Ne treba zaboraviti kako bi se to odrazilo na same igrace,pojavljivanje jedne takve fudbalske velicine i legende na svjetskom nivou,gdje ti jedan Pixi,Prosinecki,Savicevic,itd dodju i kazu za mene je Pape br.1

Uostalom pojava takvog lika bi ostavila trag i na sam savez i cjelokupnu objektivnu pa i subjektivnu fudbalsku javnost,jer nije to isto kad Vico gleda u Rozmana ili Papeta.

Ako bi Ismiru glat halalio neku “gresku” a nije da ih nije vec bilo,onda bi to bila ova s Papetom.

Opet kazem ne vidim kojeg to trenera mozemo dovesti a koji hoce doci i da to bude nesto vanserijsko,do sad ne vidjeno,da budemo na top nivou…
sta bi se odrazilo na kog
zaboli Penju i oliveiru ko je doticni,
jos jednom pominjem nama treba moderan trener a ne da kaljamo ime nasih legendi zar nam Husref nije škola.
Slovenac je ispunio cilj ja bih ga ostavio da vidimo u evropi jel se igra sta poboljsala
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jun 2024, 13:56

Zaboli dva, mozda tri igraca ko je Pape, ne zaboli ostalih 30.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 jun 2024, 13:58

sta bi da smo Bayern :urnebes: i da smo doveli Kompanija
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 jun 2024, 14:02

Gubimo protiv Buducnosti na Kupu prijateljstva, gol smo primili sa njihove polovine.
Sarajevo ljubavi moja.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jun 2024, 14:02

bvsic je napisao/la:
05 jun 2024, 13:28
05 jun 2024, 13:23
Nisam siguran sta sve dobijamo s Papetom,osim lozione od 7-77 godina,sto je naravno super stvar,ali…
Kad se bolje pogleda ne mozemo nesto posebno ni izgubiti u odnosu na trenutno stanje.

Pape je specifican i lik koji je tvrdog karaktera. Svjestan je on sebe i svog imena.
Ono na cemu mu cestitam je sto ima muda,pa i kad nesto fuli (ala Nigerija) ne moze mu niko osporiti nacin na koji je dosao do tog momenta i te tekme.

Ako prelomi,a izgleda da bi ipak mogao i na kraju krajeva trebao jer to je i njegov klub,ne sumnjam da cemo gledati elegantan i dopadljiv fudbal.

Treba nam neko s mudima, a ima ih sad koliko ce to znaciti igracima koji imaju velike plate a sviraju krcu vecina, plata ista izgubio pobijedio. Zato samo odbijat za krcobolju a premije davati za igranje. To je nacin da proigraju
Šta misliš jel Džeki bio autoritet, jel mu smio pisnuti dok je bio selektor.Džeko je kod Papeta dovodio maltene kompletnu familiju i one ublehe od jarana u hotele, na pripreme, radio šta je htio, to sam lično vidio, a šta se radilo u Brazilu 2014 i ko je sve tamo bio i boravio po hotelima, bolje je da ne pišem.U Čikagu, prije utakmice sa Meksikom 2012, Džekini roditelji se vozali u autobusu sa igračima i stručnim štabom, a Džekin stari mu redovno hodao terenom tokom treninga, a 2014 u Inzbruku mu upao u svlačionicu nakon utakmice sa Egiptom i očitao mu bukvicu.Imaš također na YouTube Papetovu izjavu sa pressa, prije utakmice sa Slovačkom u Zenici 2013. (uoči koje je Džeko bio u Istanbulu nekoliko dana), kada Pape govori novinaru da će Džeko igrati makar došao uoči same utakmice.Jel to autoritet ili strah ? Također, neki novinari su mi rekli, da je Džeko uslovio Papeta prije Brazila, da nece dole putovati, ako Ibričić ne bude na spisku.Pape je bio autoritet Vršajeviću i Avdukiću, Džeki i Spahiću nije sigurno.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 05 jun 2024, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 05 jun 2024, 14:03

U trenutnoj situaciji, samo Pape.

Trenutno nismo spremni za mladok i perspektivnog trenera. To se dokazalo unazad evo 10 godina od kad furamo tu pricu daj mladog i skolovanog
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 05 jun 2024, 14:06

Otkud vama uopste tolika sigurnost da je safet novi trener? Mislim, nije da ne bih volio al ono :D
1946-1987

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 jun 2024, 14:07

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
05 jun 2024, 13:58
To ti je u rangu da mi dovedemo limenog ili bracu

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 jun 2024, 14:07

Ne moze se to porediti. Kompany je mlad i perspektivan. Strasno mlad i perspektivan. Kompaniju je samo nebo granica.
Nas Pape je star i neperspektivan. Strasno star i neperspektivan. Njegove granice su poznate i jako su nisko.
Kompany ce u ruke dobiti vrhunsku top ekipu
Pape ce dobiti granapsku ekipu poluigraca.
Pape je nasa legenda ali nije carobnjak,ne moze od losih igraca uciniti dobre.
Ako dodje a nadam se da nece,samo cemo bez potrebe zaprljati sjaj jedne legende.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 jun 2024, 14:11

Antikloc je napisao/la:
05 jun 2024, 14:07
Ne moze se to porediti. Kompany je mlad i perspektivan. Strasno mlad i perspektivan. Kompaniju je samo nebo granica.
Nas Pape je star i neperspektivan. Strasno star i neperspektivan. Njegove granice su poznate i jako su nisko.
Ako dodje a nadam se da nece,samo cemo bez potrebe zaprljati sjaj jedne legende.
kako bi ovdje bio docekan trener koji je do jucer ispao u nizi rang s ekipom. Ee zamisli, takvog dovedes ekipi koja cilja na sve trofeje.
Gorio bi forum i sve okolo
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 05 jun 2024, 14:13

Sumnjam da ce Safet doci, zena mu ima zdravstvenih problema...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 jun 2024, 14:16

Ispast cu negativac i serator, ali stvarno mi to nije cilj. Nisam za Papeta iz vise razloga.

Prvo, nikad nije bio neki trener. Nece to sigurno postati u 70 godini.

Drugo, autoritet je nama koji volimo klub i znamo njegovu istoriju. Sto napisa Dondon iznad, **** se Peni i drugima sta on znaci u tom kontekstu. U reprezentaciji isto nije imao nikakav autoritet, ismijavali ga igraci i radili sta su htjeli.

Trece, nasu ligu uopste ne poznaje.

Cetvrtvo i najbitnije, vrlo je izgledno da dodjemo u situaciju gdje ce se jednog Papeta tjerati, psovati mu se, pa kasnije kad ode proglasavati ovim ili onim, uz obavezne pogrdne nadimke kakve samo mi mozemo smisliti.

Zbog sebe, zbog kluba, zbog navijaca i zbog onoga sto njegovo ime znaci, Pape ne bi trebao doci. Potrosicemo ga i ukaljati, a necemo dobiti nista.

Mi smo u rasulu kao klub. Finansijski smo stabilni, ali nismo nigdje drugo. Ja znam da se ljudima gadi ovo cuti, ali kad si vec u ovakvoj situaciji kao mi, onda je najbezbolnija opcija neki prekaljeni PLBiH strucnjak, tipa Husref ili Baka. Neko ko zna ligu, zna s nasim ljudima i zna plivati u ovom mulju.

U idealnom svijetu, kad bi mi bili klub kakav trebamo biti, sve bi bilo poslozeno kako treba od vrha do dna, pa bi mogli razmisljati dugorocnije o nekim modernijim trenerima. Ovako, opcije su nam ogranicenije nego sto mislimo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 jun 2024, 14:26

Njegova klupska trenerska karijera stvarno ne ulijeva nikakvo povjerenje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 05 jun 2024, 14:26

NazorUso je napisao/la:
05 jun 2024, 14:13
Sumnjam da ce Safet doci, zena mu ima zdravstvenih problema...
Znaci hoces da kazes...

slika
:beba: Petak

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jun 2024, 14:28

05 jun 2024, 14:11
Antikloc je napisao/la:
05 jun 2024, 14:07
kako bi ovdje bio docekan trener koji je do jucer ispao u nizi rang s ekipom. Ee zamisli, takvog dovedes ekipi koja cilja na sve trofeje.
Gorio bi forum i sve okolo
Imam jarana što je veliki navijač Bayerna, čita njihove forume i njemačke portale, večina navijaca Bayerna je ogorčena dovođenjem Kompanya, sasuli su drvlje i kamenje na Maxa Eberla, čak pljuju i legende Rumenigea i Henesa.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 05 jun 2024, 14:31

jesu ovi naši omladinci propali ko muda kroz gace 3-0 ih tuce buducnost pg...ponajvise losem vođenju akademije...od generacija Mihojevica, Andjusica, Kadusica, Suareza, Čatakovica, Salčina, Kovačevića itd. koji su bili izuzetno dobri u omladinskim kategorijama...sad nemas u koga uperit prst da kazes taj mali je dobar...

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 05 jun 2024, 14:33

Hiljadu je razloga zasto da,i zasto ne.

Ili,hiljadu je razloga zasto ne,i samo jedan zasto da.

U oba slucaja,i ovi za,i ovi protiv, imaju svoje uporiste i smisao.

I,sta cemo sad?

Dovesti opet nekoga da se uci,ili nekoga ko je tu bio bezbroj puta pa vise i ne osjeca nikakav adrenalin,i ne dozivljava motiv u pravom smislu te rijeci.

Obicnih radnika,uhljeba, za radno mjesto i platu,pa toga imamo kod nas na vagon,ali je li nam to rjesenje i dobitak dugorocnije gledano?

Nece ovdje doci niko od onih na koje mi svi zajedno tipujemo,u ovu baru od lige nece sigurno.
Pa sve i da hoce,mi to ne mozemo ili necemo platiti!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 05 jun 2024, 14:37

Joj kad nas syebu u petak, predstavljanje novog trenera i ono pada paravan, kad u pressu sjede Dzenan Uscuplic, Mehmed Janjos i Alen Avdic :tralala:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 05 jun 2024, 14:39

Chony533 je napisao/la:
05 jun 2024, 14:37
Joj kad nas syebu u petak, predstavljanje novog trenera i ono pada paravan, kad u pressu sjede Dzenan Uscuplic, Mehmed Janjos i Alen Avdic :tralala:
Bukvalno tako se i pricala svakakva imena husref, zekić pa dođe varesanovic
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 05 jun 2024, 14:45

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 jun 2024, 14:16
Ispast cu negativac i serator, ali stvarno mi to nije cilj. Nisam za Papeta iz vise razloga.

Prvo, nikad nije bio neki trener. Nece to sigurno postati u 70 godini.

Drugo, autoritet je nama koji volimo klub i znamo njegovu istoriju. Sto napisa Dondon iznad, **** se Peni i drugima sta on znaci u tom kontekstu. U reprezentaciji isto nije imao nikakav autoritet, ismijavali ga igraci i radili sta su htjeli.

Trece, nasu ligu uopste ne poznaje.

Cetvrtvo i najbitnije, vrlo je izgledno da dodjemo u situaciju gdje ce se jednog Papeta tjerati, psovati mu se, pa kasnije kad ode proglasavati ovim ili onim, uz obavezne pogrdne nadimke kakve samo mi mozemo smisliti.

Zbog sebe, zbog kluba, zbog navijaca i zbog onoga sto njegovo ime znaci, Pape ne bi trebao doci. Potrosicemo ga i ukaljati, a necemo dobiti nista.

Mi smo u rasulu kao klub. Finansijski smo stabilni, ali nismo nigdje drugo. Ja znam da se ljudima gadi ovo cuti, ali kad si vec u ovakvoj situaciji kao mi, onda je najbezbolnija opcija neki prekaljeni PLBiH strucnjak, tipa Husref ili Baka. Neko ko zna ligu, zna s nasim ljudima i zna plivati u ovom mulju.

U idealnom svijetu, kad bi mi bili klub kakav trebamo biti, sve bi bilo poslozeno kako treba od vrha do dna, pa bi mogli razmisljati dugorocnije o nekim modernijim trenerima. Ovako, opcije su nam ogranicenije nego sto mislimo.
od a do ž.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, benko21, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], mnon46, NazorUso, Posejdon, rimljanin90, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto i 151 gost.