FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- napoleon72
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Nemoj ga, naljutit ce se pa cemo virsle opet jestiSurreal je napisao/la: ↑08 jun 2024, 19:40U bosanskom poslovnom lingou postoji termin - ubleha, opisuje vas prilično dobro.IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 19:39U engleskom poslovnom lingou postoji termin disgruntled former employee.
Mislim da savrseno opisuje pojedince koji sad izlaze u medije sa polu-informacijama!
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Pa nek dodje iz ljubavi malo da nas vodi
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
ah kako se to zaboravi

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Ako misliš plaćati trenera 4 000 euro onda i ne možeš ništa očekivati, više imaju oni što kose travu u bilo kojem ozbiljnijem klubu u europi pa i u okruženju. Onda se ljudi pitaju kako nas zaobilaze ozbiljni treneri i igrači.
Kad bude ovakva atmosfera u i oko kluba tek tad mozemo reci da smo na dobrom putu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ajla se pita u klubu vise nego Ismir ... ja ne mogu vjerovati sta je covjek sebi dozvolio i koji je razlog ... moj Mirvicu pa jel joj zlatna pa joj nista ne smijes 

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
4000 je za husrefa previse, nek se udara nogom u guzicu, ako mu fakat to nudebordobijeli je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:29Ako misliš plaćati trenera 4 000 euro onda i ne možeš ništa očekivati, više imaju oni što kose travu u bilo kojem ozbiljnijem klubu u europi pa i u okruženju. Onda se ljudi pitaju kako nas zaobilaze ozbiljni treneri i igrači.
- TurkishAirlines
Ma mafijaskullcrusher je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:41Ajla se pita u klubu vise nego Ismir ... ja ne mogu vjerovati sta je covjek sebi dozvolio i koji je razlog ... moj Mirvicu pa jel joj zlatna pa joj nista ne smijes![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Radi direktorica punom parom.Iako se licitira raznim imenima, jedno ime je promaklo bh. javnosti, a sa kojim su čelnici kluba iz Titove 38b obavili razgovor. Kako ***** saznaje, jedan od ozbiljnih kandidata za novog šefa stručnog štaba je i Meho Kodro.
Sa bivšim selektorom reprezentacije BiH, kojem je to ujedno bio i posljednji trenerski angažman, razgovor je obavila Ayla Alimanović, navodno bivša direktorica koja je zvanično još uvijek obavlja istu poziciju. Oni su prije par dana sjedili u restoranu Luka u Sarajevu, gdje se sa 57-godišnjim stručnjakom razgovaralo o preuzimanju bordo ekipe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Sad ce Djipke da nam kaze kako je ona to demantovala i da se klub nije zvanicno oglasio. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ako želiš trofeje i iskorak ka europi onda ne možeš imati trenera koji godišnje košta ispod 100 000 km. Ne bitno koje, ako toliko para imaš za ŠSŠ onda je realno da se pomirimo da ćemo opet biti treći ili četvrti.boki86 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:444000 je za husrefa previse, nek se udara nogom u guzicu, ako mu fakat to nudebordobijeli je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:29Ako misliš plaćati trenera 4 000 euro onda i ne možeš ništa očekivati, više imaju oni što kose travu u bilo kojem ozbiljnijem klubu u europi pa i u okruženju. Onda se ljudi pitaju kako nas zaobilaze ozbiljni treneri i igrači.
Možda Mirva ima fetiš na domino dame
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Glup ili zloban?boki86 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:444000 je za husrefa previse, nek se udara nogom u guzicu, ako mu fakat to nudebordobijeli je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:29Ako misliš plaćati trenera 4 000 euro onda i ne možeš ništa očekivati, više imaju oni što kose travu u bilo kojem ozbiljnijem klubu u europi pa i u okruženju. Onda se ljudi pitaju kako nas zaobilaze ozbiljni treneri i igrači.
Mozes odabrat samo jedno.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Koliku platu ima kuravela Ayla, pa nudi Husrefu 4000e, veće platu bi dobio u Igmanu i to kae možeš jednog povesti u stručni štab.
I pitamo se što nemamo trenera

I pitamo se što nemamo trenera

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Je.bem li im familiju. I njemu i njoj.
E necemo se tako igrati. Prekrdasio je sve moguce mjere.
E necemo se tako igrati. Prekrdasio je sve moguce mjere.
- FKS -
Kaže Aylah "SJEVER JAVI SE"
Ma nije moguće da se pitari opet pecaju na pisanja raznih vrhunskih portala

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Bing [Bot], Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], PAPE3 i 60 gostiju.