Moderator/ica: Padovan
Jasko kacemo 3 kolo ?jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
da, nazalost vodim schalke xD moze veceras od 9 pa nadalje cu biti online, cujemo semuhovic je napisao/la:..ti vodis Schalke ?! ..ja mogu danas do 12,i veceras onda aBd od 9 do 11 otprilikeFunjai je napisao/la:bavarian se nije pojavio, cekam ga od 8h, kad je i bio dogovor.. ni na termin nisam isao , a on se ne pojavi, ccc
pisi 3:0 za mene..
muhovicu, javi kad ti odgovara da odigramo 3. kolo
kao i cema za kup utakmicu
pozz
..a sto se Ceme tice,on ti je odustao,tako da ukoliko neko ne preuzme Lazio do kraja sedmice,to dobijas automatski
hajde da igras protiv majke rusijeEmir_ZENICA je napisao/la:Ja danas igram i Ligu i Kup i to ni manje ni vise nego protiv prvoplasiranog Zenita..
A gdje me nadje
kakav kup je u pitanju??DaRtAnJaN je napisao/la:hajde da igras protiv majke rusijeEmir_ZENICA je napisao/la:Ja danas igram i Ligu i Kup i to ni manje ni vise nego protiv prvoplasiranog Zenita..
A gdje me nadjeCCCP
Pes B liga kupmajestic24 je napisao/la:kakav kup je u pitanju??DaRtAnJaN je napisao/la:hajde da igras protiv majke rusijeEmir_ZENICA je napisao/la:Ja danas igram i Ligu i Kup i to ni manje ni vise nego protiv prvoplasiranog Zenita..
A gdje me nadjeCCCP
Nije pes b liga već je SS.BA PES 6 KUPDaRtAnJaN je napisao/la:
Pes B liga kup
nije *ovno nego se pas *osroLBJ MVP je napisao/la:Nije pes b liga već je SS.BA PES 6 KUPDaRtAnJaN je napisao/la:
Pes B liga kup![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4444

Naravno ako @Donnie i @Juventus0244 imaju volje oni ce refreshiratiever je napisao/la:Dok sam jos tu da na brzinu upitam.Ovo je samo za prva dva kola,i nece se "refreshati",tj. ubacivati trece kolo u tabelu dok se ono ne zavrsi ? Pitam,jer sam odigrao tri kola,i imam 7 bodova..Nije bitno uopste,ali eto uocih to
moze..caNYOn je napisao/la:jasko hocemo ligasku ?
eu 2 soba canyon pw 12345jasko_juve je napisao/la:moze..caNYOn je napisao/la:jasko hocemo ligasku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.