FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja cu uvijek biti 100% protiv Musemica.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne, nije Faruk.Istinasamo123 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:23Hoce Safet Hadzibegica za sd, to ne smije se dopustiti onaj izdajnik da ista ima sa klubom.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:21Prva opcija je Pape, pristao je na financijske uslove, ali ima uslove u pogledu stručnog štaba koji još nije dogovoren jer se s tim ljudima još nije razgovaralo. U pitanju su ljudi koji su pretezno radili kao šefovi stručnih štabova, dakle nisu klasični pomoćni treneri. Svi su prijeratna generacija Sarajeva.
Husref je druga opcija.
Ovo vam nije bomba.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Koga,sta i gdje je izdao ?Istinasamo123 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:23Hoce Safet Hadzibegica za sd, to ne smije se dopustiti onaj izdajnik da ista ima sa klubom.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:21Prva opcija je Pape, pristao je na financijske uslove, ali ima uslove u pogledu stručnog štaba koji još nije dogovoren jer se s tim ljudima još nije razgovaralo. U pitanju su ljudi koji su pretezno radili kao šefovi stručnih štabova, dakle nisu klasični pomoćni treneri. Svi su prijeratna generacija Sarajeva.
Husref je druga opcija.
Ovo vam nije bomba.
a dobro, nije još ništa zvanično, bilo je do sada:
Husref - Zeljković - Ma Husref sad 100% - Zekić - Pape - Safet sigurno - Husref
Husref - Zeljković - Ma Husref sad 100% - Zekić - Pape - Safet sigurno - Husref
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
kakav cirkus prave od kluba, mirvic se ponasa ko onaj debil iz celzija, hoce instant uspjeh, misli nakrhat love i da je to sve sto je potrebno za titule u nizu, tako funkcionise nba i nfl, i ovo je samo pokazatelj da niko ozbiljan nece da dodje na mjesto trenera.
nadam se da je ovo neki los spin, inace, ako husref dodje, sa njim je pocetak kraja ove ere tan-nam-mirvic.
nadam se da je ovo neki los spin, inace, ako husref dodje, sa njim je pocetak kraja ove ere tan-nam-mirvic.
Ma misli se na ono primanje nagrade od strane saveza rs-a. I meni je to neoprostivo, ikako sto je uzeo a pogotovo par dana nakon one prekinute utakmice s borcem.Antikloc je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:27Koga,sta i gdje je izdao ?Istinasamo123 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:23Hoce Safet Hadzibegica za sd, to ne smije se dopustiti onaj izdajnik da ista ima sa klubom.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:21Prva opcija je Pape, pristao je na financijske uslove, ali ima uslove u pogledu stručnog štaba koji još nije dogovoren jer se s tim ljudima još nije razgovaralo. U pitanju su ljudi koji su pretezno radili kao šefovi stručnih štabova, dakle nisu klasični pomoćni treneri. Svi su prijeratna generacija Sarajeva.
Husref je druga opcija.
Ovo vam nije bomba.
Mirvic nam dobro **** majku i udara nas glavicem po glavi evo tri godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Što bi rekla jos jedna naša legenda Safet Isović:"Selamalejk Husrefbeg!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka nas i braco vodi, samo neka otjeraju ovu skijašku ublehu i hajdučko srce.
I braco može biti četvrti sa Sarajevom!
I braco može biti četvrti sa Sarajevom!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Neće biti Pape sigurno. Ako bude Pape više nikada neću napisati post na temi.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:21Prva opcija je Pape, pristao je na financijske uslove, ali ima uslove u pogledu stručnog štaba koji još nije dogovoren jer se s tim ljudima još nije razgovaralo. U pitanju su ljudi koji su pretezno radili kao šefovi stručnih štabova, dakle nisu klasični pomoćni treneri. Svi su prijeratna generacija Sarajeva.
Husref je druga opcija.
Ovo vam nije bomba.
- IsmirMirvic
Nekoliko opcija je na stolu.
Kada covjek mora sve sam jer su ga mnogi iznevjerili, nije lako jonglirati. Molim vas, strpite se.
Kada covjek mora sve sam jer su ga mnogi iznevjerili, nije lako jonglirati. Molim vas, strpite se.
Ajde debilu odyebi sa teme dosadan si
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zaposli stručne ljude koji znaju jonglirati.IsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:47Nekoliko opcija je na stolu.
Maloprije u prostorije kluba usao Baka Sliskovic...e svasta 

Izvrši sepukuOikamid je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:45Neće biti Pape sigurno. Ako bude Pape više nikada neću napisati post na temi.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jun 2024, 15:21Prva opcija je Pape, pristao je na financijske uslove, ali ima uslove u pogledu stručnog štaba koji još nije dogovoren jer se s tim ljudima još nije razgovaralo. U pitanju su ljudi koji su pretezno radili kao šefovi stručnih štabova, dakle nisu klasični pomoćni treneri. Svi su prijeratna generacija Sarajeva.
Husref je druga opcija.
Ovo vam nije bomba.

Nama nije glavni problem trener, VEC Gico zeljanica dodig. Mirvic treba da pokusa da sa balijama ustasama izbori da Vico Nedobije drugi mandat, uz to da Beus napokon nakon 100 godina bude promjenjen..
Takodje glavne ljude u sudiskom savezu nabit nogom
Ako se ovo 3 je nebude moglo odradit HZ-MIRVIC trebaju odradit A REPREZENTACIJU..BARBAREZ SPAHIC volim ih dragi su mi al FK SARAJEVO je iznad njih. UDARAT NA BARBU PREKIDAT UTAKMICU I TO JE TO.. Nesmijemo dopustat da nam Vico prica lazi i objasnjava 37 pogreski ocigledni za borac kroz to je sport.. ako je to sport prekidanje utakmica repke baklje protesti protiv vica barbe spahica i ostali je sport..
E posle toga dovest TRENERA..
Sto se Husrefa tice on je dobar trener al ako uspijemo gore navedeno govedo smjenit.
U suprotnom doveobi Calu na (6 mjeseci) prije husrefa mada digne ekipu
Takodje glavne ljude u sudiskom savezu nabit nogom
Ako se ovo 3 je nebude moglo odradit HZ-MIRVIC trebaju odradit A REPREZENTACIJU..BARBAREZ SPAHIC volim ih dragi su mi al FK SARAJEVO je iznad njih. UDARAT NA BARBU PREKIDAT UTAKMICU I TO JE TO.. Nesmijemo dopustat da nam Vico prica lazi i objasnjava 37 pogreski ocigledni za borac kroz to je sport.. ako je to sport prekidanje utakmica repke baklje protesti protiv vica barbe spahica i ostali je sport..
E posle toga dovest TRENERA..
Sto se Husrefa tice on je dobar trener al ako uspijemo gore navedeno govedo smjenit.
U suprotnom doveobi Calu na (6 mjeseci) prije husrefa mada digne ekipu
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, budzak, bvsic, chamberlain24, ErosViverosViv, fera, Galantni, gh0stHZ, Giuseppe1, Gomis99, Google [Bot], HyperOS, johntravolta123, Lecler, MaroonWhite1946, MSOZ101, Posejdon, relativizam, Riziko, SamoDaKazeem, USB i 248 gostiju.