Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije problem hajde pravi greske nije u fudbalu i slicno, problem je sto frajer nece da zaposli ljude koji su u fudbalu koji se razumiju, strucnjake na bitne pozicije. Lik ofajle pozaposljavo u administraciju da mu pare uzimaju ko budaliMaroon1946 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29Bruda on je od dolaska pravio nelogične poteze i pokazivao da ne zna kako se vodi fudbalski klub. A sto je najgore kako vrijeme ide on ne napreduje nego nazaduje.H8Z7 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:54Bordo nacija ne može više.
Stvarno mi nije jasno, ako neko zna može i u pp napisati ne mora javno kad je to Mirvić odlučio da promijene trenera. Ako je u toku sezone tj. dok još nije bio kraj on je ovim potezom pokazao da ne zna voditi klub, ako si već prije kraja to odlučio zamjena je već trebala biti spremna.![]()
Hajd mu ga znaj nije sad da je išao u Bangledeš pa da.mu treba "njegov" čovjek.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 18:34Papak pravi, yebo ciglu svoju.AVNOJ je napisao/la: ↑08 jun 2024, 18:29Jedan polupismeni primitivac koji nikada i nije trebao biti dio našeg Kluba, nek se zahvali Rozmanu pa je imao priliku biti u FKS.
On i njegov demamog sa klupe napravili su više štete nego bilo ko u zadnjih 10 godina i sad sa klasičnom seljoberskom školom prebacuje odgovoronst na nekog drugog, neko ko je jedva završio i osnovnu školu priča o "sistemu odlučivanja".
Patološka lažovčino ne uzimaj više Klub u usta.
Da se zapitas zbog cega li je Rozman svoju karijeru, ili barem epizodu kod nas, vezao za Ibricica?
Ako je toliki mag i profesionalac sa celicnom disciplinom, valjda mu ne treba haver na SD-u da mu cuva ledja.
Dosta ovdje ima nejasnih stvari o kojima se tek sad moze pricati kako se sve odmotava.
Bilo je danas na Žući, pojeo sam dvije kutljače ćevapa
Nije to sredina sa planom i sistemom, nego je to sredina koju niko ne dira i zaštićeni su kao polarni medvjedi.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:38Šta je trebo Jakirović nakon prve sezone, isto dići sidro i otići. Rendulić je isto odradio dobar posao. Ali ta sredina ima sistem i organizaciju. Rožman je alibi trener i nije još spreman da radi u klubu gdje pritisak. Nema mangupluka i zelen je još za neke stvari. Nadoći će jednog dana. Ne treba mu tražiti alibi, nije to to sa njim i treba priznati, zašto lažemo sebe. Jednostavno sredina kao što je Sarajevo može voditi treneri poput Husrefa ili Dudića, ho ruk treneri, na galamu, mlataranje, psovanje i agresivu. Takva smo sredina i to je to.Torino je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:27E zamisli ti sada da jedan Gigović Papeta pravi budalom sa svojim lakrdijama. Vi očekujete da jedna takva klasa pristane da vodi klub u takvoj ligi.
Musemić je pristao po šesti put da sa nama uzme titulu i ispiše nove stranice historije. Završena je to stvar.
Rožman diže sidro jer se razočarao u suđenje i lakrdiju ne želi da radi u ligi u kojoj sudije kroje sudbinu utakmica i da se neko sere po nečijem radu. Siguran sam da bi on bio fino dugoročno riješenje da su uslovi normalni.
Musemić je stari vuk naše lige i zna kako se neke stvari kreću tako da, naš je i puna podrška.
Tacno od rijeci do rijeciajdohordas je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:09Nije to sredina sa planom i sistemom, nego je to sredina koju niko ne dira i zaštićeni su kao polarni medvjedi.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:38Šta je trebo Jakirović nakon prve sezone, isto dići sidro i otići. Rendulić je isto odradio dobar posao. Ali ta sredina ima sistem i organizaciju. Rožman je alibi trener i nije još spreman da radi u klubu gdje pritisak. Nema mangupluka i zelen je još za neke stvari. Nadoći će jednog dana. Ne treba mu tražiti alibi, nije to to sa njim i treba priznati, zašto lažemo sebe. Jednostavno sredina kao što je Sarajevo može voditi treneri poput Husrefa ili Dudića, ho ruk treneri, na galamu, mlataranje, psovanje i agresivu. Takva smo sredina i to je to.Torino je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:27E zamisli ti sada da jedan Gigović Papeta pravi budalom sa svojim lakrdijama. Vi očekujete da jedna takva klasa pristane da vodi klub u takvoj ligi.
Musemić je pristao po šesti put da sa nama uzme titulu i ispiše nove stranice historije. Završena je to stvar.
Rožman diže sidro jer se razočarao u suđenje i lakrdiju ne želi da radi u ligi u kojoj sudije kroje sudbinu utakmica i da se neko sere po nečijem radu. Siguran sam da bi on bio fino dugoročno riješenje da su uslovi normalni.
Musemić je stari vuk naše lige i zna kako se neke stvari kreću tako da, naš je i puna podrška.
Koliko grešaka je bilo na štetu Zrinjskog zadnjih 4/5 godina ?
Nemojte da se lažemo. Ispadaju oni ovdje Juventus za sve naše klubove.
Imaju i oni promašaja. Koliko su sada skrhali na Balića, Bradarića i onog makedonskog/albanskog beka koji je dosao kao jedan od top igraca tog prvenstva. A koliko su doprinijeli ekipi ?
Mi ovako loši smo ih dobili na Koševu i napravili dosta dosta problema dole u Mostaru, a primili su tri komada i od Zvijezde 09 na skroz regularno suđenje.
Slažem se, Simon jeste zelen i nedovoljno iskusan za ovaj krkanluk od lige, ali ne mislim da je flop i promašaj od trenera a vrijeme ce pokazati.
Treba gledati malo i širu sliku šta nas je sve snašlo ove sezone i treba sagledati situaciju u i oko kluba.
Pavlaka i dezodorans i onaj stori kuravela u klubu najbolje opisuje sav javašluk a ne postoji trener koji od ekipe može napraviti mašinu za pobjede u takvom amaterizmu i neradu.
Jel i dalje ostaje S.R.?
Još su ovo stvari koje su koliko toliko javne i koje mi kao navijaci mozemo sami skontati sta se radi... a zamisli koliko tu stvari ima sto ne izadju u javnost i dokle se ide sa tim neradom i muljanjima..skullcrusher je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:57Tesko nama sa ovim ljudima i muljanjima u klubu... nekad pomislim ma to je sve san nerealno je sta se radi
Na to i mislim ali nije ovo mjesto za to niti ja mogu biti siguran da je to stoposto tacno ali da je dobro nije, bice bolje valjda ybgajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:07Još su ovo stvari koje su koliko toliko javne i koje mi kao navijaci mozemo sami skontati sta se radi... a zamisli koliko tu stvari ima sto ne izadju u javnost i dokle se ide sa tim neradom i muljanjima..skullcrusher je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:57Tesko nama sa ovim ljudima i muljanjima u klubu... nekad pomislim ma to je sve san nerealno je sta se radi
Ozbiljno rade ljudi, na stranu zajebancija. Nisam ni upratio da su zavrsili sve te igrace.
Kao trener, sad pročitah negdje.
Znam, kod onih nesretnika sto im naslov ide preko pola stranice. Kazu spekulacija da dolazi kod nas ili u zeljeznicar, ali eto ne zna se gdje.
Trenutno korisnika/ca: guadalupe, nedimmmm1337, SHZ82 i 81 gost.