Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I sa 39 godina, naš najbolji napadač.
Svaka cast Dzeki na karijeri. Mozda i nas najbolji igrac ikada. Ali da je los uzor mladjima, to jeste. I zbog profesionalnog i privatnog zivota.caffetin je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:17Kaze Dzeko kvari omladinu, remeti atmosferu a 90% sadasnje reprezentacije Edinov poster u sobi imalo. Neki od njih se slikali ko djeca sa njim a sada im je Edin kapiten i vi pisete o nekom losem uticaju.
Al slobodno se dobro poserite, a vidjecemo ko ce dostici Edinov nivo. Daj Boze sutra da se taj pojavi, ali nesto sumnjam.
Dijete iz sarajevske mahale, od grbavicke sljake do liga petice![]()
-
BlackRiver1987
- Kontakt:
A kako je njegov privatni zivot los uzor mladima? Jel zbog toga sto djeci nije dao muslimanska imena? Sto slavi Novu Godinu?Mogli je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:26Svaka cast Dzeki na karijeri. Mozda i nas najbolji igrac ikada. Ali da je los uzor mladjima, to jeste. I zbog profesionalnog i privatnog zivota.caffetin je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:17Kaze Dzeko kvari omladinu, remeti atmosferu a 90% sadasnje reprezentacije Edinov poster u sobi imalo. Neki od njih se slikali ko djeca sa njim a sada im je Edin kapiten i vi pisete o nekom losem uticaju.
Al slobodno se dobro poserite, a vidjecemo ko ce dostici Edinov nivo. Daj Boze sutra da se taj pojavi, ali nesto sumnjam.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma pusti, to pišu ovi serratori koji do podne mrze sebe, od podne mrze cijeli svijet.caffetin je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:17Kaze Dzeko kvari omladinu, remeti atmosferu a 90% sadasnje reprezentacije Edinov poster u sobi imalo. Neki od njih se slikali ko djeca sa njim a sada im je Edin kapiten i vi pisete o nekom losem uticaju.
Koševo Zapad
Nije čudo što je Hasan puno više cijenjen u Njemačkoj, Bolić i Baljić i danas ikone u Turskoj itd. Mi smo prvaci svijeta u blaćenju svojih
Bas. Covjek ima normalan brak, divno cetvero djece koja djeluju jako sretno i razdragano. Djeca okrenuta sportu i zdravom zivotu. Nema bracnih afera, nema nikakvih razvoda/trzavica.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 08:11A kako je njegov privatni zivot los uzor mladima? Jel zbog toga sto djeci nije dao muslimanska imena? Sto slavi Novu Godinu?Mogli je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:26Svaka cast Dzeki na karijeri. Mozda i nas najbolji igrac ikada. Ali da je los uzor mladjima, to jeste. I zbog profesionalnog i privatnog zivota.caffetin je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:17Kaze Dzeko kvari omladinu, remeti atmosferu a 90% sadasnje reprezentacije Edinov poster u sobi imalo. Neki od njih se slikali ko djeca sa njim a sada im je Edin kapiten i vi pisete o nekom losem uticaju.
Bice da Bosnjo i dalje misli da zena koja ne daj Boze ima zivot prije braka, a onda nedaj Boze i dijete ima je raspustenica i treba je kamenovati.
Za razliku od vecine sponzorusa koje samo trose muzeve pare, Amra ima i svoj poslovni zivot I karijeru.
Meni su bas primjer normalne porodice.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Sindikat12
- Kontakt:
Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:12Bas. Covjek ima normalan brak, divno cetvero djece koja djeluju jako sretno i razdragano. Djeca okrenuta sportu i zdravom zivotu. Nema bracnih afera, nema nikakvih razvoda/trzavica.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 08:11A kako je njegov privatni zivot los uzor mladima? Jel zbog toga sto djeci nije dao muslimanska imena? Sto slavi Novu Godinu?
Bice da Bosnjo i dalje misli da zena koja ne daj Boze ima zivot prije braka, a onda nedaj Boze i dijete ima je raspustenica i treba je kamenovati.
Za razliku od vecine sponzorusa koje samo trose muzeve pare, Amra ima i svoj poslovni zivot I karijeru.
Zanimljiv naziv raspustenica. Meni je polovnjaca prikladniji.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:12Bas. Covjek ima normalan brak, divno cetvero djece koja djeluju jako sretno i razdragano. Djeca okrenuta sportu i zdravom zivotu. Nema bracnih afera, nema nikakvih razvoda/trzavica.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 08:11A kako je njegov privatni zivot los uzor mladima? Jel zbog toga sto djeci nije dao muslimanska imena? Sto slavi Novu Godinu?
Kao sto sam rekao. Svaka cast Dzeksonu na fudbalskom znanju i kvalitetu. Sto se svega ostalog tice nikakav uzor i pozitivan primjer.
Zamisli kakav ti je zivot kad pises protiv nekog ko ima preko 200 golova u ligi petice.2 titule prvog strijelca 4-5 kupova i ostalih karafeka.Zamisli sta je ta osoba uradila u zivotu.Mi smo opasan narod.Ko bena kaze sta fe bjeda ko fol zale ga kad ima lako je njemu kurci se itd.Mi smo za proucavanje.
A po cemu reci nam? Sto Amra nije neka seljanka po mogucnosti pokrivena? Tu ne mislim na Anelovu zenu ni njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:07Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:12Bas. Covjek ima normalan brak, divno cetvero djece koja djeluju jako sretno i razdragano. Djeca okrenuta sportu i zdravom zivotu. Nema bracnih afera, nema nikakvih razvoda/trzavica.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 08:11
A kako je njegov privatni zivot los uzor mladima? Jel zbog toga sto djeci nije dao muslimanska imena? Sto slavi Novu Godinu?
Komentarisati ljude koje i ne poznajes osim sto procitas u zutoj stampi je prije svega neukusno i degutantno.
Sta fali njegovom privatnom zivotu? Pri tome mislim kad je sa porodicom, ne na okupljanju. I Edin i Amra o sebi, pri sebi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemoj sindikata dirati, voli malo o Allahu, pa malo lagati, još se traži momak.nokee je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:34A po cemu reci nam? Sto Amra nije neka seljanka po mogucnosti pokrivena? Tu ne mislim na Anelovu zenu ni njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:07Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:12
Bas. Covjek ima normalan brak, divno cetvero djece koja djeluju jako sretno i razdragano. Djeca okrenuta sportu i zdravom zivotu. Nema bracnih afera, nema nikakvih razvoda/trzavica.
Komentarisati ljude koje i ne poznajes osim sto procitas u zutoj stampi je prije svega neukusno i degutantno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
I dalje je doktor nauka za trnokopa Demirovica.
Slazem se . Ako si javna licnost na Balkanu su ko javni WC doslovno. Bolestan mentalitet!!nokee je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:34A po cemu reci nam? Sto Amra nije neka seljanka po mogucnosti pokrivena? Tu ne mislim na Anelovu zenu ni njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:07Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:12
Bas. Covjek ima normalan brak, divno cetvero djece koja djeluju jako sretno i razdragano. Djeca okrenuta sportu i zdravom zivotu. Nema bracnih afera, nema nikakvih razvoda/trzavica.
Raspravljati o nečijem privatnom životu..
Šta vas boli qrac ko mu je i kakva mu je žena, kako mu se zovu djeca, jel' to vas treba pitati?
Šta vas boli qrac ko mu je i kakva mu je žena, kako mu se zovu djeca, jel' to vas treba pitati?
Ovo je mala maca. Ovdje se raspravljalo i o imenima njegove djece
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovdje se sine pricalo kakva imena da da djeci
Za Unu I Danija se stranice pisale kako nisu nasa imena
Meni roditelji nisu mogli birati kako ce mi se djeca zvati, a Dzeki bi forum trebao birati
Jer forum zna !!
Na Balkanu se jos uvijek koliko-toliko cijene prave vrijednosti. Ti si odbjegao u Ameriku gdje je kolektivno ludilo uzelo maha.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:37Slazem se . Ako si javna licnost na Balkanu su ko javni WC doslovno. Bolestan mentalitet!!nokee je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:34A po cemu reci nam? Sto Amra nije neka seljanka po mogucnosti pokrivena? Tu ne mislim na Anelovu zenu ni njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:07
Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.
I o Ahmedhodzicu i njegovoj porodici se takodje pisu degutantne stvari ko da smo na nekom mahalaskom sijelu a ne na sportskom forumu, al eto, to ti je
menstrual
-
Sindikat12
- Kontakt:
Rodila kopile sa srbinom, prosla sito i rešeto u mladjim danima, ponosna ”jugoslovenka” ali eto gore je biti seljanka (citaj pokrivena) cestita i moralna kod pojedinih.nokee je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:34A po cemu reci nam? Sto Amra nije neka seljanka po mogucnosti pokrivena? Tu ne mislim na Anelovu zenu ni njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:07Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.soccerfan je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:12
Eh svasta i ovdje procitat.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kajkutenjoyer, nebeskasila, zikerrz21 i 92 gosta.