Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje je i sta radi glupko @PitarSam? Ako moze malo da prokomentarise kantu pavlake i gospodski/carsijski klub.
Eto vam Slobode nazad
Ko nas nije poželio, nek jede go.vna
Ko nas nije poželio, nek jede go.vna
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Sukilovic i Nukic najvjerovatnije novi igraci Zeljeznicara
Sreća pa ispadaju četiri ekipe tako da se ovi Joge poćeraj neće dugo zadržati na temi. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Skoro uvijek je bio onaj koji gasi pozar i kad nadju drugog sporazumni raskid napraveAVNOJ je napisao/la: ↑06 jun 2024, 01:10Pa sad jel dobijao otkaze ili je sam odlazio ne znam, ne da mi se provjravat ali eto baš me iznenadila ova statistika.
Možda vaši kontaju da Dinu imaju uvijek tu kao neki plan b, a da pokušaju sa ovim Čorićem koji opet po meni nije ništa specijalno i ne znam zašto se toliko o njemu piše i pravi neki veliki stručnjak.
Evo u Zelji cetvrti put , u Celiku dva puta i u Olimpiku jednom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jun 2024, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A sta ces ako se zadrzimo?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako vam treba igrača pišite u pp.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pritisak u ex Zvorničkoj ogroman. Svaki loš potez može značiti novu borbu za opstanak. Još ispadaju četiri ekipe.
O tome vam pričam. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti nisi u ovoj Joge poćeraj kategoriji. Žao mi je što su dobri forumaši redovno kolateralna šteta svojih primitivnih, neinteligentnih i neobrazovanih sugrađana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
opet pogrešan profil majmunenofearhz je napisao/la: ↑06 jun 2024, 02:20greetings people, I come from faraway Saudi Arabia, I have been following your league for a long time and I can tell you that you have great potential. People in Bosnia and Herzegovina are very cultural, that makes you special. May Allah protect you good people![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma igraj NaprijedeDamirT je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:26Prva utakmica na kojoj ce biti VAR u BiH.U finalu Kupa Grada Banja Luka bit će korištena VAR tehnologija, piše Mondo.
VAR tehnologija koja će se od starta naredne takmičarske godine koristiti na mečevima Premijer lige Bosne i Hercegovine i Kupa BiH, bit će upotrijebljena na Gradskom stadionu u Banjoj Luci gdje se sastaju Naprijed i Željezničar Sport Tim.

Zaista ne znam šta im je, zašto se svaki put toliko uzbude.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:36Ti bi mogao uzimat pare za izvlacenje sejtana iz ljudi![]()
Nećemo se vrijeđati legendo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:37turkish je Virtualom glavom i bradom ovog foruma. Od nacina pisanja, cinizma, a pogotovo ovih racunica i samo s e re po svemu. pozitivan komentar ne postoji
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
To je ciklus u kojem svi dođete na red. Samo malo strpljenja, nisam hobotnica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo jos da napadne one sto mu diraju Osima.
Manijake.
Manijake.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naravno da je sa Rožmanom zapelo oko para i naravno da neće imati milosti prema Mirviću i FK Sarajevo. Čovjek će izvući svaku marku koju može, a ne sumnjam da može mnogo, da mu je ugovor jak kao beton i da otkazna klauzula ide debelo u njegovu korist.
Sezona nije ni blizu a biznismen će već iskeširati milione, mada bih prije rekao baciti milione.
Uzmeš ozbiljnu lovu od transfera Kovačevića i samo je proslijediš Ibričiću, Rožmanu i njihovim saradnicima. Genijalno.
Sezona nije ni blizu a biznismen će već iskeširati milione, mada bih prije rekao baciti milione.
Uzmeš ozbiljnu lovu od transfera Kovačevića i samo je proslijediš Ibričiću, Rožmanu i njihovim saradnicima. Genijalno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ah pa čuj... Kad nisi politicka 'rava, onda ti se može i da trošiš toliko kao što kažeš.Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:37Naravno da je sa Rožmanom zapelo oko para i naravno da neće imati milosti prema Mirviću i FK Sarajevo. Čovjek će izvući svaku marku koju može, a ne sumnjam da može mnogo, da mu je ugovor jak kao beton i da otkazna klauzula ide debelo u njegovu korist.
PS. Slažem se da Rožman treba uzeti svaki pfening koji ga sljeduje.
PPS. Sta li će biti kada "biznismen" ubode sa trenerom i pratećom strukturom, to se vi trebate zapitati. A ne brojati čovjeku koliko je potrošio novaca. Moderan nogomet ne trpi fukare.

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, Hrammm1921, Varijantas8 i 34 gosta.