Rintam za druge, a ni marke da vidim.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rintam za druge, a ni marke da vidim.
Koliko njih je zvanično od ta tri imena ? Samo Mujan.
Hajduk je ulazio u pregovore za njega. Pošto mu je Becali menadžer, vjerovatno obeštećenje i provizija koštaju. Talenat je ogroman, pratili su ga mnogi do sada iz Liga Petica, vidjet ćemo kako će se dalje razvijati, ovo ljeto nakon Europe bi trebao mjenjati klub za nešto veće.avalkaB je napisao/la: ↑08 jun 2024, 20:08Nažalost nemam para za full game, vec rokam pirateriju![]()
@H8Z7 daj provjeri ovog Rumuna i daj nam atribute, jel ga moguce dovesti kod nas
(vjerujem da ce završit u liga petice kroz par godina)
https://www.transfermarkt.com/octavian- ... ler/797100
*pov: mirvich kada mu je teshko
![]()
Blagaić je isto dobar igrač, realno i nama bi legao da se ne lažemo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:52Koliko njih je zvanično od ta tri imena ? Samo Mujan.
Ostalo su špekulacije.
Po tome ispada da i mi imamo 5 trenera jer se o svim špekulisalo.
Na kraju krajeva, Blagaić ako bude isao iz Borca, ici ce u Zrinjski.
Od ta tri imena zanimljiv je donekle taj Drešković.
Dobar i koristan ove sezone... prethodnih godina cisti prosjek PL.Surreal je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:54Blagaić je isto dobar igrač, realno i nama bi legao da se ne lažemo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:52Koliko njih je zvanično od ta tri imena ? Samo Mujan.
Ostalo su špekulacije.
Mislim da sam davnooo spominjao Blagaića na AMF, ali su me ljudi ovdje napali jer ne bih oni nikoga iz ovog Borca dovodili u Sarajevo.Surreal je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:54Blagaić je isto dobar igrač, realno i nama bi legao da se ne lažemo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:52Koliko njih je zvanično od ta tri imena ? Samo Mujan.
Ostalo su špekulacije.
Blagaić je dobar igrač ali kako je Borac ,, igrao" sezonu to nije neko mjerilo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2024, 01:31Dobar i koristan ove sezone... prethodnih godina cisti prosjek PL.Surreal je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:54Blagaić je isto dobar igrač, realno i nama bi legao da se ne lažemo.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:52
Koliko njih je zvanično od ta tri imena ? Samo Mujan.
Ostalo su špekulacije.
Da li se sada iskristalisao u dobrog igraca ili ima trenutni bljesak, vidjet cemo.
Mada nema šanse da u Velež dođe, po mom mišljenju a budemo vidjeli, pred nama je.
Proklinje se vec nego raja konta bice ove godine nesta drugacije
Proklinjemo vec, nego vidis da je vecini ispran mozak i da ne smiju ni na forumu reci sta misle. Ono "nemojte pisat svasta, doci ce do Mirvica pa ce otic". Raja misli da su alternativa virsle, ako Mirvic ode da se gasimo. Toliko su isprepadani da ce trpit i ovu bruku jer eto imamo para i postojimo. A mi od tih para apsolutno nista nemamo, samo se brukamo. Ne mogu se tri pozitivne stvari naci u zadnje tri sezone, da kazes da je klub krenuo naprijed. Marketing na drustvenim mrezama i prodaja igraca su kao bolji, sve sem toga je 10 koraka unazad.
Na hajr,insallah
Ne treba se zalijetati
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, drzgemboadislic, enzo1, Google [Bot], Hajdeee, itatabisine, johntravolta123, Morpheus, MostarskiSin, napoleon72, Pena, Pitar6785 i 84 gosta.