ako si u njemackoj valjaju, ako si u bosni... nista navikni se na vrucinu, tako je ovdje
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zar ima uopste ljudi koji nemaju klimu u stanu u 2024?
- muhamedhulk
- Kontakt:
ima.
sta preporucujete?
nesto malehno, jeftino. 
sta preporucujete?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BenjooJutub
- Kontakt:
I mene zanima... Ima li neko info iz prve ruke? Nekako sam skeptičan oko takve vrst eklima uređaja...
Jesmo li mi fkt toliko zanimljivo trziste za redbull pa prave ovaj show u Sarajevu i vozaju bolid po citavoj drzavi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Činjenica da su Indijci najbolji u tome je za mene dovoljan red flag.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Sto se tice mobilnih uzimaj 3.5 kW i to samo sa crijevom, da izduva topli zrak iz sobe. Bez toga dobijas obicni ventilator koji hladi samo kad sjednes pored klime.

Imam osjecaj da bi i Verstappen dosao da nema ove sedmice trku

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
To vjerovatno neko sponzorise (kanton Sarajevo), ne mislim da im se isplati dolaziti u drzavu koja ima stanovnika kao neki grad u zapadnoj Evropi.
Mi smo (pre)malo tržište. Bas neki dan priča lik što radi za firmu koja distribuira bombone PEZ, išli kaže u fabriku u Češkoj ili Austriji, ne znam sad gdje, i u obilasku im, izmedju ostalog, pričaju koliki kapacitet ima fabrika. Za neka 24 sata masine naprave (lupam) milion onih bombonica.
Uglavnom ispadne da za jedan dan naprave bombona koliko se kod nas proda za godinu dana.
Kad vidiš Rusiju koja ima 150 miliona stanovnika, znači 50 puta više od nas, tek tad vidiš koliko smo malo tržište...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zanimljivo je svako tržište koje nudi mogućnosti i saradnju za razne događaje, što Red Bull kao globalni brend sponzorira. Znaš i sam da se radi o širokoj lepezi ekstremnih sportova, motokrosa, auto-moto trke, pa BMX, skateboarding itd.
Vezano striktno za našu zemlju, već neko vrijeme imaš Red Bull Cliff Diving, skokovi u vodu sa litice u Mostaru te Red Bull 400, tačnije trka uzbrdo kod skakaonice na Igmanu.
Znači na njima već poznatom bh tržištu, mogu praviti i ovaj show te provozati bolid, čak da budemo kao neka usputna stanica.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mogu im samo yebat mrtvu majku, s obzirom da nemam pojma kako cu se kretati prema gradu u nedjelju.
Da se hoce usrati od dzabnih redbullova.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Probiješ ta brda, kao npr Austrijanci Alpe i vozis 130
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.