Jesi li ti navijac Slobode uopste,posto vidim da si ove lopuze pisao velikim slovom a Slobodu malom.strujasamo je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:53Trebate uzeti za primjer Željinu taktiku Nema nikome đaba ulaziti svi moraju kupiti karte i to godišnje Bio sam na utakmici i to u VIP LOŽI i vidio sam da svaki Željin veteran ima svoju stolicu na kojem je njegovo ime Tad je Zeba se vratio u Želju i sjedio do mene Nema tu povlaštenih ko kod slobode svaka ŠUŠA ulazi đaba i dobija kartu na poklon a mogu je kupiti Te ŠUŠE ne pomažu več odmažuBeduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:16Ma ne, Upraca ce pisati saopstenja da oblati nas, a nece reci koliko njihovih ljudi svaku utakmicu udje besplatno sa njima ili pozivajuci se na njih, pa tako bivsi ovaj, pa bivsi onaj. Ja ih u startu mogu nabrojati makar 20 onako po sjecanju ili znanju.
A da ne pricam koliko je starijih likova se slihtalo uz Sulju ili stare zasluge koristili do u zadnjih par godina pa i dan-danas ko lesinari kruze oko biletarnice da prepoznaju nekoga i ulete. Kad se prvo sve to u startu rijesi, a onima zasluznim poput Sulje klub dadne sezonsku na poklon kako bi ulazili besplatno (samo par njih), onda mogu zahtjevati i pricati o ostalima.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Glupost je najveca da ti trazis nacin da udjes dzaba, nemoj ni dolazit nikako, uredu i ja sam ko dijete traziio nacin da udjem nekako, al sad ako ne mozes odvojit 10 maraka za kartu nemoj ni dolazit, mislis da ne vrijede para koje ces dat za kartu nemoj onda ni dolazit, ostani kuci gledam manchester, real, bajern...
Javno treba svakog ko ciganci kartu etiketirat. Pa i legende kluba, ako uprava nije odlucila da ti da sezonsku, ti plati kartu il nemoj doc na utakmicu i gotovo.
Javno treba svakog ko ciganci kartu etiketirat. Pa i legende kluba, ako uprava nije odlucila da ti da sezonsku, ti plati kartu il nemoj doc na utakmicu i gotovo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Obojica imaju zajednicke mane, vole na seljakluk(horuk) egoisti i plus haman ostalo u srzi da ne placaju porez i da daju pare u kovertamaNah1d je napisao/la: ↑08 jun 2024, 10:02Brazilca Talisona iz NK Zvijezde obavezno dovedite. Najbolji polušpic 1.Lige FBiH.
Ona konferencija za medije mi je djelovala kao čisto prosijačenje. Jel neko objasnio Aci da je njegova funkcija da nađe pare,sponzore i obezbjedi sve uslove za licenciranje? Kako to da sad nema para za tekuće obaveze a jesenas otjerali ko ćuke dvojicu sa parama? Koliko je para prihodovala Sloboda bez grada?
Ako nisi sposoban naći pare, sponzore i najveći ti sponzor grad Tuzla, onda majstore idi radi nešto drugo. Nije to za tebe.Očito da je ovo eksperiment, i da ima pameti već bi zvali dvojicu koju su otjerali da dođu i pomognu, pošto očito da nemaju marke u kasi za tekuće obaveze.
Kako god okrenete, na kraju onaj dvojac je jedini koji može i hoće nešto sa svojim parama, ako ne dođu sad, doće sigurno kad se opet ispadne, jer bolje je imati dva seljaka sa svojim parama, nego pet čaršijanera bez dinara u džepu čija priča se svodi na prodaji karata.
Iskreno, ne vidim načina na koji Sloboda može ostati u ligi .Ostali klubovi toliko ulažu, imaju okosnice ekipa i bojim se da ne bude debakl. Tamam da se pojačate, kako uigrati ekipu?
Riješenje po meni je da sjednu Fukare,Azmir i ljudi iz Grada Tuzle, da dogovore desetogodišnji plan rada. Šta su čije obaveze i ko šta radi. Ostalo je tankog vijeka, ne može više grad sam finansirati Premijerligaša, prošla su ta vremena.
Mi smo NKZ spasili i vraćamo je na pravi put, ali isključivo onda kad smo se svi uključili, od godišnjih, grada, privrednika koji su bili prije tu.Tek kad se vidjela neka ozbiljnost počeli su se javljati sponzori ,naša dijaspora i mislim da je to jedini recept.
Pozdrav![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
znaš ti ko ssm ja, imali tu ..., zovi mi ...., ej možeš li samo nešto ovamo (nakon što je uočeno poznato lice umutar kruga stadiona za vrijeme utakmice) samo su neke od recenica koje se čuju na ulazu, samo kako bi se izbjeglo plaćanje karte koja košta 8 km.
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Hoce Aco da mu navijaci otplate dug, hoce ono sto niko nikad ranije nije uspio, a nece da kaze kakvo je to misljenje publike bilo po pitanju dolaska njega u ostalih, nece da kaze da je dodatno podijelio grad, da je na svoju ruku doveo predsjednika iz inata i kontra zelji publike. Da, publike od koje sad trazi, proziva, ismijava da mu vrati dugove i odradi njegov dio posla.
Kita mu moja. A sad nek nastavi blatiti navijace i ujedno traziti od njih da placaju dugove kluba.
Kita mu moja. A sad nek nastavi blatiti navijace i ujedno traziti od njih da placaju dugove kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Bravo,svaka cast za post.I od mene ce dobiti doticni samo racku!Citavo vrijemo je samo gledao da progura malog iz Rahica u IO NSBiH,to mu je i bio zadatak.Beduin je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:29Hoce Aco da mu navijaci otplate dug, hoce ono sto niko nikad ranije nije uspio, a nece da kaze kakvo je to misljenje publike bilo po pitanju dolaska njega u ostalih, nece da kaze da je dodatno podijelio grad, da je na svoju ruku doveo predsjednika iz inata i kontra zelji publike. Da, publike od koje sad trazi, proziva, ismijava da mu vrati dugove i odradi njegov dio posla.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Svi na Tušanj!!
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
SVAKA CAST NA POSTUBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:29Hoce Aco da mu navijaci otplate dug, hoce ono sto niko nikad ranije nije uspio, a nece da kaze kakvo je to misljenje publike bilo po pitanju dolaska njega u ostalih, nece da kaze da je dodatno podijelio grad, da je na svoju ruku doveo predsjednika iz inata i kontra zelji publike. Da, publike od koje sad trazi, proziva, ismijava da mu vrati dugove i odradi njegov dio posla.

Taj mali sugar nas izbaci iz lige i sad treba njemu da se mi zahvaljujemo ali hajde da danas proslavimo titulu pa onda traziti novu upravuIbrahimAga075 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 16:09Bravo,svaka cast za post.I od mene ce dobiti doticni samo racku!Citavo vrijemo je samo gledao da progura malog iz Rahica u IO NSBiH,to mu je i bio zadatak.Beduin je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:29Hoce Aco da mu navijaci otplate dug, hoce ono sto niko nikad ranije nije uspio, a nece da kaze kakvo je to misljenje publike bilo po pitanju dolaska njega u ostalih, nece da kaze da je dodatno podijelio grad, da je na svoju ruku doveo predsjednika iz inata i kontra zelji publike. Da, publike od koje sad trazi, proziva, ismijava da mu vrati dugove i odradi njegov dio posla.
Hoce li uspjeti zabiti 2 gola jednom u 20 tekmi....
-
- Kontakt:
Razocarenje.
Gore od danas na Tusnju mi je bilo samo prosle godine kad smo ispadali.
Volim tebe, više od sebe
????????antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:18Razocarenje.
- Jel postoji ijedan slican slucaj u svijetu da strpaju neuspjehe seniorskog i juniorskog(??????!!!!!!!) tima u isti kos i pokusaju to oprati titulom kupa juniorskog tima? I jel to prvu federalnu nazivamo trofejom ili sam pogresno shvatio?
- Zasto konstantno govore da su dosli u tezak period kluba kad su ga oni sami dotle doveli svojim biranjem predsjednika???
- Zasto sada traze pare od grada, jos se zale sto je usitnilo, a da kad treba da bude neko drugi u upravi Mario javno poziva grad da prestaju da daju pare Slobodi?
- Zasto bi nam uopste politika pomagala? Jer oni nemaju kesa i nesposobni da ga nabave pa onda kuku Velez ima pare od politike a mi ne?
- Sta je konkretno Buci uradio pa mu se zahvaljujemo? Stvarno ne znam mozda i jeste.
- Za sta se zahvaljujemo Seceru? Privatizaciju i federalku? Doduse da nema njega ne bi danas slavili dva trofeja.
- Zasto konstantno govore da su dosli u tezak period kluba kad su ga oni sami dotle doveli svojim biranjem predsjednika???
- Zasto sada traze pare od grada, jos se zale sto je usitnilo, a da kad treba da bude neko drugi u upravi Mario javno poziva grad da prestaju da daju pare Slobodi?
- Zasto bi nam uopste politika pomagala? Jer oni nemaju kesa i nesposobni da ga nabave pa onda kuku Velez ima pare od politike a mi ne?
- Sta je konkretno Buci uradio pa mu se zahvaljujemo? Stvarno ne znam mozda i jeste.
- Za sta se zahvaljujemo Seceru? Privatizaciju i federalku? Doduse da nema njega ne bi danas slavili dva trofeja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Madal je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:58- Jel postoji ijedan slican slucaj u svijetu da strpaju neuspjehe seniorskog i juniorskog(??????!!!!!!!) tima u isti kos i pokusaju to oprati titulom kupa juniorskog tima? I jel to prvu federalnu nazivamo trofejom ili sam pogresno shvatio?

Ma 90% one njegove price se svodi na prosjacenje i trazenje para od drugih jer oni to nisu u stanju ispuniti, a hoce da vode klub...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I da se razumijemo ja sam skroz za to da kad nemamo kesa u klubu, a i kad imamo, da se mi navijaci skupimo i kupujemo sezonske, karte, rekvizite, punimo stadion. Ali samo je razlika sto sam do sad bio apsolutno za to od kako idem na Tusanj, samo vama ne dam dinara bagro!
I jel zna Acika koliko dobijemo kesa na pun stadion? E sad nek oduzme od toga pola jer toliko ljudi dzaba udje jer je on i ekipa nesposobna da to sprijeci.
I jel zna Acika koliko dobijemo kesa na pun stadion? E sad nek oduzme od toga pola jer toliko ljudi dzaba udje jer je on i ekipa nesposobna da to sprijeci.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Svaka cast za postove @Beduin i @Madal.
Danasnja posjeta je slika i prilika svega. Sto prije naci ljude sa parama za UO. Hvala im za sve sto su ucinili u ovih 6-7 mjeseci ( dosta dosta dobrog ) ali ovo je posao za ljude sa parama.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Prelijepa noć i atmosfera, na kraju pobjeda za ovu uspješnu sezonu.
Bravo i idemo dalje.
Bravo i idemo dalje.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.