2 minuta poslije uočenog zajeba i kurslusa,
Administracija hitno reaguje!!!

Ispravice to Administracija,ne boj se
Botovi svih portala ujedinite se.
Volim da citam kako placete,cichite kao kujice botovske

RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:04Nisam bas redovan na temi, previse debila ima, a imam nesto i posla. Nejse, ono sto sam opazio jeste da ti samo o Zeljeznicaru pises. Zajebancija na stranu ali ovo tvoje stanje vec prelazi u patologiju Postoji nekoliko objasnjenja odakle dolazi bolest koja se primjecuje kada promatras sa strane. Jal si negdje dobio po tamburi od TM-a, il ti je neki navijac Zeljeznicara prangijao nekoga iz porodice ( zenu ) ? Ili se potajno, u dubini duse, sjebajes sto navijas za Velez i sto na tekmi oko sebe gledas mostarske mrmote umjesto najboljih navijaca u BiH, a Boga mi i sire.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 09:12Dobar igrac za Zeljine ambicije sredinu tabele i prijevremeno obezbjedjen opstanak![]()
Nema cetvrtog objasnjenja, realno.
Boze me sacuvaj, lik pegla od dva sinoc. Kakva budala jbt

Virtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2024, 10:34Ma samo ga staviš na ignore listu i ne vidiš šta piše, a ova nova verzija foruma ti ne da da klikneš na pogledaj post.Direktorcic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 10:28Koji si ti moron,dabogdo hoce neko zapalit one transparente da ne citam ovo
Burazeru gdje ce ovo postaviti. Sigurno ti neki manijak zensku kara ili si dobio po baburi od nekog. Inace su jako atraktivni muskarci kada Bradinu prodjes
E nagledao sam se svega na ovom forumu, ali ovo još nisam vidio.
Ti ko da sintelan na kantu vuces, non stop neko ljepilo oko labrnjeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 12:58RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:04Nisam bas redovan na temi, previse debila ima, a imam nesto i posla. Nejse, ono sto sam opazio jeste da ti samo o Zeljeznicaru pises. Zajebancija na stranu ali ovo tvoje stanje vec prelazi u patologiju Postoji nekoliko objasnjenja odakle dolazi bolest koja se primjecuje kada promatras sa strane. Jal si negdje dobio po tamburi od TM-a, il ti je neki navijac Zeljeznicara prangijao nekoga iz porodice ( zenu ) ? Ili se potajno, u dubini duse, sjebajes sto navijas za Velez i sto na tekmi oko sebe gledas mostarske mrmote umjesto najboljih navijaca u BiH, a Boga mi i sire.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 09:12Dobar igrac za Zeljine ambicije sredinu tabele i prijevremeno obezbjedjen opstanak![]()
Nema cetvrtog objasnjenja, realno.
Ima cetvrto stavio ljepilo ti ugazio![]()
![]()
Kako nema, a one japanke zute, plavi sorc i dres Austrije u cemu hoda od aprila do novembra?killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:25Od tuzbe do glavnog menadzera u klubu
Husara je za ovog olicenje postenja i obrazli nacina rada. S njim su tek propali, plus jos voli da puno prica pa ce bit prljavog vesa da ovdje malo prodiskutujemo
A sezona nikad ozbiljnija i teza za igrati, oni se okrenuli Stefanu Bulicu, koji u zivotu nista sveto nema..
Cernica22 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:28Kako nema, a one japanke zute, plavi sorc i dres Austrije u cemu hoda od aprila do novembra?killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:25Od tuzbe do glavnog menadzera u klubu
Husara je za ovog olicenje postenja i obrazli nacina rada. S njim su tek propali, plus jos voli da puno prica pa ce bit prljavog vesa da ovdje malo prodiskutujemo
A sezona nikad ozbiljnija i teza za igrati, oni se okrenuli Stefanu Bulicu, koji u zivotu nista sveto nema..
Suplja prica, vidjet ces.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:25Od tuzbe do glavnog menadzera u klubu
Najbolje za vas bi bilo da je tako, ako se dobro sjećam on ono jednom napisa "iz malog u veliki klub" i uslika Santosa ispred Titove tako nesto, a sad da orgija po klubu - ne idePablo11 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:33Suplja prica, vidjet ces.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:25Od tuzbe do glavnog menadzera u klubu
Vidjecemo vas kada/ako budete u donjem dijelu tabele. Moja prognoza max 300 navijaca.nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:55Cuj najbolje navijace, ovo nisu istineRatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:04Nisam bas redovan na temi, previse debila ima, a imam nesto i posla. Nejse, ono sto sam opazio jeste da ti samo o Zeljeznicaru pises. Zajebancija na stranu ali ovo tvoje stanje vec prelazi u patologiju Postoji nekoliko objasnjenja odakle dolazi bolest koja se primjecuje kada promatras sa strane. Jal si negdje dobio po tamburi od TM-a, il ti je neki navijac Zeljeznicara prangijao nekoga iz porodice ( zenu ) ? Ili se potajno, u dubini duse, sjebajes sto navijas za Velez i sto na tekmi oko sebe gledas mostarske mrmote umjesto najboljih navijaca u BiH, a Boga mi i sire.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 09:12Dobar igrac za Zeljine ambicije sredinu tabele i prijevremeno obezbjedjen opstanak![]()
Nema cetvrtog objasnjenja, realno.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.