Najdebilnija nacija. Svake godine bacaju pare na to.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Sad ce Ceca u Tz...ni mjesec nije proslo od obilježavanja Kapije. A ona ce bit velikodušno dočekana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koliko sam uspio bliknuti, žiri tog ogavnog takmičenja godinama u sastavu imao je minimalno jednog negatora genocida ili one koji su (ind)direktno povezani sa zlodjelima. Msm da je evo u tretnutnom sastavu kuja Ceca jedan od tih predstavnika.
Sramotna titula. Pobjednike te uopšte učesnike iz naše zemlje treba par mjeseci u karanteni brusiti, da se skine hrđa četnikluka.
Sramotna titula. Pobjednike te uopšte učesnike iz naše zemlje treba par mjeseci u karanteni brusiti, da se skine hrđa četnikluka.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trump uzima bez većih problema.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnCleese
- Kontakt:
Definitivno bosnjacki narod je najdebilniji europski narod !!!Asteriks je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:28Koliko sam uspio bliknuti, žiri tog ogavnog takmičenja godinama u sastavu imao je minimalno jednog negatora genocida ili one koji su (ind)direktno povezani sa zlodjelima. Msm da je evo u tretnutnom sastavu kuja Ceca jedan od tih predstavnika.
Svaka politicka opcija koja se spusti na koljena britancima, nijemcima i amerikancima mora biti vlast inace nas ceka jos jedan potop/ponizenje/gubitak/gaza....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Judd je napisao/la: ↑09 jun 2024, 00:03Nema ništa ljepše nego na 30 stepeni u stanu bez klime uživati u argeti.![]()

To su oni paradajz majstori sto idu nazor na more, a jedu pastete, paradajz i za klime nemaju.

-
- Kontakt:
čuj Ceca, samo izazivate jolicnikolu na još veće hakiranje i trolanje...
zar i ti sine Ivane!?
Asteriks je napisao/la: ↑09 jun 2024, 10:28Koliko sam uspio bliknuti, žiri tog ogavnog takmičenja godinama u sastavu imao je minimalno jednog negatora genocida ili one koji su (ind)direktno povezani sa zlodjelima. Msm da je evo u tretnutnom sastavu kuja Ceca jedan od tih predstavnika.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Prije par mjeseci je neko postavljao ovdje onu listu kao zelja od djece pa si se mogao obavezati da ces ispuniti, cini mi se da si ti. Je li to bilo isto unutar pomozi.ba ili je neka druga stranica ako se sjecas?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prvo mi je nevjerovatno da su Bošnje opet bacile 100k glasova za četnički produkt, ali koji qrac zar ova Šejla nje vokal Divanhane? Je li moguće da toliko grohneš da pokušavaš vaditi karijeru u Grandu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Marsal
- Kontakt:
Pa tek će sad počet klepat pare. Ako je prije noć pjevala za 200 maraka sad će to upetostručit. U Divanhani za 200 godina neće zaraditi koliko će nakon ove pobjede u idućih 5-6 godina klepit love.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dan te yebo, je li moguće šta lik koji je u SDA stranci piše? Coulthard nema adekvatnu edukaciju za vožnju tramvaja

Treba Zahiragić danas zvati policiju, remeti se mir u gradu, je li registrovana formula, ima li sve dokumente, kakva karikatura od lika, što je najjače postoje ljudi koji ga ono baš podržavaju

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U sljedece 2 godine ce zaraditi vise nego sa Divanhanom sto bi do kraja zivota.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce joj dozvolit dolazak.feniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2024, 09:26Sad ce Ceca u Tz...ni mjesec nije proslo od obilježavanja Kapije. A ona ce bit velikodušno dočekana
Nekad sam se pitao kako je moguće da je nad nama izvršeno 10 genocida..
Kako vrijeme odmice sve je lakše doći do zaključka
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Fakat se trebamo pomiriti da smo najgluplji evropski narod i to je to. Nemamo ni lidera normalnog/umjerenog da narod usmjeri u iole ispravnom pravcu i dobijes totalno rasulo bosnjackog naroda. Nekada se pitam ima li naša tolerancija granica, nazalost nakon psovanja genocida u Konjicu direktno u oci na sastanku sve nade su izgubljene. Sve smo spremni progutati, nigdje ponosa, časti i dostojanstva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Šejla bi za novu Škodu i za pjesmu/album lično pjevala Arkanu na uho. I ne samo ona. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VensanKasel
- Kontakt:
Njega mogu samo teški bolesnici podržavati , ima ih i na ovom forumuSurreal je napisao/la: ↑09 jun 2024, 12:38
Dan te yebo, je li moguće šta lik koji je u SDA stranci piše? Coulthard nema adekvatnu edukaciju za vožnju tramvaja![]()
![]()
Treba Zahiragić danas zvati policiju, remeti se mir u gradu, je li registrovana formula, ima li sve dokumente, kakva karikatura od lika, što je najjače postoje ljudi koji ga ono baš podržavaju![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
na owom Showrunu je jedina bruka neobnovljena fasada na zgradi pored Tehnicke skole a i na tome mozemo zahvaliti SDA koja je godinama krala novac od donacija
Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I publike, svi šute. Bruka. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!