Bas tako i nase fan stranice same nama pocele unositi nemir sa pavlakom i starim slikama. Cirkus kako ta djeca nemaju pojma ni o cemu.Zeko87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:29Nevjerovatno je da su navijači Sarajeva nasjeli na ovu propagandu kako se raspadamo, ide prozivka bez trenera, u svakom članku se naglasi da smo u evropi zahvaljujući prve dvije ekipe, ostali bez SD, omladinska u rasulu... Sa Plave strane grada sve cvjeta, Rahimić ulazi u klub stabilizacija, Dino Đ trener svih trenera...
Fuj kako smo samo odvratni i nelojalni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Godina 2024, a likovi se raduju Husrefu i njemu slicnima...
-
- Kontakt:
Ma samo pozitivu siriti
Duse nase drage,sta ima veze sto se sprdaju sa peharima
Sve je ovo dobro
Nemoj da bi ko crnio slucajno
Opet navijaci krivi?
Ismire klocu nad klocevima svim
Duse nase drage,sta ima veze sto se sprdaju sa peharima
Sve je ovo dobro

Opet navijaci krivi?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Interesanto je to da mi još imamo trenera, znači samo se po forumu i portalima provlači ta priča kako nemamo sš. Imamo, šta ako Ismir samo želi novog SD a ne i trenera? Šta ako se u petak samo SD predstavi? Ljudi prave problem gdje ga nema, nedostatak kritičkog mišljenja, manjak samopuzdanja, osjećaj radosti kad smo u takvom stanju šta li je Bog Uzvišeni zna. Ne bi me čudilo da Rožman ostane a samo SD dođe. Kako će trener doći a ni ovaj nije smijenjen? Sve vodi ka tome da postoji šansa da Rožman ostaje, samo SD da dođe.Zeko87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:29Nevjerovatno je da su navijači Sarajeva nasjeli na ovu propagandu kako se raspadamo, ide prozivka bez trenera, u svakom članku se naglasi da smo u evropi zahvaljujući prve dvije ekipe, ostali bez SD, omladinska u rasulu... Sa Plave strane grada sve cvjeta, Rahimić ulazi u klub stabilizacija, Dino Đ trener svih trenera...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Rozman trenerH8Z7 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:01Interesanto je to da mi još imamo trenera, znači samo se po forumu i portalima provlači ta priča kako nemamo sš. Imamo, šta ako Ismir samo želi novog SD a ne i trenera? Šta ako se u petak samo SD predstavi? Ljudi prave problem gdje ga nema, nedostatak kritičkog mišljenja, manjak samopuzdanja, osjećaj radosti kad smo u takvom stanju šta li je Bog Uzvišeni zna. Ne bi me čudilo da Rožman ostane a samo SD dođe. Kako će trener doći a ni ovaj nije smijenjen? Sve vodi ka tome da postoji šansa da Rožman ostaje, samo SD da dođe.Zeko87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:29Nevjerovatno je da su navijači Sarajeva nasjeli na ovu propagandu kako se raspadamo, ide prozivka bez trenera, u svakom članku se naglasi da smo u evropi zahvaljujući prve dvije ekipe, ostali bez SD, omladinska u rasulu... Sa Plave strane grada sve cvjeta, Rahimić ulazi u klub stabilizacija, Dino Đ trener svih trenera...
Susic SD
Dzemo Smjecanin Glasnogovornik.

Ma kakav Pape nikad nigdje nije spomenuo Sarajevo a da ne kažem bio na nekoj utakmici, njegov tim je PSG.
Ovo je babo !! Povedi nas
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Husref + Krste ...
Lets see ...
Lets see ...
-
- Kontakt:
Plus ahmetovic i vule.
Al treba sacekat oficijalno.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Husref novi trener 2024 godina, Husref novi trener 2027 godina, Husref novi trener 2033 godina, Husref novi trener....
-
- Kontakt:
Ta se prica vrti vec dugo vremena i vrlo moguce da ce tako bitiIstinasamo123 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:41Plus ahmetovic i vule.
Al treba sacekat oficijalno.
Mislim da od Papeta nema nista kao sto je i sam rekao jucer.Bolje i za nas i za njega da ne dolazi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
2024. god
Husref 6.ti put sjeda na klupu Sarajeva.

Husref 6.ti put sjeda na klupu Sarajeva.

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bio je, ali te utakmice možeš nabrojati na prste jedne ruke. Sjecam se da nas je gledao protiv Zete u Podgorici, pa sutradan novinarima (s potpunim pravom) izjavio: "Jel vam sad jasno što sam rekao, da u našoj ligi nema kvaliteta za reprezentaciju".
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 06 jun 2024, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa kao eto to niko ne radi, zvezda ce to raditi sa milojevicem godinama i godinama, covjek koji zna sta je zvezda i koji ce doci uvijek da gasi pozar...
I kod njih se desava da dodje mladi moderni trener i na kraju unisti ekipu i uzme milion i vrate se onda provjerenom receptu za titule.
I kod njih se desava da dodje mladi moderni trener i na kraju unisti ekipu i uzme milion i vrate se onda provjerenom receptu za titule.
Fascinantna dvoličnost pojedinih navijača ovdje - nemojte slučajno pljuvati po Sušiću, jer on je legenda, ali zato za Husrefa imaju lepezu nadimaka i gnusnih uvreda, okej naravno da je Safet stepenica iznad, ali nije Musemić neko ko nema veze sa ovim klubom.
Ko je bolji trener - vjerujem Sušić, ali ko je bolji za nas? Definitivno Husref, čovjek godinama radi u našoj ligi, poznaje je do temelja, kada se već Safetu kao najveća prednost prišiva autoritet, pa ima ga i Husref, a uz sve to mnogo jeftinija opcija.
Povedi nas Hus!
Ko je bolji trener - vjerujem Sušić, ali ko je bolji za nas? Definitivno Husref, čovjek godinama radi u našoj ligi, poznaje je do temelja, kada se već Safetu kao najveća prednost prišiva autoritet, pa ima ga i Husref, a uz sve to mnogo jeftinija opcija.
Povedi nas Hus!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma drugacije je to. Ovo je Milojevicu drugi mandat, u prvom je stekao epitet najveceg Zvezdinog trenera u postbarijevskoj eri, čovjek koji je Zvezdi za 2,5 godine donio dvije titule, dvije grupne faze Lige prvaka (pobjedio Liverpool) i proljece u Evropskoj ligi. Otišao je jer se zasitio, za njim su sve generacije sto navijaju za Zvezdu žalile, isti ti su u decembru slavili njegov povratak.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 00:05Pa kao eto to niko ne radi, zvezda ce to raditi sa milojevicem godinama i godinama, covjek koji zna sta je zvezda i koji ce doci uvijek da gasi pozar...
Bas tako, bio zbog reprezentacije i taj dolazak prokomentarisao u smislu kud sam i došao…Ni na jednoj godišnjici kluba obilježavanju ili važnom događaju FK Sarajeva u kojem je pola života proveo nije se pojavio, kakav Pape i FK Sarajevo.Taman da živi u Australiji može platit avion da dođe na neki važan događaj pa barem 70. Godina 80. Godina kluba. Itd Itd
Ma njemu se poslije rata nešto opasno zgadilo u i oko kluba ili se s nekim iz neke ranije uprave opasno posvađao, pa nije dolazio ni na utakmice, ni u Titovu, niti su ga naši zvali na proslave. Recimo, Hadzibegic kad je god u gradu, dođe do kluba na kafu i obavezno svrati u Fan shop da nešto kupi. Onaj Senad Bilic sto je bio u upravi svojevremeno je rekao, da je van svake pameti da Pape kad je u Sarajevu ode igrati tenis, a klub zaobiđe u širokom luku. Čudan je izgleda Pape, čovjek na svoju ruku.Hztesanj je napisao/la: ↑06 jun 2024, 00:52Bas tako, bio zbog reprezentacije i taj dolazak prokomentarisao u smislu kud sam i došao…Ni na jednoj godišnjici kluba obilježavanju ili važnom događaju FK Sarajeva u kojem je pola života proveo nije se pojavio, kakav Pape i FK Sarajevo.Taman da živi u Australiji može platit avion da dođe na neki važan događaj pa barem 70. Godina 80. Godina kluba. Itd Itd
E bas o tome ja pričam, on je totalno zanemario klub, bezobzira sve da se i posvađao s nekom upravom spomenuo bi negdje da voli taj klub i da je proveo dugo vremena u njemu, ni meni se mnoge uprave nisu sviđale ali sam uvijek volio i voljet ću Sarajevo a njemu je ipak vise dalo nego meni ili petom desetom.Tolike golove je dao za Sarajevo a kladim se da nema nikakvo obilježje od kluba kod kuće. Toliko o Papetu, puno mi njega “svojatamo”Lucas je napisao/la: ↑06 jun 2024, 00:56Ma njemu se poslije rata nešto opasno zgadilo u i oko kluba ili se s nekim iz neke ranije uprave opasno posvađao, pa nije dolazio ni na utakmice, ni u Titovu, niti su ga naši zvali na proslave. Recimo, Hadzibegic kad je god u gradu, dođe do kluba na kafu i obavezno svrati u Fan shop da nešto kupi. Onaj Senad Bilic sto je bio u upravi svojevremeno je rekao, da je van svake pameti da Pape kad je u Sarajevu ode igrati tenis, a klub zaobiđe u širokom luku. Čudan je izgleda Pape, čovjek na svoju ruku.Hztesanj je napisao/la: ↑06 jun 2024, 00:52Bas tako, bio zbog reprezentacije i taj dolazak prokomentarisao u smislu kud sam i došao…Ni na jednoj godišnjici kluba obilježavanju ili važnom događaju FK Sarajeva u kojem je pola života proveo nije se pojavio, kakav Pape i FK Sarajevo.Taman da živi u Australiji može platit avion da dođe na neki važan događaj pa barem 70. Godina 80. Godina kluba. Itd Itd
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, nedimmmm1337, Serha i 82 gosta.