Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pun forum šejhova 
E Boze sacuvaj teme
Da ne pise ime teme Edin Dzeko, mislio bi da sam dosao na vjersku temu.
Da ne pise ime teme Edin Dzeko, mislio bi da sam dosao na vjersku temu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakvi degenerici dan te yebo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bosna nikad nece bit serijatska, a ni islamska... vecina nas bosnjaka voli pojest, popit i sprcit vise nego ista, nema tog allaha koji nas moze popraviti... mi smo "uzorni" muslimani samo kad su bajram, ramazan i dzenaze... za ostalo dane, nemojte nas zamarati sa vjerom... neka nas ovakvi kakvi jesmo, mi smo europski muslimani sa specijalnim pravilima, ko god nas bude pokusao popraviti kopa sam sebi mezar, hoces neka pustinjska pravila po brdovitoj bosni, e to nece ici... posebno ove novopecene vehabije i veliki muslimani, ne pokusavajte ispravljati krive drine, drzite vjeru za sebe... miks islama i zapadnih vrijednosti koje nama odgovaraju su dovoljne za nas, da budemo normalni, ponosni ljudi i da opstanemo, najzad svaka nacija i etnicka ili rasna grupacija zivi Islam na svoj nacin, niko ne zivi Islam 100% prema Kur'anu, svaka kultura drugacije zivi Islam, a tako je i nama bosnjacima, mi zivimo islam na drugi nacin, samo treba krenuti od ceteresnice, nigdje na svijetu muslimani ne obiljezavaju ceteresnicu nakon smrti, jedino u bosni to ima, a to je nesto lijepo jer se odaje pocast preminulom, kod nas cak ilahije su sa muzikom, iako je muzika sa instrumentima strogo zabranjena... zivjela sekularna BOSNA I HERCEGOVINA 
Zadnja izmjena: SWOT, dana/u 07 jun 2024, 11:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 23:49Rodila kopile sa srbinom, prosla sito i rešeto u mladjim danima, ponosna ”jugoslovenka” ali eto gore je biti seljanka (citaj pokrivena) cestita i moralna kod pojedinih.nokee je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:34A po cemu reci nam? Sto Amra nije neka seljanka po mogucnosti pokrivena? Tu ne mislim na Anelovu zenu ni njega.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:07
Meni je Amela Tuka i njegova surpuga primjer normalne porodice, Edin i Amra ne bas.
Komentarisati ljude koje i ne poznajes osim sto procitas u zutoj stampi je prije svega neukusno i degutantno.
Eh svasta i ovdje procitat.
Nije bitno kakva je osoba, kako odgaja tu djecu, kako je vaspitala to "kopile". Ja sam se nagledao cestitih i postenih tih pokrivenih i hadzija sto klanjaju svaki vakat da mi se naprosto neda pisati ovdje o njima i njihovom "moralu". Tako da ti to nikakva vertikala o kvaliteti covjeka nije, nego idiotna predpostavka. Bitno je navalit se na forum i smisljati koga da hraknes danas u nedostatku svog zivota i svrhe na ovom svijetu. Mislim da ti definiciju tebe kao licnosti ne moram napisati, sam je mozes zakljuciti.
Ovi sto glume vjernike najvise vole zayebat vise nego ista, slagati, imati one najgore poroke i dodju da prosipaju price o vjeri. Prvi primjer SDA, pa ostali. Cast izuzecima.nokee je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:23Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 23:49Rodila kopile sa srbinom, prosla sito i rešeto u mladjim danima, ponosna ”jugoslovenka” ali eto gore je biti seljanka (citaj pokrivena) cestita i moralna kod pojedinih.
Eh svasta i ovdje procitat.
Nije bitno kakva je osoba, kako odgaja tu djecu, kako je vaspitala to "kopile". Ja sam se nagledao cestitih i postenih tih pokrivenih i hadzija sto klanjaju svaki vakat da mi se naprosto neda pisati ovdje o njima i njihovom "moralu". Tako da ti to nikakva vertikala o kvaliteti covjeka nije, nego idiotna predpostavka. Bitno je navalit se na forum i smisljati koga da hraknes danas u nedostatku svog zivota i svrhe na ovom svijetu. Mislim da ti definiciju tebe kao licnosti ne moram napisati, sam je mozes zakljuciti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meščini da si na odličnom putu da tvoja profilna ovako visi na dijasporskim sijelima.
The saddest thing in life is wasted talent.
Faco je lijek za ovakve ko sindikatBeduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:43Zezate da Sindikat zivi u Svedskoj?
Pobjego tamo gdje nerijetko mora trpiti vrijedjanje svoje (nase) vjere, gdje je normalna pojava javno paljenje Kur'ana kao demokrstski cin slobode govore i ponasanja, s sve zarad materijalne koristi koja je btw. pokudjena u Islamu.
Ali bitno da je guzica sita, djeca osigurana, zdrav zivot je tu, a onda cemo malo o Bosni, Islamu tamosnjem, burkama, neserijatskom zivotu, a to sto u serijatskim zemljama ljudi bludnice kad god uhvate momenat je zanemarivo. Ahaa.
Joj kad mi pocnu ovako po forumima moralisati, a sebe ne gledaju i ne zapitaju se. Mrš tamo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Much ado about nothing.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
vec vidim facu kako govori: "mrtve ti bem u usta, al da mi ne budes rigorozan, nemoj da mi se ljutis, ljubi te facko"Kamaga11 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:22Faco je lijek za ovakve ko sindikatBeduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:43Zezate da Sindikat zivi u Svedskoj?
Pobjego tamo gdje nerijetko mora trpiti vrijedjanje svoje (nase) vjere, gdje je normalna pojava javno paljenje Kur'ana kao demokrstski cin slobode govore i ponasanja, s sve zarad materijalne koristi koja je btw. pokudjena u Islamu.
Ali bitno da je guzica sita, djeca osigurana, zdrav zivot je tu, a onda cemo malo o Bosni, Islamu tamosnjem, burkama, neserijatskom zivotu, a to sto u serijatskim zemljama ljudi bludnice kad god uhvate momenat je zanemarivo. Ahaa.
Joj kad mi pocnu ovako po forumima moralisati, a sebe ne gledaju i ne zapitaju se. Mrš tamo.![]()
![]()
CringeSWOT je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:19Bosna nikad nece bit serijatska, a ni islamska... vecina nas bosnjaka voli pojest, popit i sprcit vise nego ista, nema tog allaha koji nas moze popraviti... mi smo "uzorni" muslimani samo kad su bajram, ramazan i dzenaze... za ostalo dane, nemojte nas zamarati sa vjerom... neka nas ovakvi kakvi jesmo, mi smo europski muslimani sa specijalnim pravilima, ko god nas bude pokusao popraviti kopa sam sebi mezar, hoces neka pustinjska pravila po brdovitoj bosni, e to nece ici... posebno ove novopecene vehabije i veliki muslimani, ne pokusavajte ispravljati krive drine, drzite vjeru za sebe... miks islama i zapadnih vrijednosti koje nama odgovaraju su dovoljne za nas, da budemo normalni, ponosni ljudi i da opstanemo, najzad svaka nacija i etnicka ili rasna grupacija zivi Islam na svoj nacin, niko ne zivi Islam 100% prema Kur'anu, svaka kultura drugacije zivi Islam, a tako je i nama bosnjacima, mi zivimo islam na drugi nacin, samo treba krenuti od ceteresnice, nigdje na svijetu muslimani ne obiljezavaju ceteresnicu nakon smrti, jedino u bosni to ima, a to je nesto lijepo jer se odaje pocast preminulom, kod nas cak ilahije su sa muzikom, iako je muzika sa instrumentima strogo zabranjena... zivjela sekularna BOSNA I HERCEGOVINA![]()
Jao, ode tema u qrac krasni.
Možda nekada prestanemo zabijati nos u tuđe životu i svakome loncu biti poklopac.. Možda tad' neke stvari budu bolje.
Možda nekada prestanemo zabijati nos u tuđe životu i svakome loncu biti poklopac.. Možda tad' neke stvari budu bolje.
Ode tema u tri lijepe
Auuu kakvi ljudi i koliko primitivizma
Auuu kakvi ljudi i koliko primitivizma
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Meni je Dzeko nekako postao mrzak u zadnjih 5-6 godina. Da li ga je zena promjenila ili sta vec... Ne znam. Cini mi se da je postao papucar. Obzirom da mu zena vlada u kuci, on osjeca potrebu da glumi nekog baju u klubu i reprezentaciji.
Da bar nauci izgovoriti DŽ, bio bi mi malo manje mrzak.
Da bar nauci izgovoriti DŽ, bio bi mi malo manje mrzak.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ma lik je trolBeduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:43Zezate da Sindikat zivi u Svedskoj?
Joj kad mi pocnu ovako po forumima moralisati, a sebe ne gledaju i ne zapitaju se. Mrš tamo.
Ili je neko djete od 16 godina, laze ovdje po forumu da je neki insajder.
Neki oblik 'malo jače mahale' koje naše oči mogu svjedočiti a šta se dešavalo iza zatvorenih vrata možemo samo zamišljati...
Na forumu ipak ništa novo, ispadi zelenih i crvenih
Bitno da se 'klikće'...
Na forumu ipak ništa novo, ispadi zelenih i crvenih
E moj Moody, sto si moodyo, mudio si ... bez ikakve potrebe navuce dzamahirijske posljedice na svoj profil ... za nadati se da si negdje na podforumu zaradio koji sevap pa da ce force bit' with you kad stokholmska sindikalna katastrofa strefi ...Sindikat12 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:01”Preneseno je od Poslanika sallallahu alejhi ve seleme da u danu dzume postoji vrijeme, ako ga vjernik potrefi(dok dovi), Allah mu neće tu dovu odbiti. To vrijeme je pred akšam”MoodyHank je napisao/la: ↑07 jun 2024, 08:53Je.bem ti mrtve, balijo glupi, amin.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 08:37
Ja molim Allaha da ti slomi ledja na ovom lijepom petku, i da ti podari bolest amin.
Racunaj na katastofalne posljedice po tvoje zdlje.
Bez potrebno si me natjerao da dovim protiv tebe.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, HP46, mavi, Proximic, tuzlanskinacin i 57 gostiju.