Ma Naile govorim ti da u EPL nema straha kod protivnika, tu se niko ne brani. Lopta ide sad na jednu stranu sad na drugu. Ekipe se smjenjuju u napadima. Ako si gledao tekmu Tottenham-West Ham sve ti je jasno.Nail for Real je napisao/la: U Engleskoj se igra svih 90 a u Spaniji ne? Znam da vi mislite da je Premiershit = NBA ( u NBA vise je vremena za igru) ali to nije tako. A ako si mislio da Tottenham napada svih 90 minuta, to ima vise smisla, mada osim Barce ja ne znam za ekipu koja moze da napada svih 90. Moze mozda protiv Wigana, WBA, Blackpolla i slicnih ali protiv jakih timova ne.
To sto se desilo protiv Intera nema veze sa kondicijom (jesu li i tu napadali svih 90 minuta?).
Kako citam za Balea, izgleda da nece biti 100% za Real...
U EPL svako može pobjediti svakoga.
Pa sam Mourinjo je rekao da ekipe ne smiju napasti Barcu, tako je isti i sa slabim ekipama protiv Reala.
Malo je teško za povjerovati, ali na utakmicama Blackpoola u prosjeku bude 34 šuta. Taj isti Wigan je uzeo tri boda protiv Tottenhama na WHL.
Tottenham je nepredvidljiva ekipa, protiv Intera gube 4-0 pa se utakmica završi 4-3. Protiv Arsenala na Emiratima gube 2-0 pa pobjede 2-3. Malo je falilo da ispadnu u kvalifikacijama za LP od Young Boysa, gubili su 3-0 nakon 20 minuta, ali su se vratili.
Pričamo o ekipi koja je dala 7 golova ekipama iz Milana, doduše 6 Interu u vrijeme Beniteza. Ali sami taj podatak je zastrašujući.
Apsolutno su nepredvidiva ekipa, čak i kad se nadaš da će biti 3+ na utakmici oni odigraju 0-0.