Možemo samo NG proslaviti ispred Vječne
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klub se davno oglasio u vezi Ajle, samo što neki kažu da je to laž. Kao da se može sakriti da je neko direktor.James1987 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 15:23Nije ona kriva kriva je iskljucivo uprava sa mirvicem jer su pokusali da nas naprave budalama
Prvo ova na ig objavi da nije vise direktor, poslije isto to kaze u medijima a klub se ne oglasava a i dan danas u klubu. I mi ocekujemo da napravimo neki rezultat i da dolaze ozbiljni treneri i igraci mi smo ozbiljan CIRKUS postali nazalost.
- napoleon72
- Kontakt:
Mi da i to najavimo, vratili bi proslavu dole kod SCCa
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sve manje vjerujem daćemo mi nešto napraviti sa Mirvićem,daj Bože da griješim...
VOLIM TE SARAJEVO.

VOLIM TE SARAJEVO.
napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:13Mi da i to najavimo, vratili bi proslavu dole kod SCCa
Prije da bi bilo da se
Real Madrid
Direktorica je još uvijek, to i ptice na grani znaju, svaki ugovor, dokument, ispred kluba je Ajla Alimanović kao potpisana i odgovorna osoba.fks74 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:11Klub se davno oglasio u vezi Ajle, samo što neki kažu da je to laž. Kao da se može sakriti da je neko direktor.James1987 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 15:23Nije ona kriva kriva je iskljucivo uprava sa mirvicem jer su pokusali da nas naprave budalama
Prvo ova na ig objavi da nije vise direktor, poslije isto to kaze u medijima a klub se ne oglasava a i dan danas u klubu. I mi ocekujemo da napravimo neki rezultat i da dolaze ozbiljni treneri i igraci mi smo ozbiljan CIRKUS postali nazalost.![]()
Strah me nekog haosa na evropskim tekmama i početku ligaških.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Fk Rasulo
napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:13Mi da i to najavimo, vratili bi proslavu dole kod SCCa

Allaha mi Uzvišenog sve više mislim da bi mi sa foruma bolje vodili klub. Pantelija šef akademije, GiS predsjednik, Javier marketing tim, Devedesetka da šamara ove što psuju. Ovo je presmiješno, kad već niste u stanju nikog pronaći idite po Sliškovića Bog vam dao, a kao da gledam doće neko kao Zeljković.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Javier je vec uhljebljen na sisu kluba ne mora opet.
Niko nam ne brani da slavimo i ove godine.
Treba nam anketa "Mirvić ZA i Protiv" odnosno da li smo zadovoljni djelovanjem predsjednika...
Mi imamo trenera još uvijek, koji je bolji od ovih nabrojanih. Samo što nama treba ,, promjena" pa kakva bila.H8Z7 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:20napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:13Mi da i to najavimo, vratili bi proslavu dole kod SCCa![]()
![]()
![]()
Allaha mi Uzvišenog sve više mislim da bi mi sa foruma bolje vodili klub. Pantelija šef akademije, GiS predsjednik, Javier marketing tim, Devedesetka da šamara ove što psuju. Ovo je presmiješno, kad već niste u stanju nikog pronaći idite po Sliškovića Bog vam dao, a kao da gledam doće neko kao Zeljković.
Rožman bivši i Ibričić adresirao ono što svi znamo...Između ostalog, na dolazak u FK Sarajevo odlučio sam se, jer me je privukao projekat, ali nažalost predsjednikove i moje vizije su se u međuvremenu prestale poklapati, tako da nije bilo smisla da nastavimo saradnju. Želim se zahvaliti predsjedniku što je mom trenerskom štabu i meni davao punu podršku u vrijeme rezultatske krize. Kasnije kad se odnos narušio, puno toga se poremetilo i na površinu je izašlo puno problema u samoj strukturi kluba. Sa jedne strane uslovi su odlični, ali sa druge strane sama struktura u klubu, sistem odlučivanja i savjetnici su problematični.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Hahahaha ovaj retard ili trola ili je stvarno retard.fks74 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:43Mi imamo trenera još uvijek, koji je bolji od ovih nabrojanih. Samo što nama treba ,, promjena" pa kakva bila.H8Z7 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:20napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:13
Mi da i to najavimo, vratili bi proslavu dole kod SCCa![]()
![]()
![]()
Zlatna kanta za tebe je malo, zlatni idiot ove godine da se dodjeli.
Partizan hoce Mujakića 

Otac ti je retard i idiot. Mi još uvijek imamo trenera.Istinasamo123 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:47Hahahaha ovaj retard ili trola ili je stvarno retard.fks74 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:43Mi imamo trenera još uvijek, koji je bolji od ovih nabrojanih. Samo što nama treba ,, promjena" pa kakva bila.H8Z7 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 17:20
![]()
![]()
![]()
Zlatna kanta za tebe je malo, zlatni idiot ove godine da se dodjeli.
-
- Kontakt:
Kakvog bolan trenera imamo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Ibričić nakon raskida saradnje:
Sa jedne strane uslovi su odlični, ali sa druge strane sama struktura u klubu i sistem odlučivanja su problematični

- Maroon1946
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Joj Djipke, tvoj profil sam upamtio kad si u koroni trubio svaki dan da se prvenstvo nastavlja iako su svi znali da se prekida. Samo nesta trolas i ides u kontru, kad te neko nagrdi patesises ovdje i vadis se na godine. Dosadan si ba, klub se doslovno raspada a ti nesta trolas ovdje i lafo vidis pozitivu, kriva ti osoba koja je slikala pavlake u klubu a nije kriv onaj ko ih je tu postavio. Nemam nista protiv drugog misljenja al bas lose trolas a narod je nervozan do pm nakon svega, sad i da Murinja dovedu znamo da od naredne sezone nema nista, mozemo se komotno okrenut sezoni 25/26 i nadat se da ce nesta bit bolje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne