Šteta svakog atoma kisika koji udahne.DaVinci je napisao/la: ↑07 jun 2024, 16:56E moj Moody, sto si moodyo, mudio si ... bez ikakve potrebe navuce dzamahirijske posljedice na svoj profil ... za nadati se da si negdje na podforumu zaradio koji sevap pa da ce force bit' with you kad stokholmska sindikalna katastrofa strefi ...Sindikat12 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:01”Preneseno je od Poslanika sallallahu alejhi ve seleme da u danu dzume postoji vrijeme, ako ga vjernik potrefi(dok dovi), Allah mu neće tu dovu odbiti. To vrijeme je pred akšam”
Racunaj na katastofalne posljedice po tvoje zdlje.
Bez potrebno si me natjerao da dovim protiv tebe.![]()
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
A gdje da na ovom forumu propagiraš vjeru, u ovom leglu ćafira i nevjernika. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Išao sam doktoru danas, svi mi nalazi uredni. Nisi dobro dovio izgleda.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 08:37Ja molim Allaha da ti slomi ledja na ovom lijepom petku, i da ti podari bolest amin.MoodyHank je napisao/la: ↑07 jun 2024, 07:38Ja se stvarno nadam da si sterilan i da će ti loza završiti s tobom, ali sudeći po tome koliki si čoban i kako razmišljaš, vjerovatno si iz sredine gdje ti je mati služila k’o rasplodna kobila i ti si tipa 11. od 16 djece.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 23:49
Rodila kopile sa srbinom, prosla sito i rešeto u mladjim danima, ponosna ”jugoslovenka” ali eto gore je biti seljanka (citaj pokrivena) cestita i moralna kod pojedinih.
Eh svasta i ovdje procitat.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Samo ti idi, ne mora znaciti da se dova uslušuje isti dan. Samo sabura momak.MoodyHank je napisao/la: ↑08 jun 2024, 19:38Išao sam doktoru danas, svi mi nalazi uredni. Nisi dobro dovio izgleda.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 08:37Ja molim Allaha da ti slomi ledja na ovom lijepom petku, i da ti podari bolest amin.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako doviš k'o što gramatiku koristiš, pitaj Boga kome si je uputio.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sindikat neki vjernik, a zeli drugom zlo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pazi da ti se ne usluši na ocu i materi, debilu.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:07Samo ti idi, ne mora znaciti da se dova uslušuje isti dan. Samo sabura momak.MoodyHank je napisao/la: ↑08 jun 2024, 19:38Išao sam doktoru danas, svi mi nalazi uredni. Nisi dobro dovio izgleda.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 08:37
Ja molim Allaha da ti slomi ledja na ovom lijepom petku, i da ti podari bolest amin.
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Pa dobro, nisam rodjen u BiH nit sam dole zivio to je glavni uzrok.Centre forward je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:27Ako doviš k'o što gramatiku koristiš, pitaj Boga kome si je uputio.
- Beduin
- Kontakt:
Ne dao Bog da su tako Poslanik a.s. i ashabi pozivali u Islam kad ih se napadalo, pljuvalo i prijetilo na svakom koraku, ne bismo danas imali Islama uopste.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 11:14Neko ko ti psuje, zeli sve i svasta lose protiv takva osobe je dozvoljeno doviti, to je opce pravilo u šerijatu.
Zato, daleko nam kuca bila od vjernika poput tebe "ti mene kamenom, ja tebe sa 2 kamena".
Nego, stvarno ode tema u helac, kao i Dzekina karijera na zalasku. Kako srece da mu LN budu zadnje utakmice u drzavnom dresu, kakvu god da nemao konkurenciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dzekina karijera je krenula prema dole i njegova promjena karaktera kada se oženio sa Amrom koja nije htjela da nauci da sprema zeljanicu i šareni burek. U Rimu je sve kulminiralo jer je svake sedmice mama Edina 2x sedmicno slala tepsiju pite za Rim avionom. Dzeko je bio nezadovoljan jer ima ženu a mora i dalje čekati njegovo omiljeno jelo od mame iz Bosne koje su mu donosili. Naravno kada se najede zeljanice i šarenog bureka luci mu se dopamin i serotonin u mozgu i onda bi pruzao dobre partije i bio miran na terenu. Sada je to bolje u Turskoj jer ima uzeti dobrih pita sto je njemu kljucno u zivotu ali i dalje je nezadovoljan jer se često svadjaju zbog toga sto mu žena nece da nauci dobro razviti šareni burek i zeljanicu.
Pričao mi je jednom drug taksista kad je vozio na aerodrom SA ovog momka sto je nosio pitu za Rim, kaze mati mu umota u foliju 2-3 kg pite i on odnese to Dzeki i vrati se isti dan. Ako ne moze Dzeko se odmah za vikend tuče po terenu, dobija kartone, svadja.
Dobar momak al dzaba kad nije alfa, kad je kuca na ženi.
Pričao mi je jednom drug taksista kad je vozio na aerodrom SA ovog momka sto je nosio pitu za Rim, kaze mati mu umota u foliju 2-3 kg pite i on odnese to Dzeki i vrati se isti dan. Ako ne moze Dzeko se odmah za vikend tuče po terenu, dobija kartone, svadja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa zato on jadan na pripremama krka po ilidzanskim restoranima da moze prelomit' dok mu Wizzburek ne sleti ... a mi sve kontamo on mahalac a ono on gladan ...avenija je napisao/la: ↑09 jun 2024, 14:27Pričao mi je jednom drug taksista kad je vozio na aerodrom SA ovog momka sto je nosio pitu za Rim, kaze mati mu umota u foliju 2-3 kg pite i on odnese to Dzeki i vrati se isti dan. Ako ne moze Dzeko se odmah za vikend tuče po terenu, dobija kartone, svadja.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Serotonin se ne luci u mozgu, za ostalo se slazemavenija je napisao/la: ↑09 jun 2024, 14:27Dzekina karijera je krenula prema dole i njegova promjena karaktera kada se oženio sa Amrom koja nije htjela da nauci da sprema zeljanicu i šareni burek. U Rimu je sve kulminiralo jer je svake sedmice mama Edina 2x sedmicno slala tepsiju pite za Rim avionom. Dzeko je bio nezadovoljan jer ima ženu a mora i dalje čekati njegovo omiljeno jelo od mame iz Bosne koje su mu donosili. Naravno kada se najede zeljanice i šarenog bureka luci mu se dopamin i serotonin u mozgu i onda bi pruzao dobre partije i bio miran na terenu. Sada je to bolje u Turskoj jer ima uzeti dobrih pita sto je njemu kljucno u zivotu ali i dalje je nezadovoljan jer se često svadjaju zbog toga sto mu žena nece da nauci dobro razviti šareni burek i zeljanicu.
naprijed rejal
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Bolje da tu zadnju sezonu dodje u Zelju npr, da malo podigne rejting lige... Ljudi bi dolazili na utakmice radi njega. Yebo ga Hajduk.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
nebeskasila
- Kontakt:
Koja bi budala bio da ode u Hajduk a ima ponude iz arabije
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, fukare987, prisonbreak i 45 gostiju.