KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Denizmare

Re: KK Bosna

Post Postao/la Denizmare » 25 mar 2011, 23:41

Ima smisla sto to sto kazes,ali ti si nicim izazvan replicirao meni.Mene Siroki ili ti Hkk zanima samo kroz prizmu Bosne,nista drugo. A kao sto ti rece navijas za Siroki jer je iz tvog grada,ok,navijas li jednako srcem i kada kosarku igra drzava u kojoj zivis,koja je tvoja iz koje je tvoj klub i tvoj grad????
Odgovor na to pitanje ce potvrditi ili demantovati moj prethodni post ako odgovoris iskreno,mene mozes slagati ali sebe nemoj!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2011, 13:18

Nije da me se tice rasprava, al ne vidim zaista kakve ti logike ima navijas li istim srcem kad igra reprezentacija drzave u kojoj zivis ili odakle je klub. To je vrlo naivno razmisljanje, doduse namjerno, i to usporediti u ovoj drzavi ne mozes, pogotovo ne pored toliko nacija u istoj, nerijesenim brojnim pitanjima i nesredjenosti. Jasno je da je vecini ljudi u srcu primarno njihova nacionalna selekcija (ti smatras jedno, ja smatram drugo), meni prvom, apsolutno nista u tome lose nema niti ja to krijem niti se toga stidim, zasto bi, i tko je itko ovdje da meni nesto ima za prigovoriti na osnovu toga? Al to sto ti mislis da svi zato automatski zele zlo BH reprezentaciji, kosarci, il da je ne gledaju, ne poznaju (evo ja prvi sam sto posto upuceniji u drzavne selekcije nego pola ljudi na ovom forumu i vise je pratim, pa sta) il nesto deseto, je druga prica. To ti ljudima nametnuti ne mozes, ali zato mozes razumjeti ako se vodis srcem i osjecajem pripadnosti, a ne vidim zasto bi taj osjecaj se mijenjao odjednom danas, kad je jos gora situacija i kad je ta nacionalna selekcija (govorim npr. konkretno o hrv. reprezentaciji) od svog osnutka oduvijek bila i ostala selekcija svih onih koji je osjecaju svojom, pa nebitno odakle su. Apsolutno isto vrijedi i za BiH i za bilo koju drugu repku na svijetu.
Da ti ides isto tom svojom logikom ''nacionalnog navijanja'', pa naci ces u drugim sredinama u BiH da za Bosnu navijaju ljudi samo zato sto je ''bosnjacka'' (stavih navodnike, nemoj me daviti time, shvacas poantu). Tko ti govori sta za Sarajevo konkretno. Al sad, sto to da ne vrijedi za KK Široki? Sto da ja, ili netko od ljudi odavde navija za Široki jer smo eto Hrvati? Ti ces to usporediti sa jednom Igokeom? Ne kontam, zaista. Pogledaj samo utakmice tih klubova, ili pogledaj utakmice nasa dva kluba, vidjet ces ''ono nesto'' sto ovaj grad i ljudi imaju, a to ti nema bas neke veze sa hrvatskim nacionalnim interesima, zaj.ebi ti to meni, onakav fanatizam, srce i rad se postize ljubavlju i trudom, a ne interesima, i to cu svakome u svakom datom trenutku jasno dati do znanja, a onaj koji to ne shvaca ili ne priznaje jednostavno sam sebe laze ili ga onda boli sto je ustvari taj njegov klub u interesu nekih drugih grupacija izbubio taj svoj identitet, a ono malo raje sto je oko njega i dalje ostalo sanja o necemu visem, sanja o srcu i ljubavi.
Moj klub? Navijam za njega jer je iz moga grada, jer sam stasao i plakao uz njega i jer sam se smijao kao nikad prije uz njega, navijam za njega jer sam uz njega odrastao jos od trenutaka kad su nas sa tjelesnog odgoja ''izbacivali'' i raspustali jer je klub morao koristiti skolsku dvoranu za treninge, utakmice, i OPET bio jaci od brojnih pa i osvojio titulu kao takav, bez vlastite dvorane, jer sam ga pratio zajedno sa 50 i 5500 ljudi, i vjecno cu to raditi, bio on prvak drzave ili u nizem rangu natjecanja, jer sam prva gostovanja odradjivao sa tom ekipom. Da ja skratim, jer mogao bi ovako u nedogled s obzirom da ti ocito ne shvacas ili ne zelis shvatiti cega tu sve ima pored tvoje vizije - to nikakve veze nema sa nacionalnosti ovdasnjim ljudima, da mi je do toga navijao bi za jadne Cigose ili Zadrane i slicke p.icke m.aterine. Al nisam. I prosto me k.urac za njih boli, ispali iz lige dabogda i jedni i drugi. Toliko o nacionalnim interesima. Ti to mozes vuci i okretati na nacionalnu i nacionalisticku retoriku jer ti se eventualno ne svidjaju neke stvari, sami grad, ljudi, stanje kakvo jeste, poistovjecivati s cim hoces jer ti tako vise odgovara tvojoj predstavi ili se lakse pomiriti s trenutacnim stanjem, ali Široki svoju kosarkasku publiku i tradiciju ima, pa makar ne imao prijeratne uspjehe kao Bosna ili netko drugi, sto je opet logicno s obzirom na velicine sredina, socijalisticki sustav, i masu drugih faktora, al ljudi bar postuju Bosnu bez obzira na sve, a trebali bi postovati i Široki. To sto dolazi iz grada sa apsolutnom hrvatskom vecinom i sto se sa njim identificiraju ljudi iz drugih gradova je stvar za diskusiju, ali opet i normalna stvar, ali je pored svega i cinjenica da se radi o najljepsoj sportskoj prici ove drzave i makar to je stvar za respekt. Reprezentacije u to nemas sta mijesati, ili Široki gledati kroz tu prizmu.

Pardon na offtopicarenju, ali smatram da si dovoljno inteligentan da razlikujes neke stvari i da se nema sta prepirati oko ovih osnovnih stvari, pa neka je tvoje misljenje i takvo kakvo jest, ono je i dalje tu jer te tako oblikovala sredina i tako TI gledas na stvari, sto je tvoj izbor, ali i sto nuzno ne znaci da ja na isti nacin gledam ili vecina mojih sugradjana. Meni to potreba nije. Za mene je Bosna najveci sportski rival kojem zelim da je uvijek u samom vrhu BH kosarke, al naravno koracic iza nas ako je ikako moguce, uz uvjet da smo mi prvi, naravno. Shvacam ja da je tebi, ili nekome, takvo sto neprihvatljivo, sanjare se kojekakve Eurolige, izdize se u neslucene visine, a realnost nesto sasvim drugo pa se s tim tesko pomiriti. Dosta je takvih, znam ja to, al to je njihova stvar. No, s druge strane, kad vidim, nitko se ovdje na forumu il opcenito ne nasladjuje, da kazem, ovakvom stanju vaseg kluba i sl., al s druge strane se vidjelo kako je bilo kad je Široki bio ''nigdje'' jedno vrijeme. To je za mene bespredmetno i smijesno. Cinjenica stvari je da je ovo jedan od najjacih rivalstava ove drzave, i da bi valjalo za BH sport, kosarku opcenito, da se sto prije posloze neke stvari. Sad, to sto ces ti ili neki pojedinci opet to udariti na ''ma ja, i bit ce kad se vratite na druge lige, kad mi osvojimo Euroligu i bla bla'', je opet neka druga prica, u takve price s takvim likovima ne ulazim. ;)
Mada ionako nemam vise vremena za pisati i raspravu, pa ono, let's just leave it at that.
...Život za Široki...

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 26 mar 2011, 15:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije da me se tice rasprava, al ne vidim zaista kakve ti logike ima navijas li istim srcem kad igra reprezentacija drzave u kojoj zivis ili odakle je klub. To je vrlo naivno razmisljanje, doduse namjerno, i to usporediti u ovoj drzavi ne mozes, pogotovo ne pored toliko nacija u istoj, nerijesenim brojnim pitanjima i nesredjenosti. Jasno je da je vecini ljudi u srcu primarno njihova nacionalna selekcija (ti smatras jedno, ja smatram drugo), meni prvom, apsolutno nista u tome lose nema niti ja to krijem niti se toga stidim, zasto bi, i tko je itko ovdje da meni nesto ima za prigovoriti na osnovu toga? Al to sto ti mislis da svi zato automatski zele zlo BH reprezentaciji, kosarci, il da je ne gledaju, ne poznaju (evo ja prvi sam sto posto upuceniji u drzavne selekcije nego pola ljudi na ovom forumu i vise je pratim, pa sta) il nesto deseto, je druga prica. To ti ljudima nametnuti ne mozes, ali zato mozes razumjeti ako se vodis srcem i osjecajem pripadnosti, a ne vidim zasto bi taj osjecaj se mijenjao odjednom danas, kad je jos gora situacija i kad je ta nacionalna selekcija (govorim npr. konkretno o hrv. reprezentaciji) od svog osnutka oduvijek bila i ostala selekcija svih onih koji je osjecaju svojom, pa nebitno odakle su. Apsolutno isto vrijedi i za BiH i za bilo koju drugu repku na svijetu.
Da ti ides isto tom svojom logikom ''nacionalnog navijanja'', pa naci ces u drugim sredinama u BiH da za Bosnu navijaju ljudi samo zato sto je ''bosnjacka'' (stavih navodnike, nemoj me daviti time, shvacas poantu). Tko ti govori sta za Sarajevo konkretno. Al sad, sto to da ne vrijedi za KK Široki? Sto da ja, ili netko od ljudi odavde navija za Široki jer smo eto Hrvati? Ti ces to usporediti sa jednom Igokeom? Ne kontam, zaista. Pogledaj samo utakmice tih klubova, ili pogledaj utakmice nasa dva kluba, vidjet ces ''ono nesto'' sto ovaj grad i ljudi imaju, a to ti nema bas neke veze sa hrvatskim nacionalnim interesima, zaj.ebi ti to meni, onakav fanatizam, srce i rad se postize ljubavlju i trudom, a ne interesima, i to cu svakome u svakom datom trenutku jasno dati do znanja, a onaj koji to ne shvaca ili ne priznaje jednostavno sam sebe laze ili ga onda boli sto je ustvari taj njegov klub u interesu nekih drugih grupacija izbubio taj svoj identitet, a ono malo raje sto je oko njega i dalje ostalo sanja o necemu visem, sanja o srcu i ljubavi.
Moj klub? Navijam za njega jer je iz moga grada, jer sam stasao i plakao uz njega i jer sam se smijao kao nikad prije uz njega, navijam za njega jer sam uz njega odrastao jos od trenutaka kad su nas sa tjelesnog odgoja ''izbacivali'' i raspustali jer je klub morao koristiti skolsku dvoranu za treninge, utakmice, i OPET bio jaci od brojnih pa i osvojio titulu kao takav, bez vlastite dvorane, jer sam ga pratio zajedno sa 50 i 5500 ljudi, i vjecno cu to raditi, bio on prvak drzave ili u nizem rangu natjecanja, jer sam prva gostovanja odradjivao sa tom ekipom. Da ja skratim, jer mogao bi ovako u nedogled s obzirom da ti ocito ne shvacas ili ne zelis shvatiti cega tu sve ima pored tvoje vizije - to nikakve veze nema sa nacionalnosti ovdasnjim ljudima, da mi je do toga navijao bi za jadne Cigose ili Zadrane i slicke p.icke m.aterine. Al nisam. I prosto me k.urac za njih boli, ispali iz lige dabogda i jedni i drugi. Toliko o nacionalnim interesima. Ti to mozes vuci i okretati na nacionalnu i nacionalisticku retoriku jer ti se eventualno ne svidjaju neke stvari, sami grad, ljudi, stanje kakvo jeste, poistovjecivati s cim hoces jer ti tako vise odgovara tvojoj predstavi ili se lakse pomiriti s trenutacnim stanjem, ali Široki svoju kosarkasku publiku i tradiciju ima, pa makar ne imao prijeratne uspjehe kao Bosna ili netko drugi, sto je opet logicno s obzirom na velicine sredina, socijalisticki sustav, i masu drugih faktora, al ljudi bar postuju Bosnu bez obzira na sve, a trebali bi postovati i Široki. To sto dolazi iz grada sa apsolutnom hrvatskom vecinom i sto se sa njim identificiraju ljudi iz drugih gradova je stvar za diskusiju, ali opet i normalna stvar, ali je pored svega i cinjenica da se radi o najljepsoj sportskoj prici ove drzave i makar to je stvar za respekt. Reprezentacije u to nemas sta mijesati, ili Široki gledati kroz tu prizmu.

Pardon na offtopicarenju, ali smatram da si dovoljno inteligentan da razlikujes neke stvari i da se nema sta prepirati oko ovih osnovnih stvari, pa neka je tvoje misljenje i takvo kakvo jest, ono je i dalje tu jer te tako oblikovala sredina i tako TI gledas na stvari, sto je tvoj izbor, ali i sto nuzno ne znaci da ja na isti nacin gledam ili vecina mojih sugradjana. Meni to potreba nije. Za mene je Bosna najveci sportski rival kojem zelim da je uvijek u samom vrhu BH kosarke, al naravno koracic iza nas ako je ikako moguce, uz uvjet da smo mi prvi, naravno. Shvacam ja da je tebi, ili nekome, takvo sto neprihvatljivo, sanjare se kojekakve Eurolige, izdize se u neslucene visine, a realnost nesto sasvim drugo pa se s tim tesko pomiriti. Dosta je takvih, znam ja to, al to je njihova stvar. No, s druge strane, kad vidim, nitko se ovdje na forumu il opcenito ne nasladjuje, da kazem, ovakvom stanju vaseg kluba i sl., al s druge strane se vidjelo kako je bilo kad je Široki bio ''nigdje'' jedno vrijeme. To je za mene bespredmetno i smijesno. Cinjenica stvari je da je ovo jedan od najjacih rivalstava ove drzave, i da bi valjalo za BH sport, kosarku opcenito, da se sto prije posloze neke stvari. Sad, to sto ces ti ili neki pojedinci opet to udariti na ''ma ja, i bit ce kad se vratite na druge lige, kad mi osvojimo Euroligu i bla bla'', je opet neka druga prica, u takve price s takvim likovima ne ulazim. ;)
Mada ionako nemam vise vremena za pisati i raspravu, pa ono, let's just leave it at that.
Mogao si skratiti ovaj post,ovako mi se stvarno na da čitati.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2011, 17:36

A nije toliko ni bitno, cisto kazem, ne moze to tako crno-bijelo biti kako neki misle. ;) A nemam vremena objasnjavati, raspravljati se... neno, izazivam te da se javis. :D
...Život za Široki...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 mar 2011, 18:09

ŠB_Fidelis je napisao/la:A nije toliko ni bitno, cisto kazem, ne moze to tako crno-bijelo biti kako neki misle. ;) A nemam vremena objasnjavati, raspravljati se... neno, izazivam te da se javis. :D
a ja izazivam sve ko se javi na ovu temu koja nema veze sa topicom da se javi i dobije nagradno putovanje "ban"analand
:evil:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 26 mar 2011, 22:03

Upravo sam pristigao sa utakmice Igokea-Bosna. Dovoljno je reci da je krajnji rezultat 90:53. Zao mi je sto su od nekadasnjeg derbija ostala samo imena, ali tako je kao sto jeste. Posto ove sezone prvi put gledam Bosnu, pokusacu u par rijeci da dam svoje misljenje o onom sto sam veceras vidio.

Naime, bekovi Bosne su katastrofa. Nadam se da se niko nece ljutiti, ali je zaista tako. Svi redom. Pasalic se vise raspravljao sa sudijama nego sto je igrao, Radic i Hodzic pogubljeni, Batina takodje, mozda jedino mrvicu da Kruslin pokazuje neki kvalitet (ili bolje receno hrabrosti, drskosti), ali i to nije bog zna sta. Od ostalih, Djurasovic nije nesto puno ni igrao, ali cini mi se da se on gubi na cetvorci, koju realno ne moze odigrati. Damjanovic je igrao sasvim malo, a jedini covjek koji izgleda ima stiha je Rahimic. I u napadu i u odbrani. Najcudnije je to sto je prvi strijelac Bosne bio Zimic, sa 15 koseva, od kojih je 10 bilo iz zakucavanja, a dva iz polaganja, znaci sve na pola metra od kosa. Ono sto mene nervira kod njega je nedostatak i kapi krvi, covjek ne mijenja izraz lica ni u kakvoj situaciji. Sto bi nas narod rekao "orilo-gorilo", njemu svejedno. Kao nekad Misanovic u Igokei, ili jos svjezije Dzerels u Partizanu. Znaci, prvi strijelac jeste bio, ali uglavnom je to padalo kad je vec bilo preko 20 razlike.

Znaci, dosadna utakmica, a cujem i ljudi po izlasku iz dvorane govore da je puno zanimljivije bilo kad su ova dva tima igrala na jednu loptu. Sto se Igokee tice, nista posebno. Razmahali se u drugoj, pogotovo trecoj cetvrtini, a onda rutina. U cetvrtoj cetvrtini su igrali Djurica i Sutulovic, a svi su se upisali u strijelce. Vidjecemo sta ce biti za koji dan protiv Sirokog.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 26 mar 2011, 22:44

A FUJ gamadi jedna od igraca!

RASFORMIRAJTE se a ne da nas blamirate protiv K.K.Dodikea!

Sram vas bilo igraci i strucni stab!

Ukaljaste ime Bosne,sljamu jedan!Zar se onako igra *icke jedne kukavicke?!

Sva silna "pojacanja"iz Srbije..da su imalo valjali ostali bi igrati tamo!

Samo jedna rijec za komentara:FUJ!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 26 mar 2011, 22:46

vladedivac je napisao/la:Upravo sam pristigao sa utakmice Igokea-Bosna. Dovoljno je reci da je krajnji rezultat 90:53. Zao mi je sto su od nekadasnjeg derbija ostala samo imena, ali tako je kao sto jeste. Posto ove sezone prvi put gledam Bosnu, pokusacu u par rijeci da dam svoje misljenje o onom sto sam veceras vidio.

Naime, bekovi Bosne su katastrofa. Nadam se da se niko nece ljutiti, ali je zaista tako. Svi redom. Pasalic se vise raspravljao sa sudijama nego sto je igrao, Radic i Hodzic pogubljeni, Batina takodje, mozda jedino mrvicu da Kruslin pokazuje neki kvalitet (ili bolje receno hrabrosti, drskosti), ali i to nije bog zna sta. Od ostalih, Djurasovic nije nesto puno ni igrao, ali cini mi se da se on gubi na cetvorci, koju realno ne moze odigrati. Damjanovic je igrao sasvim malo, a jedini covjek koji izgleda ima stiha je Rahimic. I u napadu i u odbrani. Najcudnije je to sto je prvi strijelac Bosne bio Zimic, sa 15 koseva, od kojih je 10 bilo iz zakucavanja, a dva iz polaganja, znaci sve na pola metra od kosa. Ono sto mene nervira kod njega je nedostatak i kapi krvi, covjek ne mijenja izraz lica ni u kakvoj situaciji. Sto bi nas narod rekao "orilo-gorilo", njemu svejedno. Kao nekad Misanovic u Igokei, ili jos svjezije Dzerels u Partizanu. Znaci, prvi strijelac jeste bio, ali uglavnom je to padalo kad je vec bilo preko 20 razlike.

Znaci, dosadna utakmica, a cujem i ljudi po izlasku iz dvorane govore da je puno zanimljivije bilo kad su ova dva tima igrala na jednu loptu. Sto se Igokee tice, nista posebno. Razmahali se u drugoj, pogotovo trecoj cetvrtini, a onda rutina. U cetvrtoj cetvrtini su igrali Djurica i Sutulovic, a svi su se upisali u strijelce. Vidjecemo sta ce biti za koji dan protiv Sirokog.
ahhahahahahh :D bosna je katastrofa..jedino ko nesto vrijedi je kruslin,ovo ostalo debili..djurasovic se napalio nesto...hahhaha :D stvarno ste smijesni..pred utakmicu kao pasalic govori ako zaustavimo chase imamo sanse..hahahahaa :D chase igrao 15min...i to se zajebavao.. svaka cast momcima,jos pobjedimo u utorak siroki,ako Bog da i msm da je sezona gtova :)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 mar 2011, 00:02

serbian man je napisao/la:
vladedivac je napisao/la:Upravo sam pristigao sa utakmice Igokea-Bosna. Dovoljno je reci da je krajnji rezultat 90:53. Zao mi je sto su od nekadasnjeg derbija ostala samo imena, ali tako je kao sto jeste. Posto ove sezone prvi put gledam Bosnu, pokusacu u par rijeci da dam svoje misljenje o onom sto sam veceras vidio.

ahhahahahahh :D bosna je katastrofa..jedino ko nesto vrijedi je kruslin,ovo ostalo debili..djurasovic se napalio nesto...hahhaha :D stvarno ste smijesni..pred utakmicu kao pasalic govori ako zaustavimo chase imamo sanse..hahahahaa :D chase igrao 15min...i to se zajebavao.. svaka cast momcima,jos pobjedimo u utorak siroki,ako Bog da i msm da je sezona gtova :)

Ala si ti ***** malo :D P.S ne navijam za Bosnu :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 mar 2011, 14:14

sta vam uradi igokea....sve rasprodat
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 28 mar 2011, 14:20

Kakav potez KK Bosne, doći na utakmicu sat vremena prije početka i pravo iz busa na zagrijavanje, to znači da su se predali i prije samog početka utakmice. To je još jedan potez sramotan i koji ruši nekadašnjeg šampiona evrope, na niske grane ste doveli klub.

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 28 mar 2011, 15:54

eroor je napisao/la:Kakav potez KK Bosne, doći na utakmicu sat vremena prije početka i pravo iz busa na zagrijavanje, to znači da su se predali i prije samog početka utakmice. To je još jedan potez sramotan i koji ruši nekadašnjeg šampiona evrope, na niske grane ste doveli klub.
jel to kao razlog sto smo vas nabili? :D :D

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 mar 2011, 19:05

Decko -razlog je jasan -Koliko para toliko muzike- U Laktasima nema nijedno ime igraca KK IGOKEA osim DJurica..ZNACI podmladak je iz Srbije i prva i druga petorka iz uvoza ......E to je razlog moj dragi DECKO..
Tata Dodo moze trenutno sto hoce -eee to je razlog...I Cejs je razlog koji je placen za sezonu kao citava liga 13...Da ti ne navodim jos razloga suvisno je .....Vasa djeca su po klubovima oko Laktasa ,kao sto su MLADOST i BORAC ,a ovi su svi iz UVOZA ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

-sony-
Kontakt:

Post Postao/la -sony- » 28 mar 2011, 19:21

Melo15 je napisao/la:Decko -razlog je jasan -Koliko para toliko muzike- U Laktasima nema nijedno ime igraca KK IGOKEA osim DJurica..ZNACI podmladak je iz Srbije i prva i druga petorka iz uvoza ......E to je razlog moj dragi DECKO..
Tata Dodo moze trenutno sto hoce -eee to je razlog...I Cejs je razlog koji je placen za sezonu kao citava liga 13...Da ti ne navodim jos razloga suvisno je .....Vasa djeca su po klubovima oko Laktasa ,kao sto su MLADOST i BORAC ,a ovi su svi iz UVOZA ...
Ma koja njihova djeca sem Filipa Adamovica koji je stvarno njihovo djete nema nijednog ...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 mar 2011, 19:49

eroor je napisao/la:Kakav potez KK Bosne, doći na utakmicu sat vremena prije početka i pravo iz busa na zagrijavanje, to znači da su se predali i prije samog početka utakmice. To je još jedan potez sramotan i koji ruši nekadašnjeg šampiona evrope, na niske grane ste doveli klub.
jedva su skuckali pare da odu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 mar 2011, 19:55

igokea ce trajati koliko dodik, a Bosna upravo vec po 3-4 put dokazuje da moze postojati bez velikih imena iza nje, sto rece melo Bosna je sa budjetom manjim od chase-ove plate bila prva u ligi 13

a mogli bi i bolje da rastjeraju ovu bagru sto se jos sepuri govoreci da su clanovi uprave Bosne, a nigdje ih nema kda treba dati koji pfening ili nedaj boze zasukati rukave

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 28 mar 2011, 21:22

jel to kao razlog sto smo vas nabili? :D :D
Dejan Parežanin je nakon utakmice između ostalog izjavio:

......može neko biti bolji i kvalitetniji od nas,ali da neko više želi pobjedu i da se više bori,preko toga ne mogu da prijeđem.

Moje mišljenje da je Igokea neosporno kvalitenija ekipa ali sigurno ne koliko rezultat pokazuje.Ono što je mene više razočaralo od samog poraza i što je potencirao i sam trener jeste pristup igrača utakmici protiv Igokee koji je više nego očigledno bio katastrofalan.Neka je stid i sram svakog igrača koji se nalazio u rosteru na subotnjoj utakmici i mogu samo reći da je očigledno da neki od njih ne zaslužuju da nose dres KK Bosna.Ne samo radi igračke kvalitete nego i radi ljudskih osobina.Sa nekima od njih sam više puta i lično pričao i znam šta govorim.Jad i bijeda u klupskoj administraciji dobija svoje obrise i u samome rosteru.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 28 mar 2011, 21:53

Melo15 je napisao/la:Decko -razlog je jasan -Koliko para toliko muzike- U Laktasima nema nijedno ime igraca KK IGOKEA osim DJurica..ZNACI podmladak je iz Srbije i prva i druga petorka iz uvoza ......E to je razlog moj dragi DECKO..
nasa djeca su i momci iz srbije jer smo mi srbi iz REPUBLIKE SRPSKE :D :D :D sta ti znas o cijenama igraca,nisi u upravi.. ;) ;) aa vasa sramota sto vam je trener i 5igraca srbi..toliko o vama i vasoj skoli..nemoj da brines za nassu buducnost.. :D :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 mar 2011, 22:23

nasa djeca su i momci iz srbije jer smo mi srbi iz REPUBLIKE SRPSKE :D :D :D sta ti znas o cijenama igraca,nisi u upravi.. ;) ;) aa vasa sramota sto vam je trener i 5igraca srbi..toliko o vama i vasoj skoli..nemoj da brines za nassu buducnost.. :D :D
nas to nije sramota mi se time ponosimo jer Bosna je Bosansko Hercegovacki klub, a naravno da ste vi srbi iz republike srpske, tj. bosansko hercegovacki srbi, a ocigledno ne razumijes da su srbi iz srbije strani igraci jer pripadaju drugoj drzavi
i naravno ako ovo predze u politiku i promoviranje necega, to ce biti karta za "ban"analand

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2011, 00:27

nerminh74 je napisao/la:
nas to nije sramota mi se time ponosimo jer Bosna je Bosansko Hercegovacki klub, a naravno da ste vi srbi iz republike srpske, tj. bosansko hercegovacki srbi, a ocigledno ne razumijes da su srbi iz srbije strani igraci jer pripadaju drugoj drzavi
i naravno ako ovo predze u politiku i promoviranje necega, to ce biti karta za "ban"analand
Samo da odgovorim na ovo o stranim igračima,koliko ja znam nisu .Igraju kao domaći,ako imaju puovnicu ili Srpsku ili Hrvatsku!!! ;)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.