Pristalice kluba s Grbavice - i dalje najposjecenijeg stadiona u Bosni i Hercegovini, iako se Željezničar ove sezone borio za opstanak.

Direktorcic je napisao/la: ↑06 jun 2024, 22:37Sad bi bas slag na tortu bio da Denis Coric preuzme Sarajevo,da i dalje vrijedi ona da su od Zeljinog imena ostali najbolji cevapi
Ja svu lovu na putovanja,lijepe žene i kocku preusmjeravamKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:51Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…
![]()
A koju si ti tekmu pogledao uživo pa uzimaš za pravoKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivofks74 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:04Ja svoje preusmjerim na humanitarne brojeve.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:51Na stranu ovi uvijek nezanimljivi Vrapcicani, na koje forumase iz spin brigade tipujete da uzimaju petobu? Evo ja cu prvi:
- pitarsam
- duskica
- fks74
- vanja
- holyman
…
![]()
![]()
![]()
Svake godine mucite ljude tamo ga vamo ga moraju. Ostavite ga tamo, valjat ce vam one tamo sezone.
Ja sam jedan od ovih, ali zaduzen za hercegovacko neretvanski kanton.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:41Mirvah je kraljIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:30Za navijace Sarajeva: Sporazumni raskidi su complexna materija. Zavisno od slucaja do slucaja, nekada postoje otkazne clausule. Kako sam vec rekao: strpljenje!![]()
![]()
![]()
Jedan je Ziljkic koji oprosti sve pare i to nakon sto je pretvoren u Michaela Corleonea![]()
Za sve ostalo, tu su vasi botovi, kako je i sam Ziljkara objasnio:
Da momak nije gospodin kao sto jeste ne bi vam oprostio feninga i jos bi vas tuzio za klevetu.
+ minhenska brigadatutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 23:27Ja sam jedan od ovih, ali zaduzen za hercegovacko neretvanski kanton.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:41Mirvah je kraljIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:30Za navijace Sarajeva: Sporazumni raskidi su complexna materija. Zavisno od slucaja do slucaja, nekada postoje otkazne clausule. Kako sam vec rekao: strpljenje!![]()
![]()
![]()
Jedan je Ziljkic koji oprosti sve pare i to nakon sto je pretvoren u Michaela Corleonea![]()
Za sve ostalo, tu su vasi botovi, kako je i sam Ziljkara objasnio:
Da momak nije gospodin kao sto jeste ne bi vam oprostio feninga i jos bi vas tuzio za klevetu.Nesto para sa strane uvijek dobro dodje
Nego sta ti kazes na onu pavlaku i osvjezivac zraka, nisi nam dao misljenje o tome?
Prava raja podrzila pavlaku. Ubica i kandjijanje mitomana.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 00:23Nego sta ti kazes na onu pavlaku i osvjezivac zraka, nisi nam dao misljenje o tome?
Vidi ovog uhljupa,može i kulturan biti.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 00:23Nego sta ti kazes na onu pavlaku i osvjezivac zraka, nisi nam dao misljenje o tome?
Kako si ti izuzetno nadareno celjade!!
Gospodine Pitarsam, i Vi to isto radite, samo sto ti botujes po forumu za pare, a one se zayebavaju po kancelarijama.Pitarsam je napisao/la: ↑07 jun 2024, 00:50Vidi ovog uhljupa,može i kulturan biti.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 00:23Nego sta ti kazes na onu pavlaku i osvjezivac zraka, nisi nam dao misljenje o tome?
Pa evidentno da je namješteno da se skrene pažnja
Na nered,nerad i nekompetentnu administraciju.
Pa Željkan ima samo jednu(ženu)direktoricu -Plavi stit pa zamalo
Ga u Ligu II ne odvede.A šta bi da ima 4-5 mahalusa koje
Pojma nemaju šta je F.K.Sarajevo nego koriste Gospodina
Mirvica kao ATM.
Nazalost,i Zrinjski pa sada i Velež su odmakli sto se klupske
Administracije tiče.Jos na to dodati pakt Covic-Niksic i ne
Valja nikako po Sarajevske klubove.
Trener je tu samo manji dio problema!!
Joj Cuj mu price hahahahha, lafo 40god on trosio pare, a krezubi Indijanac 20ak god ima, stvarno su yadoviKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 22:23Postenofks74 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:40Nemoj se samo sekirati, ja sam svoje odradio i mnogo novca potrošio na Sarajevo za 40 godina ( ne žalim nimalo), neka sada mladi malo idu jer se mi stariji borimo za zdravlje. Odradi se poneka utakmica, evropska i neka važnija. Od mene dosta 4-5 članskih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 jun 2024, 21:31
Da sam na tvom mjestu preusmjerio bih na kartu do Sarajeva pa da nekad taj klub gledas i uzivo![]()
![]()
Ma nisam bas produktivan i sposoban kao ti,Al trudim se.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 01:21Gospodine Pitarsam, i Vi to isto radite, samo sto ti botujes po forumu za pare, a one se zayebavaju po kancelarijama.Pitarsam je napisao/la: ↑07 jun 2024, 00:50Vidi ovog uhljupa,može i kulturan biti.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 00:23
Nego sta ti kazes na onu pavlaku i osvjezivac zraka, nisi nam dao misljenje o tome?
Pa evidentno da je namješteno da se skrene pažnja
Na nered,nerad i nekompetentnu administraciju.
Pa Željkan ima samo jednu(ženu)direktoricu -Plavi stit pa zamalo
Ga u Ligu II ne odvede.A šta bi da ima 4-5 mahalusa koje
Pojma nemaju šta je F.K.Sarajevo nego koriste Gospodina
Mirvica kao ATM.
Nazalost,i Zrinjski pa sada i Velež su odmakli sto se klupske
Administracije tiče.Jos na to dodati pakt Covic-Niksic i ne
Valja nikako po Sarajevske klubove.
Trener je tu samo manji dio problema!!