UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
ma hrvati su procitani, mozda nece ni grupu proci, osim ako kao treci ne prodju. espanja i zabarija je level iznad trenutno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Potpis.Arvid je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:31Hrvati su uvijek lošije igrali u kvalifikacijama, često se i kroz uši provlačili. Nije to neki uzorak za analizu.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 12:56Hrvatska ako bude igrala kao u kvalama, nece ni izboriti knockout fazu
Hrvatska ima malo slabosti, i skoro sve ih može nadoknadit fanatizmom, iskustvom i Gospom

Ekipa je u prosjeku dosta spora, i to može biti problem. Posebno kad su u pitanju napadači, koji su mahom sidraši. Perišić je ubjedljivo najučinkovitiji igrač u napadu, a on tek ulazi u formu nakon oporavka od ozlijede.
Vezni red je world class, ali više je orijentiran ka kontroli lopte i destrukciji protivničke igre. Prije je tu bio Rakitić, koji je imao strašan šut izvana i koji je bio fokusiran prema prorivničkom golu.
Bekovski par (Gvardiol i Stanišić)-fantazija.
Stoperi mi ne ulijevaju neko povjerenje i mislim da je kopiranje Citya, s Gvardiolom na beku, veliki rizik za stoperski par.
Livaković je teški wild card. Odličan shot stopper i solidna igra nogom, ali kriminalan u izlaženju i centaršutevima i mentalno nestabilan. Ne sumnjam da su protivnici ovo dobro analizirali.
Opet, mislim da HR može daleko. Imaju taj neki X faktor u vidu Luke Modrića, kojem Dalić treba poklonit 90% svoje plate do kraja života
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- alan_kardec
- Kontakt:
Za Hrvate se još nakon finala u Rusiji 2018. pisalo da su pročitani, ovo ono, pa oni napraviše skoro isti uspjeh u Kataru 2022....
Grupa im je pravo nezgodna, Španija i povredama načeta Italija, Albanija nepoznanica...
Najveći problem im je to što su im glavni igrači Modrić, Kovačić, Brozović i Perišić, podobro u četvrtoj deceniji života... Ovaj zadnji je dugo bio i povrijeđen, tek se polako opravlja.
Cijenim ipak da iz grupe mogu izaći, za nešto više, teško. Špancima/Talijanima sigurno mogu otkinuti po bod, možda i više, od Albanaca su bolji, bar na papiru...
Grupa im je pravo nezgodna, Španija i povredama načeta Italija, Albanija nepoznanica...
Najveći problem im je to što su im glavni igrači Modrić, Kovačić, Brozović i Perišić, podobro u četvrtoj deceniji života... Ovaj zadnji je dugo bio i povrijeđen, tek se polako opravlja.
Cijenim ipak da iz grupe mogu izaći, za nešto više, teško. Špancima/Talijanima sigurno mogu otkinuti po bod, možda i više, od Albanaca su bolji, bar na papiru...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JayCatwright
- Kontakt:
kao po običaju srpski forumaši predviđeni marconatom će se nahajpati, od Milinković Savića će napraviti Xavia, a od Vlahovića Mbappea, na kraju će se obrukati i ispasti u grupi, a za 50 godina pričati da su osvojili
Nego, Belgija odavno nije bila lošija, ova odbrana im je živi užas
Re: UEFA EURO 2024.dobr
Nemojte na ovoj temi te price Bosnjo, Hrvat, Srbin
Pricajte o fudbalu normalno ili ide ban
Pricajte o fudbalu normalno ili ide ban
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- alan_kardec
- Kontakt:
Niko jednom riječju nije pomenuo Srbiju, dođe mali glupko i počne da jede gowna ničim izazvan
Nikakav hajp ne postoji ni u tragovima, očekivanja su nikad manja... Kako zbog loše odigranog ciklusa za Euro, tako i zbog još lošijih pripremnih utakmica protiv Rusije, Kipra i evo Austrije prije par dana...
@jaycatwright, glupko, Vlahović nije Mbappe, ali je drugi strijelac talijanske lige. To nije hajp nego činjenica

Nikakav hajp ne postoji ni u tragovima, očekivanja su nikad manja... Kako zbog loše odigranog ciklusa za Euro, tako i zbog još lošijih pripremnih utakmica protiv Rusije, Kipra i evo Austrije prije par dana...
@jaycatwright, glupko, Vlahović nije Mbappe, ali je drugi strijelac talijanske lige. To nije hajp nego činjenica

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JayCatwright
- Kontakt:
Zanemarit ćemo činjenicu da je postigao svega 16 golova i da bi u ozbiljnijoj ligi bio deseti strijelac.
- alan_kardec
- Kontakt:
pa ostalima nije bilo zabranjeno da postignu više od njega
glupko

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kovačić ima 30. a Brozović 31. god. Zar je to staro? Više me za Broza brine kakav će biti nakon igranja u S. Arabiji.alan_kardec je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:27Za Hrvate se još nakon finala u Rusiji 2018. pisalo da su pročitani, ovo ono, pa oni napraviše skoro isti uspjeh u Kataru 2022....
Ali nema sumnje da će za neki veći rezultat, morat iskočit neko od mlađih igrača. Ako im Dalić uopće da priliku.

-
- Kontakt:
Sergej Milinkovic Savic je srbijanska verzija Miralema Pjanića.
I on je isto dugo bio među najboljim veznjacima u Italiji, ali ucinak u reprezentaciji mu je nikakav, s obzirom na ocekivanje.
Tipujem da ce se oprostiti od reprezentacije do 32.godine.
I on je isto dugo bio među najboljim veznjacima u Italiji, ali ucinak u reprezentaciji mu je nikakav, s obzirom na ocekivanje.
Tipujem da ce se oprostiti od reprezentacije do 32.godine.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Njima ce najveci problem biti izlazak iz grupe, ako to prezive mogu daleko. U KO fazi je malo koja repka izrazit favorit protiv njih.alan_kardec je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:27Cijenim ipak da iz grupe mogu izaći, za nešto više, teško. Špancima/Talijanima sigurno mogu otkinuti po bod, možda i više, od Albanaca su bolji, bar na papiru...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Od Belgije se nista ne ocekuje jos od EURA 2020 tako da mozda bas sad iznenade, nikad im ne znas.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:33kao po običaju srpski forumaši predviđeni marconatom će se nahajpati, od Milinković Savića će napraviti Xavia, a od Vlahovića Mbappea, na kraju će se obrukati i ispasti u grupi, a za 50 godina pričati da su osvojili
- tutankamon1905
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam nešto bio ubijeđen da su Kovačić i Brozović bar po godinu/dvije starijimostar35 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:49Kovačić ima 30. a Brozović 31. god. Zar je to staro? Više me za Broza brine kakav će biti nakon igranja u S. Arabiji.
Ali nema sumnje da će za neki veći rezultat, morat iskočit neko od mlađih igrača. Ako im Dalić uopće da priliku.Modrić i Perišić neka daju najbolje što mogu ali teško će moći odraditi cijele utakmice na visokom nivou. Timska igra i borbenost se podrazumjevaju.

Ali opet to ne mijenja poentu onoga što sam napisao iznad. Modrić je dobro opterećen godinama, Brozović je sam kažeš imao sezonu u ne baš ozbiljnoj ligi, Perišić se vraća iz povrede... Za neki ozbiljan rezultat i ovi mlađi moraju da povuku. Kontam da Majer ili recimo Stanišić ili Sučić mogu da preuzmu na sebe...
Opet kažem, kvaliteta i iskustva ima i više nego dovoljno za izaći iz grupe, a za dalje, vidjećemo...
pa moguće i to, oni u KO fazama imaju kamaru iskustva sa prethodnih par takmičenja...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Skupljam ja. Nema kesice da ne dobijem Estonce ili Luksemburgtutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:13Skuplja li iko sličice? Al su ga presrali ove godine sa brojem sličica, i specijalnim nekim...Al svejedno, tradicija je skupljat i ostalo mi je nekih 35 da popunim sve. Mamipara
![]()
![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Southgate otpisao Grealisha i Maguirea.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- alan_kardec
- Kontakt:
ja sam jedva čekao da izađu na kioske, prvi dan kupio 10 kesica i više nisam nijednu... Ogroman broj potpuno nepotrebnih sličica, neke slike nekakvih znamenitosti, repke koje su potpuno nebitne za ovaj euro, Kazahstan Luksemburg Island Estonija... bespotrebno komplikovanje sa oznakama na sličicama umjesto brojeva, ono nešto SP pa parallel... nekih bitnih igrača nema u albumu jer ovi nemaju licencu, neke repke u albumu nemaju logo nego je stavljena samo zastava, Njemci u albumu nemaju golmana, a među igrače koji i trebali igrati na euru, ovi stavili Kana i Mateusa.... na sve to kesica 2 marke 6 sličica... Neka hvala. Skupljam paninijev World class...tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:13Skuplja li iko sličice? Al su ga presrali ove godine sa brojem sličica, i specijalnim nekim...Al svejedno, tradicija je skupljat i ostalo mi je nekih 35 da popunim sve. Mamipara![]()
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nizozemska ima najboljih back 5 ubjedljivo od svih ekipa na turniru
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Beduin
- Kontakt:
Grealish out, nevjerovatno. Ne vidim po cemu je konkurencija mu ispred njega, bice sigurno bure tamo ako kola krenu nizbrdo.
Belgija je isprdila, ona strasna generacija nekako mi brzo iscezla i smjena generacije nikakva, dosta igraca sumnjivih kvaliteta, a o napadacima tek da ne pricamo.
Belgija je isprdila, ona strasna generacija nekako mi brzo iscezla i smjena generacije nikakva, dosta igraca sumnjivih kvaliteta, a o napadacima tek da ne pricamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.