Nema klime

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema klime
Braca to nije nesto s cim se treba nasladjivati vjeruj mi
Microsoft Corp., Nvidia Corp. i Apple Inc. u ovom momentu zajedno vrijede više od kineske berze.
Sa ukupnom tržišnom kapitalizacijom od oko 9,2 biliona dolara, tri najvrednije tehnološke kompanije prestigle su sve akcije u vrednosti od oko devet biliona dolara kojima se aktivno trguje na kineskom tržištu, isključujući Hongkong, javlja Bloomberg Adria, a prenosi Investitor.
Potražnja investitora za veštačkom inteligencijom (AI) dovela je mnoge akcije u tom sektoru na rekordno visok nivo.
Nvidia, koja je verovatno imala najviše koristi od mahnite potrošnje na veštačku inteligenciju u protekloj godini, beleži rast tržišne kapitalizacije na tri biliona dolara, čime postaje prva kompanija za čipove koja je postigla taj uspeh.
Gigant iz Santa Klare (Kalifornija) dominirao je na tržištu sa svojim veoma traženim proizvodima koji pomažu osnaživanju data centara za izvršavanje složenih računarskih zadataka iz domena vještačke inteligencije.
Krajišnik doseli u sarajevo i postane horda zla. To bi trebalo dobiti posebnu kategoriju mentalne bolesti.scholsey je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:20Iskreno brate, ala-hami.Sage je napisao/la: ↑08 jun 2024, 05:54Ko da si adano iz Tutin il Pazaarleo1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:11Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio![]()
![]()
Polako dok krenete cijele kuce, ne da ti tako stoji nego sa ventilacijom. Vidjet ces onda, za jedno 15 godina.avenija je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:16[url=https://po
Realno medju top 5 izuma u historiji čovječanstva..
Napolju skapavanje 35 stepeni a u stanu Dzennet 24 stepena.![]()
Fakat me ne zanimaju ta neka lokalna natezanja (generalno mislim da je to retardirano, al sve okej, svakom njegovo). Sage i ja se samo zezamo.
Toliko o novom svjetskom poretku i dominaciji Kine.
Taj novi svjetski poredak je glupost, al ovo sa Nvdiom je najveci bubble u historiji berzanskog poslovanja
Velike. Što dovoljno govori u kakvom kurtzu je američko društvo. Debil i imbecil Trump sa jedne i senilna budala sa druge strane. I oni treba da vode najveću silu svijeta?! Gluho bilo.
Fascinantno je koliko ti nemas pojma sta pricas