Ove godine nope

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ove godine nope
Slazem se.
Jbg ,kada je novac u igri nista nije glupost.Nadam se da Perez nece cekati dugo da produzi ugovor i podeblja malo isti.
Sta ce najbolji igrac Reala u Partizanu ? Jedino ako mu dadnu nesto tipa 3-4 mil eura za sezonu. On ako bude isao u nba nece proci ispod 7 mil $.
Zasto?
Zato što najbolji igrač Reala ima samo milion € po sezoni
Haj ne lupaj živ bio. Nikad nije išao na klupu zbog promašenog šuta za tri poena.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 08:57Zato što najbolji igrač Reala ima samo milion € po sezoni
A Partizan mu je vec nudio 2 miliona € po sezoni i ugovor na dvije godine
I sve ostalo što ide uz Partizan a ne ide uz Real što se tiče Džanana
Npr.- fuli šut za tri poena i ide odmah na klupu...
Pa jesmo li i mi onda fašisti kad smo skandirali Damire Turčine pa nam taj isti Damir bio selektor ?mercurial je napisao/la: ↑09 jun 2024, 13:54Isto tako moze potpisati za taj novi klub iz Dubaija, ako su u pitanju pare. Ili za Bayern, Albu... poslije onakvih skandiranja sta on treba da radi u tom leglu fasizma i nacionalizma. Pored toga upitno je hoce li Partizan igrati Euroligu s obzirom na slabe rezultate.
Musa treba da se bori jos vise i ide naprijed ako zeli biti u vrhu, a ne linijom manjeg otpora. Igranje za Real je prestiz i privilegija jer to ne moze svako. Kao i u fudbalu, svi klubovi na jednu stranu, ali Real je Real. Naravno i konkurencija je najveca i ne trpi slabe momente.
Pa ne znam na koga mislis kad kazes "mi". Ja sam veliki navijac reprezentacije u svim sportovima, ali nisam nikad nikome takvo nesto skandirao ili velicao ratne zlocince, pjevao ratne pjesme. Ko god to radi on je za mene fasista (velicanje ratnih zlocinaca i pjevanje tih pjesama). To pojedini navijaci u Srbiji rade cesto i neko ko je Bosnjak ne bi trebao igrati za te navijace i klub jer s tim nepostuje sebe, svoju naciju i vjeru. Musa srecom moze da bira i da igra u kojem klubu god zeli. Nije spao da igra za chetnicke.VensanKasel je napisao/la: ↑09 jun 2024, 14:28Pa jesmo li i mi onda fašisti kad smo skandirali Damire Turčine pa nam taj isti Damir bio selektor ?mercurial je napisao/la: ↑09 jun 2024, 13:54Isto tako moze potpisati za taj novi klub iz Dubaija, ako su u pitanju pare. Ili za Bayern, Albu... poslije onakvih skandiranja sta on treba da radi u tom leglu fasizma i nacionalizma. Pored toga upitno je hoce li Partizan igrati Euroligu s obzirom na slabe rezultate.
Musa treba da se bori jos vise i ide naprijed ako zeli biti u vrhu, a ne linijom manjeg otpora. Igranje za Real je prestiz i privilegija jer to ne moze svako. Kao i u fudbalu, svi klubovi na jednu stranu, ali Real je Real. Naravno i konkurencija je najveca i ne trpi slabe momente.![]()
Jedini segment u njegovoj igri kojeg godinama prizeljkujem, i dalje ne shvatajuci iz kojeg razloga to barem ne pokusava. I ovo sad je bilo iznudjeno (kraj napada), i nekako na prvu nije bio klasicni stepbek, nakon one zadnje promjene sam od sebe se tijelom blago bacio unazad (tako mi je barem djelovalo).