Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rožman za sebe i svoj stručni štab traži 600.000 eura. I nisu baš prilike da će pristati na manje.
Hajde nek bude da si upravu, mada on ga je nudio Velezu kad je Klafuric dosao.
19V22
-
- Kontakt:
Ma druze nemam sta bit u pravu, kazem ti kako jest. Pretpostavljam da se znaju privatno i da su saradjivali, da je Coric dovodio neke njegove igrace u GOSK i slicno. Menadzer mu nije, sta je onaj tenkre nudio i kome, to stvarno ne znam.Cernica22 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:15Hajde nek bude da si upravu, mada on ga je nudio Velezu kad je Klafuric dosao.
-
- Kontakt:
Pa sada ce vam Stefo dovoditi igrace u Zelju ako Coric bude trenerlimvotehula je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:20
Ma druze nemam sta bit u pravu, kazem ti kako jest. Pretpostavljam da se znaju privatno i da su saradjivali, da je Coric dovodio neke njegove igrace u GOSK i slicno. Menadzer mu nije, sta je onaj tenkre nudio i kome, to stvarno ne znam.

-
- Kontakt:
A što pišeš gluposti.
Rožman ima ugovor do 2025 godine.
Ima na klupi pored njega trenera golmana i asistenta. Dakle 3 osobe.
Ovi slovenci iz akademije su napustili , Ibričić napustio, ostatak štaba imao ugovor godinu, isplaćena im plata za juni.
I sad ti hoćeš da kažeš da za godinu dana 3 čovjeka imaju platu 1200000 km , to bi bilo 100000 mjesčeno.

Valjaš gluposti. Nije potpisao do 2028., a Milion i 200 godišnje nema stručni štab pojedinih klubova u ligama petice. Nemojte se brukati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma jok, taraba je njemuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:24Pa sada ce vam Stefo dovoditi igrace u Zelju ako Coric bude trenerlimvotehula je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:20
Ma druze nemam sta bit u pravu, kazem ti kako jest. Pretpostavljam da se znaju privatno i da su saradjivali, da je Coric dovodio neke njegove igrace u GOSK i slicno. Menadzer mu nije, sta je onaj tenkre nudio i kome, to stvarno ne znam.![]()

600.000 eura za godinu dana je 61.000 KM neto mjesečno za 3-4 osobe. Hoćeš reći da je stručni štab radio za manje? Slovenci iz akademije sigurno napustili bez ikakve naknade?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:24A što pišeš gluposti.
Ovi slovenci iz akademije su napustili , Ibričić napustio, ostatak štaba imao ugovor godinu, isplaćena im plata za juni.
I sad ti hoćeš da kažeš da za godinu dana 3 čovjeka imaju platu 1200000 km , to bi bilo 100000 mjesčeno.![]()
Valjaš gluposti. Nije potpisao do 2028., a Milion i 200 godišnje nema stručni štab pojedinih klubova u ligama petice. Nemojte se brukati.
Možda su gluposti, možda nisu...pokazaće izvještaj sljedeće godine.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bulic i Husara = najveca stoka u bh fudbalu, a konkurencija je i vise nego zestoka.
-
- Kontakt:
Pa da imas na racunu kao Mirvic mozda bi imao sanse da je ubodes, ili bar njoj slicnu. A obzirom da nemas, jasno mi je kakve su ti sanse. Eh sada Mirvah ima ozbiljne kolicine na raspologanju, ne mora bas Albu ubosti, mozda ubode neku Gal Gadot. Onda se necete imati bas ni cemu radovati.
Zadnjih godina vas najveci uspjeh je bio kada FK Sarajevo raskine na svoju stetu ugovor koji je obavezao se isplatiti. Dok nekome drugome dođe država i isplati kompletan dug. Zapitao bi se na vasem mjestu.

- Shategabri
- Kontakt:
I izvući remi dok gubiš 2 razlike na svom terenu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:41Pa da imas na racunu kao Mirvic mozda bi imao sanse da je ubodes, ili bar njoj slicnu. A obzirom da nemas, jasno mi je kakve su ti sanse. Eh sada Mirvah ima ozbiljne kolicine na raspologanju, ne mora bas Albu ubosti, mozda ubode neku Gal Gadot. Onda se necete imati bas ni cemu radovati.
Zadnjih godina vas najveci uspjeh je bio kada FK Sarajevo raskine na svoju stetu ugovor koji je obavezao se isplatiti. Dok nekome drugome dođe država i isplati kompletan dug. Zapitao bi se na vasem mjestu.![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Iz akadmeije su otišli bez naknade jer su imalu ugovor do 30.06.2024. - godinu dana. Isplaćena im je ta plata i to je to.obagol je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:35600.000 eura za godinu dana je 61.000 KM neto mjesečno za 3-4 osobe. Hoćeš reći da je stručni štab radio za manje? Slovenci iz akademije sigurno napustili bez ikakve naknade?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:24A što pišeš gluposti.
I sad ti hoćeš da kažeš da za godinu dana 3 čovjeka imaju platu 1200000 km , to bi bilo 100000 mjesčeno.![]()
Možda su gluposti, možda nisu...pokazaće izvještaj sljedeće godine.
Rožman uopšte ni ne pregovara oko raskida, ako nađe trenera, isplatit će im godinu ugovora, dosta manje nego što si ti napisao, što je svejedno glupost. Ali nije uopšte u tom neki problem.
EDIT : nisu slovenci u akademiji nego slovom i brojem 1 slovenac.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 jun 2024, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Da tema FK Sarajevo nije leglo botova kao sto jeste, neko bi stavio na papir:
- pare potrosene na raskide ugovora sa igracima koje su Rozman i Ibricic otjerali
- pare potrosene na igrace koje su doveli (obestecenja, plate, bonusi)
- plate i bonuse Rozmana i Ibricica
- plate ostalih ljudi koje su doveli u klub, a nije ih mali broj
Vi sad ovo mozete okrenuti na pricu da neko gleda koliko vi kesa imate iz nekih svojih razloga, ali tesko je ne ibretiti se. Bas su vas opeljusili.
Meni oni nisu nejasni, ljudi vidjeli priliku da zgrnu ogroman kes za kratak period, sto kroz plate sto kroz razne talove, i iskoristili je. Nejasan mi je jedino Mirvah. Sto se mene tice, neka samo tako nastavi, ali ne znam sta je njemu u glavi.
Mozemo se mi prepucavati do sutra i hocemo, sve je to ok, ali znate valjda i vi sami da nije normalno ovo sto radite. Bas moras biti umjetnik da citavu deceniju imas investitora, a da si u ovoj poziciji. Postali ste sinonim za neuspjesnu privatizaciju.
- pare potrosene na raskide ugovora sa igracima koje su Rozman i Ibricic otjerali
- pare potrosene na igrace koje su doveli (obestecenja, plate, bonusi)
- plate i bonuse Rozmana i Ibricica
- plate ostalih ljudi koje su doveli u klub, a nije ih mali broj
Vi sad ovo mozete okrenuti na pricu da neko gleda koliko vi kesa imate iz nekih svojih razloga, ali tesko je ne ibretiti se. Bas su vas opeljusili.
Meni oni nisu nejasni, ljudi vidjeli priliku da zgrnu ogroman kes za kratak period, sto kroz plate sto kroz razne talove, i iskoristili je. Nejasan mi je jedino Mirvah. Sto se mene tice, neka samo tako nastavi, ali ne znam sta je njemu u glavi.
Mozemo se mi prepucavati do sutra i hocemo, sve je to ok, ali znate valjda i vi sami da nije normalno ovo sto radite. Bas moras biti umjetnik da citavu deceniju imas investitora, a da si u ovoj poziciji. Postali ste sinonim za neuspjesnu privatizaciju.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Gdje nije radius kretanja po gradu mu je ko onom robot usisavacu. Nigdje se ne smije zadrzat duze od 10 minuta.limvotehula je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:29Ma jok, taraba je njemuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:24Pa sada ce vam Stefo dovoditi igrace u Zelju ako Coric bude trenerlimvotehula je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:20
Ma druze nemam sta bit u pravu, kazem ti kako jest. Pretpostavljam da se znaju privatno i da su saradjivali, da je Coric dovodio neke njegove igrace u GOSK i slicno. Menadzer mu nije, sta je onaj tenkre nudio i kome, to stvarno ne znam.![]()
Mene samo cudi da tog degena do sad neko dole u Mostaru nije prebio, nevjerovatno sta prica i stavlja na drustvene mreze. Bas igrac mora biti zesci moron da takvom liku povjeri karijeru.
Uglavnom buraz pojacat ce vas sa Coricem i sin Bobana Rajovica, zavrsila je Stefanela to

19V22
-
- Kontakt:
Strah me pomisliti kada desetar podje pozivati na dolaske na stadion i kupovine ulaznica da bi Stefanel Bulic mogao kupit kajmak

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nemoj molim te desetara uplitati u ovoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:05Strah me pomisliti kada desetar podje pozivati na dolaske na stadion i kupovine ulaznica da bi Stefanel Bulic mogao kupit kajmak
![]()

Nesto je prorijedio sa postovima. Nadam se da ce ubrzo biti neki sa slikama KS, treba malo osvjeziti temu.
-
- Kontakt:
Ja desetara postujem kao ratnog veterana i borca ARBIH iz predhodnog rata
ali biti ce mi jako neugodno citati da im se Stefanel uvalio u klub 

Jedva cekam da im predvidi titulu ove godine na storiju. Lijepo ce mu ici uz Plavi salon Grbavice one plave cipelice sto ih nosa posljednjih 10 godina bez prestanka bilo sunce, snijeg ili mecava.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:05Strah me pomisliti kada desetar podje pozivati na dolaske na stadion i kupovine ulaznica da bi Stefanel Bulic mogao kupit kajmak
![]()
19V22
-
- Kontakt:
A ide Stefo pojavom uz Zeljkana moras priznatCernica22 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:12Jedva cekam da im predvidi titulu ove godine na storiju. Lijepo ce mu ici uz Plavi salon Grbavice one plave cipelice sto ih nosa posljednjih 10 godina bez prestanka bilo sunce, snijeg ili mecava.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:05Strah me pomisliti kada desetar podje pozivati na dolaske na stadion i kupovine ulaznica da bi Stefanel Bulic mogao kupit kajmak
![]()

Zao mi desetera i limvotehula, ali Boze moj valjda tako treba da bude. U to imeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:14A ide Stefo pojavom uz Zeljkana moras priznatCernica22 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:12Jedva cekam da im predvidi titulu ove godine na storiju. Lijepo ce mu ici uz Plavi salon Grbavice one plave cipelice sto ih nosa posljednjih 10 godina bez prestanka bilo sunce, snijeg ili mecava.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:05Strah me pomisliti kada desetar podje pozivati na dolaske na stadion i kupovine ulaznica da bi Stefanel Bulic mogao kupit kajmak
![]()
![]()

19V22
Željezničar totalno omašio sa trenerom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordotim, Rule_hz, Vanja8, VolimBiH96 i 35 gostiju.