FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo veceras je rezultat mnogobrojnih izjava od pojedinih koji nisu znali naci ni mjesto ni vrijeme za to.
Ubuduce nek primjene ono "3 mjeri jednom sjeci", al u svom slucaju 3 put razmisli jednom izgovori.
Kolko god neke stvari bile cinjenice i istina, moralo se birat mjesto i vrijeme da se to izjavi.
Ovo je veceras poraz da veci ne moze bit.
Ubuduce nek primjene ono "3 mjeri jednom sjeci", al u svom slucaju 3 put razmisli jednom izgovori.
Kolko god neke stvari bile cinjenice i istina, moralo se birat mjesto i vrijeme da se to izjavi.
Volim tebe, više od sebe
A sta je bilo?antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:26Ovo veceras je rezultat mnogobrojnih izjava od pojedinih koji nisu znali naci ni mjesto ni vrijeme za to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Madal je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:58- Jel postoji ijedan slican slucaj u svijetu da strpaju neuspjehe seniorskog i juniorskog(??????!!!!!!!) tima u isti kos i pokusaju to oprati titulom kupa juniorskog tima? I jel to prvu federalnu nazivamo trofejom ili sam pogresno shvatio?
- Zasto konstantno govore da su dosli u tezak period kluba kad su ga oni sami dotle doveli svojim biranjem predsjednika???
- Zasto sada traze pare od grada, jos se zale sto je usitnilo, a da kad treba da bude neko drugi u upravi Mario javno poziva grad da prestaju da daju pare Slobodi?
- Zasto bi nam uopste politika pomagala? Jer oni nemaju kesa i nesposobni da ga nabave pa onda kuku Velez ima pare od politike a mi ne?
- Sta je konkretno Buci uradio pa mu se zahvaljujemo? Stvarno ne znam mozda i jeste.
- Za sta se zahvaljujemo Seceru? Privatizaciju i federalku? Doduse da nema njega ne bi danas slavili dva trofeja.

Hvala Seceru na dva trofeja!!
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
-
- Kontakt:
Ma brate posjeta ocajna. Ispod svakog ocekivanja.DamirT je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29A sta je bilo?antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:26Ovo veceras je rezultat mnogobrojnih izjava od pojedinih koji nisu znali naci ni mjesto ni vrijeme za to.
Vjeruj da dugo ovoliko nisam bio razocaran.
Volim tebe, više od sebe
Ja mislio nesto drugoantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:34Ma brate posjeta ocajna. Ispod svakog ocekivanja.DamirT je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29A sta je bilo?antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:26Ovo veceras je rezultat mnogobrojnih izjava od pojedinih koji nisu znali naci ni mjesto ni vrijeme za to.
Vjeruj da dugo ovoliko nisam bio razocaran.

Sami su za ovo krivi. Preko noci dosli u klub, na hinjski nacin. Dobro ih iko i prati. A da ne govorim o fan zonama i organizovanju, hajpanju i popisase ih navijaci...
U PL nemaju apsolutno nista traziti. Veci igraci (u upravama), treba puno vise para, a oni to nemaju.
Jos se Aci ona press konferencija jucer svodila na prosjacenje da im neko da para jer oni nemaju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni se posjeta uopšte nije činila tako loša?
O čemu je riječ?
O čemu je riječ?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Kolko god da nas je danas bilo, sto na trgu sto u fan zoni sto na stadionu, svaka nam cast! Drugovi, Sloboda zivi vjecno!
SLOBODA ILI NIŠTA
- Beduin
- Kontakt:
Eto spustena zavjesa i na ovu sezoju. Cestitke za pobjedu i ulazak u PL. Bez mene i dalje, do pametnijih vremena aBd.
Samo oni najoptimisticniji su vjerovali u neki pun stadion veceras. Razum i iskustvo su drugacije mislili, rekao bih. Nisu zasluzili pun stadion, ovo veceras je cak i ok na kraju svega. Sa druge strane igraci zasluzuju svaku pohvalu, od prvog do zadnjeg kola su lideri, najbolja odbrana i napad, dosta rekorda kluba oboreno, i pored svih mana ne moze im se na kraju nista poreci. Odigrano spram mogucnosti, pa i iznad kod mnogih.
Uprava?
- Ispadanje u Federalnu, pojedinci iz prikrajka uletili i prisvojili klub, surovanje i rad sa onima koji su dorektno uticali na ispadanje.
- Oprecne izjave pred izbor predsjednika da zbog jednog kandidata grad ne daje pare, a onda oni preuzimaju i zalazu se za pare od grada i da se sto manje smanje izdvajanja.
- Izbor svog kandidata na mjesto predsjednika iza "zatvorenih vrata 5do12", a kontra volje navijaca.
- Nakon pola godine otpustanje tog kandidata i nepreuzimanje odgovornosti za takve postupke.
- Prozivanje i ismijavanje navijaca da ulaze besplatno, a njihovi ljudi rade na ulazima i placaju agenciju za provjeru. I ovdje ne preuzimaju odgovornost.
- Pred zadnju utakmicu ponovno pljuvanje po svojim navijacima kako ne dolaze, kako vise na gostovanjima privlace publiku, valjda nesvjesni (ili bezobrazni) da su oni direktni krivci za takvo stanje.
- Prave kalkulacije da navijaci dolaskom na stadion rjesavaju dugove kluba i rade njihov posao, valjda do zadnjeg dana sezone nesvjesni da navijaci ne dolaze radi njih jednim dijelom i da oni moraju sami pare upumpati.
- Nigdje nisam vidio koliko zivih para su donijeli u klub i na koji nacin, kroz sponzore, pozajmice, transfere igraca? Ne brojimo transu grada i ulaznice kao ni neki otpisi ujed moljakanja i pregovora (pohvale za taj odradjen posao, jer se i tako dio moze i mora rijesiti).
- Nigdje objasnjenja gdje su pare od reprograma ili zasto se reprogram ne izmiruje redovno? Preusmjerene pare klubu, zasto? Nisu preusmjerene, gdje su onda i zasto grad ne placa?
- Zasto onakav zimski prelazni rok, ko ce tu odgovarati za silne propuste i visak/manjak igraca na odredjenim pozicijama?
Mozda sam nesto preskocio, zaboravio, ali ovo je neka moja retrospektiva sezone i razlozi zasto nemaju koju podrsku i nisam na Tusnju.
Samo oni najoptimisticniji su vjerovali u neki pun stadion veceras. Razum i iskustvo su drugacije mislili, rekao bih. Nisu zasluzili pun stadion, ovo veceras je cak i ok na kraju svega. Sa druge strane igraci zasluzuju svaku pohvalu, od prvog do zadnjeg kola su lideri, najbolja odbrana i napad, dosta rekorda kluba oboreno, i pored svih mana ne moze im se na kraju nista poreci. Odigrano spram mogucnosti, pa i iznad kod mnogih.
Uprava?
- Ispadanje u Federalnu, pojedinci iz prikrajka uletili i prisvojili klub, surovanje i rad sa onima koji su dorektno uticali na ispadanje.
- Oprecne izjave pred izbor predsjednika da zbog jednog kandidata grad ne daje pare, a onda oni preuzimaju i zalazu se za pare od grada i da se sto manje smanje izdvajanja.
- Izbor svog kandidata na mjesto predsjednika iza "zatvorenih vrata 5do12", a kontra volje navijaca.
- Nakon pola godine otpustanje tog kandidata i nepreuzimanje odgovornosti za takve postupke.
- Prozivanje i ismijavanje navijaca da ulaze besplatno, a njihovi ljudi rade na ulazima i placaju agenciju za provjeru. I ovdje ne preuzimaju odgovornost.
- Pred zadnju utakmicu ponovno pljuvanje po svojim navijacima kako ne dolaze, kako vise na gostovanjima privlace publiku, valjda nesvjesni (ili bezobrazni) da su oni direktni krivci za takvo stanje.
- Prave kalkulacije da navijaci dolaskom na stadion rjesavaju dugove kluba i rade njihov posao, valjda do zadnjeg dana sezone nesvjesni da navijaci ne dolaze radi njih jednim dijelom i da oni moraju sami pare upumpati.
- Nigdje nisam vidio koliko zivih para su donijeli u klub i na koji nacin, kroz sponzore, pozajmice, transfere igraca? Ne brojimo transu grada i ulaznice kao ni neki otpisi ujed moljakanja i pregovora (pohvale za taj odradjen posao, jer se i tako dio moze i mora rijesiti).
- Nigdje objasnjenja gdje su pare od reprograma ili zasto se reprogram ne izmiruje redovno? Preusmjerene pare klubu, zasto? Nisu preusmjerene, gdje su onda i zasto grad ne placa?
- Zasto onakav zimski prelazni rok, ko ce tu odgovarati za silne propuste i visak/manjak igraca na odredjenim pozicijama?
Mozda sam nesto preskocio, zaboravio, ali ovo je neka moja retrospektiva sezone i razlozi zasto nemaju koju podrsku i nisam na Tusnju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Atmosfera je bila odlicna, zaista predivna noć na Tušnju.
Posjeta je morala biti bolja ali šta je tu je, moramo bit svjesni koliko ljudi je odustalo od dolaska na utakmice zbog losih rezultata i ostalih stvari.
Ko god bio u upravi, moramo se potruditi vratiti Slobodu u domove Tuzlaka, a to se postiže rezultatima.
Ako ćemo kritikovati imamo kritika da nabrajmo 10 dana, al ima i pozitivnih stvari, sve u svemu sezona je odlicno ispala, sad tek kreću prave bitke
Odmorimo se svi par dana pa onda u nove avanture
Posjeta je morala biti bolja ali šta je tu je, moramo bit svjesni koliko ljudi je odustalo od dolaska na utakmice zbog losih rezultata i ostalih stvari.
Ko god bio u upravi, moramo se potruditi vratiti Slobodu u domove Tuzlaka, a to se postiže rezultatima.
Ako ćemo kritikovati imamo kritika da nabrajmo 10 dana, al ima i pozitivnih stvari, sve u svemu sezona je odlicno ispala, sad tek kreću prave bitke
Odmorimo se svi par dana pa onda u nove avanture
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Posjeta je brate bila sve osim dobra, s obzirom na silna pozivanja na Tusanj, zadnja utakmica sezone, proslava povratka u PL, Zapad nikad nije razocarao ali je i tu bilo dosta slobodnih stolica (mada je bilo ljudi i na stepenicama), Sjever sablasan.
Dalje, po meni nesinhronizorane bakljade i sve na silu na Zapadu, dok za Sjever je trebalo vise ljudi. Da ne pricam o koreografijama.
Svaka cast Fukarama, svijetla tacka ove sezone. Borili su se kao lavovi, snalazili, dolazili i nisu radili opstrukcije iako je bilo svakakvih saplitanja u i oko kluba. Cak i danas solidna brojkica, ali da je Sjever bio pun(iji), i kop bi izgledao daleko mocnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mene razocarala iskreno. Opet ovo je moj stav, sto je normalno da drugacije mislimo.
Moj mozak ne moze svariti da smo napunili stadion kad smo ispadali, a da veceras nismo.
Barem da smo i blizu punog stadiona bili, a nismo ni to.
Ne znam da je bio polovicno ispunjen.
I vjeruj da mi je bas tesko bilo zbog toga, boli me sto smo se do toga doveli.
Volim tebe, više od sebe
Beduin je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:02Eto spustena zavjesa i na ovu sezoju. Cestitke za pobjedu i ulazak u PL. Bez mene i dalje, do pametnijih vremena aBd.
Uprava?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je naša realnost sa ili bez ove uprave, kad se uzme prosjek u vrhu si BH Lige.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:08Mene razocarala iskreno. Opet ovo je moj stav, sto je normalno da drugacije mislimo.
Moj mozak ne moze svariti da smo napunili stadion kad smo ispadali, a da veceras nismo.
Barem da smo i blizu punog stadiona bili, a nismo ni to.
Ne znam da je bio polovicno ispunjen.
I vjeruj da mi je bas tesko bilo zbog toga, boli me sto smo se do toga doveli.
Idem na tekme skoro 20 godina i iste ljude srećem i isti ljudi se vrte po tribinama, imaš nekih 1500 sigurnih pristalica sve ovo ostalo je plus.
Posjećenije utakmice su obično kad dođu atraktivniji protivnici i kad nam dođe dijaspora.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka prestanu glumiti Aida Bewbica i mozda napune.
Kospe i na tribine.
Kospe i na tribine.
-
- Kontakt:
Nije taj aco mislio da navijači otplate dug Njemu su trebale pare za večerašnju gidu na tenisu Zauzeli su salu pazi sad ZA SAMO 250 zvanica Naručili su 150 mješanih mesa i to se KEŠOM plača Zato je taj aco i kukao tražeči da što više dođe gledalaca Znam mora misliti na MRŠAVOG marija njemu je malo 5 mješanih mesa ali odkud 250 zvanicaBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:29Hoce Aco da mu navijaci otplate dug, hoce ono sto niko nikad ranije nije uspio, a nece da kaze kakvo je to misljenje publike bilo po pitanju dolaska njega u ostalih, nece da kaze da je dodatno podijelio grad, da je na svoju ruku doveo predsjednika iz inata i kontra zelji publike. Da, publike od koje sad trazi, proziva, ismijava da mu vrati dugove i odradi njegov dio posla.
Kita mu moja. A sad nek nastavi blatiti navijace i ujedno traziti od njih da placaju dugove kluba.
Igračima i Slobodi sve čestitke
Uprava napolje sa ovim ljudima ćemo opet za godinu dana u federalnu

Uprava napolje sa ovim ljudima ćemo opet za godinu dana u federalnu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Koliko pojedini pljuju upravu kontam ugasio se klub
Dobri su bili Šabovići, Davud, Koza, Senad, Azmir
Sve pravi slobodaši i gradske glave
Najglasniji ovi koji ne dolaze na utakmice
Dobri su bili Šabovići, Davud, Koza, Senad, Azmir

Sve pravi slobodaši i gradske glave

Najglasniji ovi koji ne dolaze na utakmice

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Pa slusajuci pressicu i moljakanje, pred gasenjem je.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Cestitke momcima na ulasku u PL.
Razocarenje sto se tice posjete, zapad je bio pun, a sjever osim Fukara skoro prazan.
Kako Aco mislis da pomazemo klubu sa posjetom kad ispred mene jucer 5 momaka jedan za drugim samo udjose bez ulaznice, a oni momci sto pregledaju karte im samo rukama signalizirase kao prodjite dok mene zaustavise, pregledanje karte.
Razocarenje sto se tice posjete, zapad je bio pun, a sjever osim Fukara skoro prazan.
Kako Aco mislis da pomazemo klubu sa posjetom kad ispred mene jucer 5 momaka jedan za drugim samo udjose bez ulaznice, a oni momci sto pregledaju karte im samo rukama signalizirase kao prodjite dok mene zaustavise, pregledanje karte.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Moraju definitivno uložiti u skenere fiksne sa automatskim kapijama,i ulz samo kada provučeš kartu sa bar kodom karte koja je u sistemu i nikako drugačije!!!Volkan je napisao/la: ↑09 jun 2024, 11:26Cestitke momcima na ulasku u PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.