Jel to neki bivši igrač Širokog pa se zato spominje u ovom topicu ili... ?šb_pecara je napisao/la:godine prolaze ali te nikad necemo zaboraviti JEDAN JE DRAZEN PETROVIC!!!!
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jel ti red ista napisati kad nemas sta konkretno ili korektno za reci?
...Život za Široki...
Pa konkretno pitanje, a nekonkretan odgovor.ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel ti red ista napisati kad nemas sta konkretno ili korektno za reci?
Ipak da odam počast Draženu Petroviću, bio je igračina i pol.
Svaka čast
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To sto uopce moras pitati zasto se najveci hrvatski i jedan od najvecih europskih kosarkasa i ljudskih velicina spominje u bilo kojem topicu, pa tako i u ovom koji okuplja ljubitelje HKK Široki (protiv kojeg je Petrović upisao jedan od svojih prvih nastupa za zagrebacku momcad) i hrv. kosarkaske reprezentacije, Hrvate iz grada sa izrazitom hrvatskom vecinom, dovoljno govori o generalnoj namjeri tvog pitanja, stoga, u redu je. Ukoliko nisi imao sta konkretno za reci, pametnije ti je bilo sutjeti. ;P
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 07 jun 2009, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
hvala, legendarni celo anzulovic komentator, otac danasnjega trenera . benacek, radovanovic, jaric, stari danasnjega nba-ovca. drazen posebna pricaŠB_Fidelis je napisao/la:
Zivot leti kapetane...
R.I.P.
Koga zanima ima na drugom finalnu utakmicu tadasnje Sibenke i Bosne.
Prejean Dejon igrac dubrovnika,toni bizica igrac trogira igraci koji bi bili dostupni i korisni sirokom
- el-fighter
- Kontakt:
Možeš li nešto više napisati o ovim igračima. Koje pozicije igraju, koliko imaju godina i tak.daxa je napisao/la:Prejean Dejon igrac dubrovnika,toni bizica igrac trogira igraci koji bi bili dostupni i korisni sirokom
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
el-fighter je napisao/la:Možeš li nešto više napisati o ovim igračima. Koje pozicije igraju, koliko imaju godina i tak.daxa je napisao/la:Prejean Dejon igrac dubrovnika,toni bizica igrac trogira igraci koji bi bili dostupni i korisni sirokom
Koliko ja znam ovaj Toni je Bizaca i ako se ne varam on je jednom igrao u Širokom

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
on je bio u grudama i mozda bi mogao dobro doci ali kao klupa u svakom slucaju osobno ne bih imao nista protiv njega mozda bi ga mogli i dovesti a skup nije sigurno.. a za ovog drugog nemam pojma tko je...TaRgEt_ je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Možeš li nešto više napisati o ovim igračima. Koje pozicije igraju, koliko imaju godina i tak.daxa je napisao/la:Prejean Dejon igrac dubrovnika,toni bizica igrac trogira igraci koji bi bili dostupni i korisni sirokom
Koliko ja znam ovaj Toni je Bizaca i ako se ne varam on je jednom igrao u Širokom
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Toni Bizaca je igrao u Trogiru, MVP lige...prije toga igrao u Grudama..sumnjam da ce u Široki jer koliko zna za njega se bore Split i Zadar i jos par klubova.. a Prejean je amer koji je ove godine dosao u Dubrovnik, postao njihov vođa i moze se reci dobar igrac..a sad kakv bi bio u nekom vecem klubu neznam..
inace @daxa pretekao si me jer sam bas ovu dvojicu htio spomenuti da ih oprobamo u Širokom.
inace @daxa pretekao si me jer sam bas ovu dvojicu htio spomenuti da ih oprobamo u Širokom.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Toni Bizaca ima mislim ponudu zadra tako da sumnjam da će izabrati široki, a svejedno mislim da mu naši nisu ništa ni nudili, ali je dobar igrač, ove godine eksplodirao...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ima ponudu Zadra, al mogao bi se i Široki umijesati, isprobati ga, zasto ne. Uostalom, vise bi prostora kod nas imao, a uvjete mora poznavati.
...Život za Široki...
eric_cantona je napisao/la:bandit je napisao/la:
Jesul' sva 5 igrali za HR mladjariju ....
mislim da naletilic nije, milekovic je koliko ja znam igrao za hrvatsku B reprezentaciju, a ostali jesu
Onda Naletilicu (& Bubalu) zelim da explodiraju ove sezone ka TNT ...

Samo Naletilić igra za BiH koliko znam..odnosno igrao je..dok nije jednom otisao na pripreme i otrovao se covjek, nije trenirao mislim godinu dana..svaka mu cast kad se nakon onoga vratio ponovo u kosarku jer bilo je gadno..bandit je napisao/la:eric_cantona je napisao/la:bandit je napisao/la:
Jesul' sva 5 igrali za HR mladjariju ....
mislim da naletilic nije, milekovic je koliko ja znam igrao za hrvatsku B reprezentaciju, a ostali jesu
Onda Naletilicu (& Bubalu) zelim da explodiraju ove sezone ka TNT ...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
bubalo ce biti odlican igrac dok naletilic bi vec sada trebao pokazati da je dobar igrac a po meni je pokazao da samo obranu zna igrati odnosno kada treba napraviti presing, a u napadu me podsjeca na princa dok je bio u sirokom prevede loptu preko centra onda malo pepka u tom prodje 12-13 sekundi i onda se rijesi lopte...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nazalost. Nedovoljno konkretan u napadu, iako nema los sut, al ga slabo koristi. Jednostavno premalo odgovornosti na sebe preuzima, no eto, moze se jos dokazati, ali u klubu s manjim ambicijama i konstantnu igru, pa cemo se onda vidjeti za godinu, dvije, tri. 

...Život za Široki...
Nadjem jednog jedinog BiH igraca u Sirokom i vi svi tako o njemu ... nek i on stigne do Cibone k'o Princ i ja skroz zadovoljan .... 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, sredina navikla na bolje, mali nek dokaze da moze bolje, mjesto u klubu ce uvijek imati. :p
Bubalo pak bi morao biti dobar, ali mora motoriku popraviti i koordinaciju, sve ostale predispozicije ima. A dolazi nam i mali Ramljak koji je na vlastiti zahtjev povucen sa okupljanja hrv. reprezentacije zbog privatnih obveza, ne znam sto je u pitanju, no nadam se da su to ''uobicajene stvari'', dok bi i mali Barać mogao pokazati sta zna?
Bubalo pak bi morao biti dobar, ali mora motoriku popraviti i koordinaciju, sve ostale predispozicije ima. A dolazi nam i mali Ramljak koji je na vlastiti zahtjev povucen sa okupljanja hrv. reprezentacije zbog privatnih obveza, ne znam sto je u pitanju, no nadam se da su to ''uobicajene stvari'', dok bi i mali Barać mogao pokazati sta zna?

...Život za Široki...
sto se mene tice dao bog pa otisao u cibonu ali sanse su male male male ali tko zna nikad nisam mislio da ce princ u cibonu pa eto i uopce nije lose odigrao a koliko sam i vidio malo je i sut popravio... od mladjih u sirokom ja bih radio sa bilinovcem, planinicem i bubalom sad mali barac on je jos dosta mlad 91-92 godiste neznam tocno,.. neka njega jos u sirokom 2 godinu dvi...bandit je napisao/la:Nadjem jednog jedinog BiH igraca u Sirokom i vi svi tako o njemu ... nek i on stigne do Cibone k'o Princ i ja skroz zadovoljan ....
treba sad vidjeti sljedeće juniore tko i kako bi mogao igrati za nas, a koga bi mogli posuditi na kaljenje(možda u čapljinu-oni su sada u prvoj ligi)
e ovako imamo 89 godište Naletilić-mislim da bi on mogao ostati kod nas kao treći play i davat mu neku malu minutažu-mali je dobar u obrani-možda i najbolji, ima fin šut-samo što ga ne koristi ili ne zna koristiti, ali mislim da bi nam dobro došao kao treći play i nek pomalo stiče iskustva-pa tko zna možda i napravi neki pomak(za šehovića su isto govorili da pojma nema pa vidite kako je mali napredovao)...
90 godište Planinić, Bilinovac, Ramljak -mislim da za planinića ima definitivno mjesta kod nas, centar je, mlad, a 214cm visok, treba ga ostaviti, mislim da on može iznenaditi...Bilinovac je talenat i pol, i kapetan naših juniora bio prošle godine, jedan od najbolji kad smo osvojili naslov juniorskih prvaka, ali imam osijećaj da se nije baš snašao u seniorskoj konkurenciji, bilo bi za njega dobro da ode u manji klub na posudbu pa da napreduje.....Ramljak je tek došao iz posušja-ne znam kako će on reagirati na nlb ligu, ako bude mjesta nek ga se ostavi, do duše bio je najbolji igrač u posušju, ali je svaki napad išao preko njega, ne znam kako će se snaći kad bude igrao kao 10 ili 11 violina
91 godište, Bubalo i Ćavar- Bubalo glasi kao najveći talenat(sa malim baraćem) na ovim prostorima, i on bi trebao uspjeti barem da bude solidan nlb igrač, ali vidjet ćemo-ove sezone ga je joke malo probao u bih ligi, i imao je solidnih utakmica....za njega stvarno ne znam(bojim se ako ga naši ostave da bi mogao dosta vremena sjediti na klupi pa bi možda i takav veliki talenat propao) ali ako bi eksplodirao on bi nam itekako dobro došao.....a mali ćavar, do jučerašnji prvi play juniora-dobar igrač ali njega treba definitivno poslati na neku posudbu jer nije još kalibar za seniorsku ligu-a kamoli nlb ligu,a li je mlad i mislim da bi se dobro razvio u npr.čapljini....
92-godište od stanka baraća brat-boris barać-za njega je dosta samo reći da je prošle godine sa 2 godine starijom generacijom(koja je osvojila naslov juniorskog prvaka) igrao u prvoj petorci, i najveći talenat svoje generacije, on će još sljedeće godine igrati u juniorima, treba gledati kako će se razvijati-daj Bože kao brat mu
znači za sljedeću sezone je po meni sigurno
PG ? ? Naletilić
SG ? ?
SF Siriščević, Mileković/Ramljak
PF Špralja ? Bubalo/?
C ? Planinić
bit će zanimljivo vidjeti kako će trener to sve odrediti...

e ovako imamo 89 godište Naletilić-mislim da bi on mogao ostati kod nas kao treći play i davat mu neku malu minutažu-mali je dobar u obrani-možda i najbolji, ima fin šut-samo što ga ne koristi ili ne zna koristiti, ali mislim da bi nam dobro došao kao treći play i nek pomalo stiče iskustva-pa tko zna možda i napravi neki pomak(za šehovića su isto govorili da pojma nema pa vidite kako je mali napredovao)...
90 godište Planinić, Bilinovac, Ramljak -mislim da za planinića ima definitivno mjesta kod nas, centar je, mlad, a 214cm visok, treba ga ostaviti, mislim da on može iznenaditi...Bilinovac je talenat i pol, i kapetan naših juniora bio prošle godine, jedan od najbolji kad smo osvojili naslov juniorskih prvaka, ali imam osijećaj da se nije baš snašao u seniorskoj konkurenciji, bilo bi za njega dobro da ode u manji klub na posudbu pa da napreduje.....Ramljak je tek došao iz posušja-ne znam kako će on reagirati na nlb ligu, ako bude mjesta nek ga se ostavi, do duše bio je najbolji igrač u posušju, ali je svaki napad išao preko njega, ne znam kako će se snaći kad bude igrao kao 10 ili 11 violina

91 godište, Bubalo i Ćavar- Bubalo glasi kao najveći talenat(sa malim baraćem) na ovim prostorima, i on bi trebao uspjeti barem da bude solidan nlb igrač, ali vidjet ćemo-ove sezone ga je joke malo probao u bih ligi, i imao je solidnih utakmica....za njega stvarno ne znam(bojim se ako ga naši ostave da bi mogao dosta vremena sjediti na klupi pa bi možda i takav veliki talenat propao) ali ako bi eksplodirao on bi nam itekako dobro došao.....a mali ćavar, do jučerašnji prvi play juniora-dobar igrač ali njega treba definitivno poslati na neku posudbu jer nije još kalibar za seniorsku ligu-a kamoli nlb ligu,a li je mlad i mislim da bi se dobro razvio u npr.čapljini....
92-godište od stanka baraća brat-boris barać-za njega je dosta samo reći da je prošle godine sa 2 godine starijom generacijom(koja je osvojila naslov juniorskog prvaka) igrao u prvoj petorci, i najveći talenat svoje generacije, on će još sljedeće godine igrati u juniorima, treba gledati kako će se razvijati-daj Bože kao brat mu

znači za sljedeću sezone je po meni sigurno
PG ? ? Naletilić
SG ? ?
SF Siriščević, Mileković/Ramljak
PF Špralja ? Bubalo/?
C ? Planinić
bit će zanimljivo vidjeti kako će trener to sve odrediti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.