Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stojko mu nik i on nekog zove Srbinom hahah
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jun 2024, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta ste se svezali Bulica toliko, vidite da se ne peca niko. Ako bude bilo potrebe, licno cemo mu ja, desetar i @campobello zabraniti pristup Grbavici 

-
- Kontakt:
I oni budale pa pustaju Mirvahu da se zajebava. Svaka mu cast gdje ih nahvata takve.stojko je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:51Oderace amere a i treba tako. I ja bih da mogulimvotehula je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:44Stojane, koliko ce vas sad oderati Rozman? Prica se da ima par zajebanih klauzula, kazu Mirvah opet napravio ugovor na stetu kluba...
Hahahah djesii Bosnjoo pravoslavniiiii
Ja sam Dino Djurbuzovic saljem te na klupu za rezervne igraceeee
Pricaj nekad o fudbalu kume
Otkad si se registrovao nisi dvije recenice o fudbalu sastavio
Ja sam Dino Djurbuzovic saljem te na klupu za rezervne igraceeee
Pricaj nekad o fudbalu kume
Otkad si se registrovao nisi dvije recenice o fudbalu sastavio
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kasne napaćeni mitomani kasne.Nemaju pojma šta imPitarsam je napisao/la: ↑01 jun 2024, 18:55Pa gazda Fabrike ženskih gaca je već posudio veliki novac
Zelkanu da se spasi od ispadanja!
Sada odustaje od Stupcanice i trebao bi uci u Zeljkana
da kao i Badzak zaštiti svoj novčani ulog.Vec je poslao
prethodnicu u vidu novog Predsjednika.
Drugi investitor bi trebao da bude brat Gospodina Ismira
Mirvica sa svojom grupacijom Amerikanaca!
Nadam se da ti ljudi znaju u šta ulaze i ulazu.Da im se nebi
Desilo ko Turčinu iz Čelika da po grada sa dužničkim
papirima masu i čekaju isplatu sa kamatama!
se u klubu dešava,a ovde o Sarajevu pametuju!
Idemo
“Od Olovaaaa do Trnova preko Foče i Goraždaaa”
Skupite se novokomponovani na vrijeme da ne ispadnete.
I budući trener vam je do jučer cekao,nadao,molio se Gospi
Da ga Gospodin Mirvic pozove!
Hajmoo žene gacaaaa,gacaaaa,kupite žene i čarapaa.
Treba u rupu bez dna ulagati.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ugasit ce vas stefan budale jedne sta radite
Sarajevo za plate izdvojilo 3,5 milona a željezniščar skoro 3 miliona i on o platama priča. Opstanak im obezbijedio Vico.Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:20Nije valjda da očekuješ da neko od njih bude realan? Pa samo pogledaj kako se na njihovoj temi dočeka kritika, postali su kao sekta.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:53
Mozemo se mi prepucavati do sutra i hocemo, sve je to ok, ali znate valjda i vi sami da nije normalno ovo sto radite. Bas moras biti umjetnik da citavu deceniju imas investitora, a da si u ovoj poziciji. Postali ste sinonim za neuspjesnu privatizaciju.
Frajer ne zna gdje goni. Ekipa ubjedljivo najslabija otkako je došao, a koštala je najviše para, trener ga ucjenjuje, potencijalni treneri traže brdo para kao i igrači sa kojima se pregovara. Oni više nisu u stanju procijeniti realnu vrijednost igrača ili trenera, koliko god su nekome ponudili taj je tražio više jer je ovaj sebi nabio zvono krave muzare.
Tek sad je počeo malo trezvenije razmišljati, sad kad je napokon shvatio da je vrag odnio šalu. Zanima ga izlazna strategija, zato će biti mnogo oprezniji kod dužine novih ugovora i situacija kod prijevremenih raskida jer će svaki od tih ugovora morati platiti iz svog džepa kad bude napuštao klub. To je jedini način da se izvuče bez posljedica i da kaže, evo ostavio sam čistu situaciju.
Ušao je u vrzino kolo iz kojeg je veoma, veoma teško izaći.
Kad bi danas odlučio da napusti klub to bi ga koštalo još minimalno 10 miliona maraka, ali nema kome da ga prepusti. Niko nije lud da preuzme obaveze od 33 miliona KM, a to je ono što se zna. Ko zna koliko toga ima što se ne zna.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…

- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja svoje preusmjerim na humanitarne brojeve.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:51Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…
![]()

-
- Kontakt:
Nezanimljivo im ismijavanje sto Stefkec ima rezervisanu stolicu na Grbavici
I ja bi se pravio da je nezanimljivo. Poslje stolice ide dovodjenje igraca

I ja bi se pravio da je nezanimljivo. Poslje stolice ide dovodjenje igraca

Kakvih ovdje sve budala ima nemam rijeci, 2024 godina, 21 vijek a Surreal i dalje misli da neko moze ofulat profil pa legendo moras ukucat username i sifru kad se hoces prijavit…
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivofks74 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:04Ja svoje preusmjerim na humanitarne brojeve.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:51Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…
![]()
![]()

Mister "nE mOzEs BiTi I nA fOrUmU i UtAkMiCi"KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivofks74 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:04Ja svoje preusmjerim na humanitarne brojeve.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:51Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…
![]()
![]()
![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nemoj se samo sekirati, ja sam svoje odradio i mnogo novca potrošio na Sarajevo za 40 godina ( ne žalim nimalo), neka sada mladi malo idu jer se mi stariji borimo za zdravlje. Odradi se poneka utakmica, evropska i neka važnija. Od mene dosta 4-5 članskih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivofks74 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:04Ja svoje preusmjerim na humanitarne brojeve.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:51Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…
![]()
![]()
![]()
A ne mogu ja nešto njega da nabadam, valjda zbog poštovanja prema godinama, iako me je znao vrijeđati kao kočijaš. Čak sam ga redovno i branio.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivo![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj me ti braniti svega ti, ako sam ti nešto rekao što te uvrijedilo halali mada sumnjam da jesam. Previše se brineš za naše probleme a imate mnogo većih.Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:48A ne mogu ja nešto njega da nabadam, valjda zbog poštovanja prema godinama, iako me je znao vrijeđati kao kočijaš. Čak sam ga redovno i branio.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivo![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postenofks74 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:40Nemoj se samo sekirati, ja sam svoje odradio i mnogo novca potrošio na Sarajevo za 40 godina ( ne žalim nimalo), neka sada mladi malo idu jer se mi stariji borimo za zdravlje. Odradi se poneka utakmica, evropska i neka važnija. Od mene dosta 4-5 članskih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivo![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, perodeformero, rishovski, samirr i 28 gostiju.