FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li moguće da Mersad Selimbegović nije spomenut, pa makar kao medijska šuplja i on je svjestan da mu treba neki "uzlet" u karijeri, mislim da bi to bila win-win situacija za obje strane, a mlad, obrazovan i željan dokazivanja.
Tu je i Fahrudin Omerović, neko je sa teme čak spominjao i da ga zna lično (pričalo se u vezi Rahmanovića), ekstremno iskustvo ima kao asistent u Feneru i Konyi, jednostavno djeluje da lik živi fudbal, njemu dobar početak ukoliko želi da se okuša na poziciji glavnog trenera.
Zaista ima zanimljivih imena, koja nam sigurno mogu donijeti više od ovih koja se vrte.
Tu je i Fahrudin Omerović, neko je sa teme čak spominjao i da ga zna lično (pričalo se u vezi Rahmanovića), ekstremno iskustvo ima kao asistent u Feneru i Konyi, jednostavno djeluje da lik živi fudbal, njemu dobar početak ukoliko želi da se okuša na poziciji glavnog trenera.
Zaista ima zanimljivih imena, koja nam sigurno mogu donijeti više od ovih koja se vrte.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne znam sto se uopste spominje jakir frajer nikad se vise nece radit u nasoj ligi
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zato sto ce zavrsiti kao Sablic,Vasoski, Fedja, Rozman...Surreal je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:01Je li moguće da Mersad Selimbegović nije spomenut, pa makar kao medijska šuplja i on je svjestan da mu treba neki "uzlet" u karijeri, mislim da bi to bila win-win situacija za obje strane, a mlad, obrazovan i željan dokazivanja.
Kako sad ovo.
Sa Simonom Rožmanom, aktuelnim šefom stručnog štaba, koji prema informacijama iz Comet sistema, ima aktivan ugovor do 30. juna 2024. godine, neće biti nastavljena saradnja, a već se nazire i njegov nasljednik
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mersad je navijac i bivsi igrac Zeljkana. Dosta smo se strumfova nagledali u klubu za dva zivota. Za Omerovica ne znam sta bi rekao.Surreal je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:01Je li moguće da Mersad Selimbegović nije spomenut, pa makar kao medijska šuplja i on je svjestan da mu treba neki "uzlet" u karijeri, mislim da bi to bila win-win situacija za obje strane, a mlad, obrazovan i željan dokazivanja.
Hoces graha od jucer, dođi sutra

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemojte sutra u 21h. Valja mi pratiti finale zvezda granda.
- Maroon1946
- Kontakt:
Šestog šestog marta će se znati novi ŠSŠ
Realno, nek prebace za nedjelju il sutra do akšama nekadMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:19Nemojte sutra u 21h. Valja mi pratiti finale zvezda granda.
Gledao sam, prešaltao u drugom poluvremenu formaciju na 4-2-3-1 i riješio šampionsku trku sa RijekomAVNOJ je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:49Ljudi ne razumiju da mi imamo tipske igrače koji su ograničeni pozicijom na terenu čim ih pomjeriš malo izvan tog njihovog okvira i dijela terena koji imaju u svojoj glavi automatski nastaje problem, jer previše razmišljaju gdje se nalaze i tu u mnogome gube komcentraciju i onda umjesto 1-2 dodira to prerasta u 4-5 i onda imaš taj spori protok lopte jednostavno nisu toliko kvalitetni da uspješno iznesu te pozicije.Lucas je napisao/la: ↑07 jun 2024, 18:18Nemam veze sa tim historicarem, ali evo odgovoriti cu ti. Profa bi stavio Buljubasica i Đuričkovića na zadnje vezne i doveo između ostalih pojačanja kapitalnu desetku i stavio je ispred njih dvojice. U odbranu bi ispred Ilieva poredao Beganovica, Soldu, novog stopera i Radovica. Na krilima bi bili Kyeremehom/Guliasvili desno i Duljevic lijevo, a u špicu Čatakovic ili Renan. Sasvim jedna dobra ekipa, bar za početak sezone u evropskim kvalifikacijama. Naravno, očekujem da Duljevic bude 100 % spreman nakon odrađenih priprema.
PS.
Isto tako ovi što prozivaju za Jakirovića nek pogledaju ključnu utakmicu Dimama u HNL-u na Rujevici protiv Rijeke i vide šta je formacija prvo poluvrijeme a zatim drugo.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napredak se može desiti kada popunimo savez sa našim predstavnicima. Ne ide iz više razloga, to nisu dobri moderni treneri već generalno osobe koje su dolazile iz slabijih klubova i liga bez nekog uspjeha. Sa njima ne možeš očekivati puno. Rožman je izuzetak, mislim da je on najviše od njih uradio.JVVVST je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:07Nije, ali je dolazak Husrefa = napredak u odnosu na ovog hadalja, koliko toliko. Ako ima ko bolji od Husrefa bujrum.
Ako probas 5 puta sa "mladim modernim" trenerom i ne ide opet, zasto bit zadrt i opet probavati istu formulu? Znas li ko radi iste stvari ocekivajuci razlicite rezultate?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Maroon1946
- Kontakt:
Zrinjskog nikog ne krade i ove godine da nisu kiksali uzeli bi titulu. Ubijeđen sam da će sljedeće sezone uzet. Kako mi ne znamo a oni znaju nije mi jasnoMortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:44Napredak se može desiti kada popunimo savez sa našim predstavnicima. Ne ide iz više razloga, to nisu dobri moderni treneri već generalno osobe koje su dolazile iz slabijih klubova i liga bez nekog uspjeha. Sa njima ne možeš očekivati puno. Rožman je izuzetak, mislim da je on najviše od njih uradio.JVVVST je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:07Nije, ali je dolazak Husrefa = napredak u odnosu na ovog hadalja, koliko toliko. Ako ima ko bolji od Husrefa bujrum.
Ako probas 5 puta sa "mladim modernim" trenerom i ne ide opet, zasto bit zadrt i opet probavati istu formulu? Znas li ko radi iste stvari ocekivajuci razlicite rezultate?
Husref trener i SD, voditi će brigu o svemu, Vule, Krle i Mersudin pomoćnici. Biće sutra sve zvanično!
Treba Emira vratiti ima Mladost sigurno dobri igraca koji ne idu u 3.ligu. mozda opet platit za Milanovica. 

Idu igrači iz Amerike samo tako, maksuz linija trebat će.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ako želiš ikakvu protekciju u Savezu to jedino možeš ostvariti kroz Kantonalne Saveze. Evo vam sad je bio najbolji primjer na zadnjem kongresu kad su ovi iz H-komponente (čitaj Beus) jednostavno ucijenio Vicu i kompaniju sa ovom odlukom i to još javno rekli da bez njih ne može da se usvoji.
Vico zna da mu idu izbori u Savezu, donio odluke koje su oduševile sprtsku javnost sa skračenjem lige a ovaj ga hladno ucjenio Vico nije smio sebi dopustiti taj luksuz da se ne usvoji odluka i to je to, piju puk mećanje.
Šta je Beus dobio zauzvrat ko će ga znat ali je jednostavno pokazao kako se to radi.
Vico zna da mu idu izbori u Savezu, donio odluke koje su oduševile sprtsku javnost sa skračenjem lige a ovaj ga hladno ucjenio Vico nije smio sebi dopustiti taj luksuz da se ne usvoji odluka i to je to, piju puk mećanje.
Šta je Beus dobio zauzvrat ko će ga znat ali je jednostavno pokazao kako se to radi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bio sam bar za Sesara optimista da bi mogao biti pogodak, ali eto ipak Husref SD.
Malo mu je to ovlasti, trebali su mu dati i funkciju šefa akademije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, napoleon72, SineTalexy i 45 gostiju.