Premijer liga BiH - aktuelno

H8Z7
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la H8Z7 » 08 jun 2024, 18:29

Cernica22 je napisao/la:
08 jun 2024, 15:31
Kakve glave :ljepota:
slika
Kome ovi budu u klubu taj klub je gotov.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 08 jun 2024, 18:42

stojko je napisao/la:
08 jun 2024, 18:33
Stojkane dok si tu da priupitam, koliko se sad krecu parole na sjeveru? Uplatio bih da se digne nesto, kaze Ziljkic normalna pojava, samo ne znam kome da se obratim i kolike su cijene otprilike? Ide li preko olxa ili samo kes?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 08 jun 2024, 18:46

killafrommanilla je napisao/la:
08 jun 2024, 17:47
RatoborniMrmot je napisao/la:
08 jun 2024, 15:14
08 jun 2024, 14:50

Polako ljubavi, ovo vam je prva sezona u borbi za opstanak. Naredajte ih pet k'o Sloboda, Celik, Velez pa cemo vidjeti ljubav. Skontat ces da je to isti qrc sve i da rezultati privlace brojku, na ovu sezonu gledaj kao na onu kad ste imali 15k clanova - dizanje hajpa svaku utakmicu, odigrali ste pet posljednjih utakmica na Jugu, pa malo na beton da smo blize, pa hajp da budemo najgledaniji itd itd :rol:

300 navijaca i kod vas cim vam ovo konstanta postane, a tim putem idete :D
Zato i kazem, to je vas prirodni habitat. I koliko god se ritate, mjaucete i njacete malo ko vas dozivljava ozbiljno.

Meni je zanimljiva vasa patologija. Bas za izucavanja. Vise pisete o Zeljeznicaru nego o Zrinjskom cije ste titule slavili. Cudna jada od Mostara grada :urnebes:

Za ovo boldirano, no homo, ocito si me zamijenio sa nekom pitarskom simpatijom.
Pa vidis ti sta je tebi problem, upravo zbog tog mentaliteta vam se smijesi jos jedna teska i turbulentna sezona. Ti si bas uvjeren da smo mi vas trebali pustiti a ne natamburati da Zrinjski ne bude prvak, to je po tebi skroz regularno i samo zbog toga jer nije bilo tako - mi slavimo titule Zrinjskog :mrgreen:

Sad, u ovom odnosu snaga, samo cu ponoviti ono sto sam crnogorcu pisao proslo ljeto u ovo doba:
30 avg 2023, 02:07
kao sfo i rekoh, idemo opasno pored vas i preskacemo vas a to ce dokazati i sd i trener, barem njihova imena, ma kako god prosli ovdje. Doci ce isti ili jos bolji, a vss ceka Nermo Basic i rang trenera ispod jos duuuugo godina i igraci s proba spremni poginuti za 800KM :kafa:
Stvari ostaju iste, jos dugo godina vas ocekuje u "nasem prirodnom habitatu" jer ne zelite da shvatite da nista ne ide preko noci niti silom. Uvijek kazem lako je bilo generacije odgajati uz Ferencvaros, AIK, konstantno igranje evrope dok neko mora u Seonu na utakmicu kupa kao najatraktivnije gostovanje.

E sad ide vama taj period, i citiramo se na kraju sezone sljedece (ili mozda i necemo, znate vi i pobjec s teme :D)
Djesi Djemila, sta ima prognoza :urnebes: puno njaces za nekoga ko je dozivio jedan osvojen kup u zivotu :urnebes: zamisli da si docekao jednu titulu, covjek ne bi mogao sa tobom pricati :mrgreen:

Na temu, mozda ti je mostarsko sunce sprzilo mozak, a mozda je dugogodisnje karanje od strane Zrinjskog trajno naudilo, jer nesto sigirno jeste kada ocito ne mozes da razumijes napisano gdje veoma jasno pise da ste "slavili titulu Zrinjskog", kao sto i jeste. Ko je spominjao pustanje ?

Doduse naguzili ste se Sarajevu, tada moze i nije problem. Filijala, svrse vam u usta, a vi sretni i zadovoljni izletom u Sarajevo :tralala:

Prvo uzmite titulu, jednu, pa njacite dokle hocete. Do tada ste smijesni sa tri osvojena kupa u 102 godine koliko postojite. Malo jaci od Slobode sto se tice trofeja, tuga :urnebes:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 jun 2024, 18:46

Polako ljubavi

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 jun 2024, 19:00

a vi sretni i zadovoljni izletom u Sarajevo
Duca maja kako on cve cna
slika

Filijala nasa 😍

limvotehula
Kontakt:

Post Postao/la limvotehula » 08 jun 2024, 19:05

Kako je dobra ova Aylah, najjaca direktorica ❤️

slika

@Campobello, sta ti je? Prestani tepat muskarcima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2024, 19:07

08 jun 2024, 18:46
Prvo uzmite titulu, jednu, pa njacite dokle hocete. Do tada ste smijesni sa tri osvojena kupa u 102 godine koliko postojite. Malo jaci od Slobode sto se tice trofeja, tuga :urnebes:
Ova situacija u kojoj se oni trenutno nalaze je najgora moguća. Tu si, pri vrhu, a ne možeš ni stepenik više. Ma koliko ih vlast pumpa parama, nema dovoljno za iskorak, a Željo i Široki su trenutno poprilično loši tako da ne možeš ni dolje.

Ipak, kako rekoh u nekom od prethodnih postova, čista desetka za energiju. Mnogo su glasni za navijače kluba koji je od postanka lige dva puta bio treći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jun 2024, 19:08

CampobelloDiMazara je napisao/la:
09 feb 2024, 22:46
Zamolio bih ove nase da se ne koriste shizofrenim pitarskim deluzijama tipa filijala posto vidim Mahmic ide na posudbu u Zelju. Sasvim normalan fudbalski proces u citavom svijetu samo u njihovom skucenom fudbalskom znanju drugacije skontano :rol:
:thumbup: :mrgreen:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 jun 2024, 19:10

let3 je napisao/la:
08 jun 2024, 19:08
Zamolio bih ove nase da se ne koriste shizofrenim pitarskim deluzijama tipa filijala posto vidim Mahmic ide na posudbu u Zelju. Sasvim normalan fudbalski proces u citavom svijetu samo u njihovom skucenom fudbalskom znanju drugacije skontano :rol:
Vidis da sam prvi pozivao da se ne koriste sizopitarske fraze ali vasi pokusase to iskoristiti pa da udarim kontra ofanzivu. Zasluzili su mozda da ih prozoves kao krivce sto vas sada omalovazavam :wave:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jun 2024, 19:13

08 jun 2024, 19:10
let3 je napisao/la:
08 jun 2024, 19:08
Vidis da sam prvi pozivao da se ne koriste sizopitarske fraze ali vasi pokusase to iskoristiti pa da udarim kontra ofanzivu. Zasluzili su mozda da ih prozoves kao krivce sto vas sada omalovazavam :wave:
Pusti ba kontraofanzive nismo u ratu, vidis da sam te pohvalio za realnost :thumbup:
:mrgreen:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 jun 2024, 19:15

Ma vazda sam bio pusti pitarske halucinacije :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2024, 19:23

Ove dvije dijabole tako prirodno idu jedna uz drugu da je to fakat nevjerovatno.
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 jun 2024, 19:55

Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 19:07
08 jun 2024, 18:46
Ova situacija u kojoj se oni trenutno nalaze je najgora moguća. Tu si, pri vrhu, a ne možeš ni stepenik više. Ma koliko ih vlast pumpa parama, nema dovoljno za iskorak, a Željo i Široki su trenutno poprilično loši tako da ne možeš ni dolje.

Ipak, kako rekoh u nekom od prethodnih postova, čista desetka za energiju. Mnogo su glasni za navijače kluba koji je od postanka lige dva puta bio treći.
Dva puta u zadnjih 5 godina :kafa:

Ovu ljetnu pauzu samo umjereno gadjaj s prognozama, sve ti se vratilo k'o bumerang prosle godine :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 08 jun 2024, 19:57

Kamaga11 je napisao/la:
08 jun 2024, 15:01
Argentina je napisao/la:
08 jun 2024, 10:16
Kamaga11 je napisao/la:
08 jun 2024, 08:33

Mirvicu yebo li te svak kad placas ovog mazluma po petobanku.
Ako su Mirvica mogli prevariti da bespravno izgradi fan shop u centru grada , jos mu ga sruse i uvjere da je sve ok, logicno da ga mogu prevariti i za ove retardirane botove.

Meni pitarsam popravi dan sa svojim postovima. Pise nebuloze nevidjenje, naravno samo o Zelji. Ocelujem tokom pauze da kreve levat da temama gdje nam objasnijava kako je Grbavica dio grada gdje pada vise kise i ima manje sunca , posebno stadion jer tu igra Zeljo
Ma pitarsam prejak frajer. Ubjedljivo najjaca prica kad je prebio Dzildu :rol: :rol:
Taj dio sam propustio😥
@pitarsam daj ponovo nam ispricaj, oraspolozi sve na forumu svojim lovackim pricama, zaradi sevapa :kafa:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2024, 20:29

08 jun 2024, 19:55
Dva puta u zadnjih 36 godina. Može i tako, zar ne?

Ovu ljetnu pauzu samo umjereno gadjaj s prognozama, sve ti se vratilo k'o bumerang prosle godine :D
Nije to nikakav bumerang, samo sam bio neinformisan. Nisam znao da ste prikačeni na budžet kao da ste neko ministarstvo a ne UG.

Vodio sam se logikom kao što bi svako normalan, niste izašli u Evropu, generišete nedovoljno novca od sopstvenih aktivnosti, poprilično jasna situacija, ali nisam imao Nermina Nikšića u toj jednačini.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 08 jun 2024, 20:58

Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 20:29
Dva puta u zadnjih 36 godina. Može i tako, zar ne?

Nije to nikakav bumerang, samo sam bio neinformisan. Nisam znao da ste prikačeni na budžet kao da ste neko ministarstvo a ne UG.

Vodio sam se logikom kao što bi svako normalan, niste izašli u Evropu, generišete nedovoljno novca od sopstvenih aktivnosti, poprilično jasna situacija, ali nisam imao Nermina Nikšića u toj jednačini.
Od onog tvog posta gdje predvidjas kasnjenje za vama i europom 15 bodova u novembru mi nismo doveli nijednog igraca izuzev posudbe Caica tako da ti ta oko budzeta ne igra mnogo. Jednostavno lakse je priznati kad pogrijesis i kazes do mene je volim se puno praviti pametan, a mozda i nisam ili jednostavno reci boli me sto mi nismo vise u vrhu bh fudbala, zadugo necemo biti, a i da pokusamo sad je tu opet pored Sarajeva, Zrinskog, Borca i tak Velež i nama zadugo tu nema mjesta. Velež je tu gdje jeste zato sto nema mahale u klubu, zato sto se sistemski radi i obnavlja ono sto je godinama politicki unistavano i bilo pokusavano izbrisati iz historije da se ikad desilo. Kao plod svog tog rada ljudi u klubu, oko kluba i navijaca dodje nagrada u vidu par miliona koja ce biti potrosena za ono od cega ce sutra drzava imati koristi. Marke Velež od drzave nije ulozio u igrace i plate. Malo vam tukne prica na ono daj meni nemoj njima. Godinama vam se davalo pa niste u stanju trafo stanicu da sacuvate, a kamoli teren ili nesto ozbilinije. Vas je problem sto u Veležu konacno postoje ljudi kojima je stalo do kluba i grada, a u svoju upravu ne mozete privuci nijednog ozbiljnog biznismena zeljovca. To je konkretno vas problem, zavist. Ne od Veleža kao pojave jer toboze nema titulu nego od toga sto vidite da vama nema tog svjetla na kraju tunela pa vas malo pocinju kompleksi na tom planu hvatati.
19V22

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2024, 21:12

Cernica22 je napisao/la:
08 jun 2024, 20:58
Jednostavno lakse je priznati kad pogrijesis i kazes do mene je volim se puno praviti pametan, a mozda i nisam ili jednostavno reci boli me sto mi nismo vise u vrhu bh fudbala, zadugo necemo biti, a i da pokusamo sad je tu opet pored Sarajeva, Zrinskog, Borca i tak Velež i nama zadugo tu nema mjesta.

O čemu ti? Pa pretprošle sezone smo završili ispred vas na tabeli ili ćemo ponovo računati vremenske distance onako kako vama odgovara? Uozbilji se.

21/22 ste završili bod ispred nas, ukratko, od posljednjih pet sezona, tri ste bili ispred nas.

Da te ovako sluša neko sa strane pomislio bi da vam posljednjih 10 godina gledamo u leđa i to sa minusom od 20 bodova.

Cernica22 je napisao/la:
08 jun 2024, 20:58
Velež je tu gdje jeste zato sto nema mahale u klubu, zato sto se sistemski radi i obnavlja ono sto je godinama politicki unistavano i bilo pokusavano izbrisati iz historije da se ikad desilo. Kao plod svog tog rada ljudi u klubu, oko kluba i navijaca dodje nagrada u vidu par miliona koja ce biti potrosena za ono od cega ce sutra drzava imati koristi. Marke Velež od drzave nije ulozio u igrace i plate. Malo vam tukne prica na ono daj meni nemoj njima. Godinama vam se davalo pa niste u stanju trafo stanicu da sacuvate, a kamoli teren ili nesto ozbilinije. Vas je problem sto u Veležu konacno postoje ljudi kojima je stalo do kluba i grada, a u svoju upravu ne mozete privuci nijednog ozbiljnog biznismena zeljovca. To je konkretno vas problem, zavist. Ne od Veleža kao pojave jer toboze nema titulu nego od toga sto vidite da vama nema tog svjetla na kraju tunela pa vas malo pocinju kompleksi na tom planu hvatati.

Ponovo ista priča, kompleksi od Veleža? Vi fakat živite na nekoj drugoj planeti. Ne možeš imati komplekse od nekoga ko je neuporedivo manji od tebe po svim fudbalskim aspektima.

A gdje je to Velež? Jer ponovo kako pišeš, stičem dojam da ste uzeli bar dvije duple u posljednjih pet godina. Velež je treći na tabeli legendo, ponajviše zato jer je Sarajevo totalno podbacilo.

Znači svi ti hvalospjevi, sva ta rapsodija i na kraju treće mjesto? Ok.
Voli te tvoje Sarajevo.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 jun 2024, 21:13

samo sam bio neinformisan
:tokralju:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 jun 2024, 21:15

Oj mene sramota haha
slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, riki46 i 19 gostiju.