Cuj ujedinio
Podijelili bi se k'o djeca kad igraju izmedju dvije vatre. Jedni pljuju,drugi podrzavaju. Bilo bi zanimljivo forumanje.
A Mehaga bi se pobrinuo za cirkus na terenu i u svlacionici
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne mozemo
Ma nešto sumnjam da bi ga neko osim bliže rodbine podržao. Ne sjećam se da sam ovdje pozitivnu riječ o njemu pročitao.
Ima Meho svoju vjernu vojsku forumskih obozavaoca. Ono : Sistem,vizija,profesionalizam,modernizam ,itd. Daj mu vremena ,3-4 godine za izgradnju 'sistema'hazarder je napisao/la: ↑09 jun 2024, 12:31Ma nešto sumnjam da bi ga neko osim bliže rodbine podržao. Ne sjećam se da sam ovdje pozitivnu riječ o njemu pročitao.
100%napoleon72 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 08:49Proklinjemo vec, nego vidis da je vecini ispran mozak i da ne smiju ni na forumu reci sta misle. Ono "nemojte pisat svasta, doci ce do Mirvica pa ce otic". Raja misli da su alternativa virsle, ako Mirvic ode da se gasimo. Toliko su isprepadani da ce trpit i ovu bruku jer eto imamo para i postojimo. A mi od tih para apsolutno nista nemamo, samo se brukamo. Ne mogu se tri pozitivne stvari naci u zadnje tri sezone, da kazes da je klub krenuo naprijed. Marketing na drustvenim mrezama i prodaja igraca su kao bolji, sve sem toga je 10 koraka unazad.
Ma ja ba, zivio voda Kim Yong Unfks74 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 12:18Ja ne vjerujem niti jednom portalu pogotov ovim lijevim, iznesu ko fol neku informaciju a nema niti jednog dokaza za to. Ako je Ajla razgovaralla sa Kodrom, možda su samo prijatelji ili ne dao bog ljubavnici. Niko ništa ne zna a bacaju se razne bombe, mahala na aparatima.![]()
Samo za 'topli obrok' od Mirvahafeniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2024, 12:39Ajla radi pro bono. Šta ti je ljubav prema klubu. I Horde kad su saznale ds rsdi besplatno za nase bolje sutra odustali su protiv nje.
Potvrdili su i iz uglednodnog facebook portala SOP (sve osim politike), ne bi se oni zezali tako lako i ugrožavali svoju reputaciju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jun 2024, 12:32Pisu Rozman imao 15 hiljada eura platu, a ovdje nam upuceni forumasi govorili da je imao 20. Malo su pomijesali ili mozda kupe informacije s nekog drugog foruma. Nekakav "sport bez cenzure," znaju i u kojem restoranu su se sastajali Aylah i Kodroh![]()
Novi portal tek krenuo s radom. Dva novinara sa SportSport su presli tamo, dugogodisnji novinari s iskustvom.johntravolta123 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 12:56Da li je ikad iko prije ovog cuo za ovaj portal ...
Tako da sve se samo kaze
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, Proximic i 24 gosta.