Rekonstrukcija stadiona u BiH

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Emir_ZENICA » 23 mar 2011, 20:55

Sutra ce biti slike ..
A C A B !

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 mar 2011, 21:01

Emir_ZENICA je napisao/la:Sutra ce biti slike ..
Svaka čast drug, ja ću to svakako vidjet ali vidiš da raja slike iščekiva ko penziju.
Dragon Town

Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Plummer » 23 mar 2011, 21:02

zmaj_Bosne je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ima li slika renoviranog Bilinog Polja? do kada radovi moraju biti zavrseni?
Izgleda da niko od Zeničana ne želi da mi vidimo, ali nema veze strpiću se do subote pa ću vidjet renovirano Bilino Polje :mrgreen: :mrgreen:
Ma ljudima u Zenici je toliko ohladio nogomet,tak da je i interesovanje za klub i oko njega u dobroj mjeri oslabilo zbog rezultata.Slabo se ko interesuje,samo poneka osoba baci pogled na desavanja na stadionu Bilino Polje.Nadam se da će sutra neko postaviti slike stadiona.Inače ja bih postavio slike,ali mi je trenutno telefon na popravki u servisu. ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2011, 17:30

ima li slika stadiona u Zenici? sutra dolaze Rumuni i odmah ce odrzati trening! do sutra svi radovi moraju biti zavrseni..

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 24 mar 2011, 19:54

Mislim da je opsti problem BH stadiona rasvjeta. Mozda ste primjetili kada preko tv-a a gledate tekme na BH stadionima, da je teren taman za razliku od meceva na euro stadionima gdje bas vidite teren svijetlo. Nekako mi muka gledat tekme BH repke kako u Zenici tako i na Kosevu. Mutno i tamno. :(
Al saltcityattack je moj idol.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 mar 2011, 20:18

UrbanBatalion je napisao/la:Mislim da je opsti problem BH stadiona rasvjeta. Mozda ste primjetili kada preko tv-a a gledate tekme na BH stadionima, da je teren taman za razliku od meceva na euro stadionima gdje bas vidite teren svijetlo. Nekako mi muka gledat tekme BH repke kako u Zenici tako i na Kosevu. Mutno i tamno. :(
Pa ja ne znam na kojem modelu TV ti gledas druze!! Kod mene je sve uredu!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 24 mar 2011, 21:05

Capt_Billy je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:Mislim da je opsti problem BH stadiona rasvjeta. Mozda ste primjetili kada preko tv-a a gledate tekme na BH stadionima, da je teren taman za razliku od meceva na euro stadionima gdje bas vidite teren svijetlo. Nekako mi muka gledat tekme BH repke kako u Zenici tako i na Kosevu. Mutno i tamno. :(
Ima razlike kako nece biti jbt evo primjer : Vecina europskih stadiona ima osvijtljenje na krovovima tj nema ona cetri standardna reflektora , koriste naprednije tehnike rasvijete ( bolje sijalice ) za razliku od nasih koje su poprilicno stare , Kod nas na stadionima nisu sve sijalice upaljene jbg vise ih je ugaseno .... 8-)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 24 mar 2011, 21:16

Emir_ZENICA je napisao/la:Evo vam slike :

http://www.facebook.com/pages/Bilino-Po ... 8323793352
Kada je ovo slikano .... na ovim slikama teren je jako los 8-)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 mar 2011, 21:46

TZ_BoY je napisao/la:
Ima razlike kako nece biti jbt evo primjer : Vecina europskih stadiona ima osvijtljenje na krovovima tj nema ona cetri standardna reflektora , koriste naprednije tehnike rasvijete ( bolje sijalice ) za razliku od nasih koje su poprilicno stare , Kod nas na stadionima nisu sve sijalice upaljene jbg vise ih je ugaseno .... 8-)
e upravo je to rjeseno u zadnjoj rekonstrukciji na bilinom polju postavljena je rasvjeta citavom duzinom zapadnog krova koja obasjava stadion plus ojacani reflektori novim svjetiljkama..ima propisi o jacini rasjvete i upravo se strimalo prema tome sa instrumentima..
a ove slike bp su na pocetku rekonstukcije ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2011, 21:47

Emir_ZENICA je napisao/la:Evo vam slike :

http://www.facebook.com/pages/Bilino-Po ... 8323793352
dobro,nismo ludi ako mislis! ove slike je jedan momak slao ima vec 10 dana! a ti nekog drugog pravi papcima i budalama,nekog mozda u Zenici!
stadion je veceras po mojim informacijama zavrsen,radovi su veceras nesto iza 20 h okoncani!
nazalost nisam iz Zenice da stavim danasnje slike,ali zato vam je izvjesni Emir postavio slike od prije 10 dana,kad radovi nisu bili ni na sredini! idiotski nema sta!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 24 mar 2011, 21:49

bosnas_ je napisao/la: dobro,nismo ludi ako mislis! ove slike je jedan momak slao ima vec 10 dana! a ti nekog drugog pravi papcima i budalama,nekog mozda u Zenici!
stadion je veceras po mojim informacijama zavrsen,radovi su veceras nesto iza 20 h okoncani!
nazalost nisma iz Zenice da stavim danasnje slike,ali zato vam je izvjesni Emir postavio slike od prije 10 dana,kad radovi nisu bili ni na sredini! idiotski nema sta!
Momak,niko te nije nista pitao ;)
Drugo slike su stare,sto se vidi po profilu na fb,a slike su juce postavljene na jednu temu ss.ba ;)
I ponasaj se kao prvo,jer nisi iz Zenice.Informacije su ti pogresne ;)

P.S Trava je zaljevana nekim sranjima,uglavnom biti ce puno bolja ;)
A C A B !

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 25 mar 2011, 15:17

Mnogima ne smeta, al brate meni je muka gledat. Taman teren jos tamnije tribine. Kad gledam ligu prvaka sve je OK.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 25 mar 2011, 15:19

TZ_BoY je napisao/la:
Sto se tice toga, ja mislim da je najjaca rasvjeta u Sirokom i BL, pa eto i na Grbavici je nekako OK.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 mar 2011, 15:43

UrbanBatalion je napisao/la:
Mnogima ne smeta, al brate meni je muka gledat. Taman teren jos tamnije tribine. Kad gledam ligu prvaka sve je OK.
A buraz, da ti kazem iskreno. Za ligu prvaka moras imati sve sto UEFA kaze, i ako to ne ispunjavas ne mozes igrati na svom stadionu. Druga stvar, liga prva ti ima samo svoje sponzore, pa se ne mogu reklamirati neki drugi.

Za reflektore slozio bih se sa tobom, ali brate odakle pare sirotinji, dobro je i ovo smo imamo. Sto se tice Grbavice, znam provjereno da jedino reflektori zadovoljavaju UEFA licencu. Novi su, i ovi kao sto ce biti u Zenici.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2011, 16:37

slika

Jos jedan stadion u koji sam se zaljubio.Stadion Wehena,pravi za Balkana 12.500 gledalaca,a kostao je 14.mil eura.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 mar 2011, 17:27

Devil je napisao/la:slika

Jos jedan stadion u koji sam se zaljubio.Stadion Wehena,pravi za Balkana 12.500 gledalaca,a kostao je 14.mil eura.
jeftinija investicija od Tušnja a garant je daleko bolji i funkcionalniji od njega.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2011, 17:37

brazzo je napisao/la:
Devil je napisao/la:slika

jeftinija investicija od Tušnja a garant je daleko bolji i funkcionalniji od njega.
kako moze bit 14 miliona eura jeftinije od 25 miliona maraka :roll: :roll:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 28 mar 2011, 17:42

Danas sam prolazio pored stadiona Otoka, i moram priznati pozitivno sam iznenadjen dosada uradjenim. Slikao bih, al' mi bilo ofirno da stajem pored radnika i slikam :D Samo da pitam upucenije, da li ce u stadionu kojim slucajem biti neki kafic, prodavnica, ili pak klubske prostorije?

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 mar 2011, 18:29

I mene zanima kako teku radovi na stadionu Otoka, sta se planira uraditi u prvoj fazi i kad se moze ocekivati nastavak radova poslije utakmice sa Sarajevom?

Ako je neko u mogucnosti bilo bi super da uslika da i mi vidimo o cemu se radi. ;)
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.