FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Idemo još jedna sezona u nizu najava ludila. Nikad jaci. To je to. Ne daj im Dino pardona sve je to stoka obična.
Ne znam samo kakva je to novina završili 3 igraca a otići će 10. Pa logicno da će morati necemo igrati s sedam igrača. Vi ste dojadili I Bogu i narodu svake sezone s istom pričom.
Ne znam samo kakva je to novina završili 3 igraca a otići će 10. Pa logicno da će morati necemo igrati s sedam igrača. Vi ste dojadili I Bogu i narodu svake sezone s istom pričom.
- MocMahale444
Vidi ovog flipera
Svi imamo pravo kritikovati osim tebe, ti si zloban hejbet.

Svi imamo pravo kritikovati osim tebe, ti si zloban hejbet.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- gegenpressing
- Kontakt:
Ma dobro,apsolutno mogu shvatiti ljude koji su malo sumnjičavi,jer ko se o mlijeko opeče taj i u jogurt puše.
Što se tiče igračkog kadra ne očekujem neke "Penjerande",nego stabilne takmičarske igrače,koji znaju gdje dolaze,možda i par mlađih da imamo nekog u izlogu.
Plasman,teško reći,očekujem da sezona ne bude stresna kao prošla.Biće puno odlazaka samim tim i dolazaka,treba to uigrati.
Da se malo pospremi/pojača administracija,marketing i smanji broj skupštine.
Što se tiče igračkog kadra ne očekujem neke "Penjerande",nego stabilne takmičarske igrače,koji znaju gdje dolaze,možda i par mlađih da imamo nekog u izlogu.
Plasman,teško reći,očekujem da sezona ne bude stresna kao prošla.Biće puno odlazaka samim tim i dolazaka,treba to uigrati.
Da se malo pospremi/pojača administracija,marketing i smanji broj skupštine.
Brohra ribo se...
Dobro je krenulo. Prvo pojačanje glumac s reklame alma rasa tj Stupcanice. Krenulo je uhljebljenje debila ..
- jointunija
- Kontakt:
Kakav početak

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Dugo ga je Rahimic skautirao i doveo. Top
- dubioza144
- Kontakt:
U sezonu novu skupa cemo jaci bit cemo prvi i kupa osvajači 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- gegenpressing
- Kontakt:
Moramo dovesti nekog napadaca koji garantuje 15 golova Krpica necu moci gledati jos jednu sezonu treba mu 100 sansi da bi dao jedan gol
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
ja zaboravio da ovo
postoji

Vidim Gruh pa motanje kablova.Nadam se da cu se i ja obradovat ako je tako.Gruh je nesto veliko a i motanje kablova.Hajde da i to vidimo
Treba Hasukica iz Goska dovesti tek mu je 22 zabio je 9 ove sezone sasvim solidna brojka za njegove godine
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ne znam ja cije on igraca ali znam da je zabio vise nego svi nasi igracimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:57E ako ćemo se pojačati Husarinim pulenom, bolje da se ugasimo, odmah, istog momenta.
Ko vam je kriv kad sam govorio da ne dovodite Hodzica, Krpica tjerali su me s foruma i najavljivali vrh tabele
Nek su nam pitari tipa Radovac pojacanja, Ovcina od stakla,Pavica doveli onako samo trosak napravili i frajr se oprostio…
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Steta moglo je 3-3 biti, na kraju 3-1 za Zvezdu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I sta sad ako je pitar? Nek svi budu ko Radovac i mirni cemo biti, sta ste se navadili na njega jer je pitar, bolji od mekica deset puta. Hasukica mozes kuci voditi sa husarom.NoDi80 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:00Ne znam ja cije on igraca ali znam da je zabio vise nego svi nasi igracimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:57E ako ćemo se pojačati Husarinim pulenom, bolje da se ugasimo, odmah, istog momenta.
Ko vam je kriv kad sam govorio da ne dovodite Hodzica, Krpica tjerali su me s foruma i najavljivali vrh tabele
Nek su nam pitari tipa Radovac pojacanja, Ovcina od stakla,Pavica doveli onako samo trosak napravili i frajr se oprostio…
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Radovac ne podnosi pitare vise nego vecina ovdje, mozda ih opet nasamara dok im Aylah i Mirvah placaju parole
Dino po obicaju samo prica sta mu prvo padne na pamet. Cuj kad sam vam ja govorio ne dovodite Hodzica i Krpica, a mi tad treci zavrsili

Dino po obicaju samo prica sta mu prvo padne na pamet. Cuj kad sam vam ja govorio ne dovodite Hodzica i Krpica, a mi tad treci zavrsili

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Levin, perodeformero i 37 gostiju.