Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Ali stvarno nevjerovatno kakve mi golove dobijamo...
To je razlika kad imas na terenu Dzeku i Pjanica. Prvi se do prije par godina sam hrvao s Bonnuciem i Chielliniem i zadrzavao loptu kad god nismo mogli dodavanjima preci centar. Pjanic je bio jedini veznjak relativno otporan na pressing sad nemas kome dati loptu na sredini.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Potanko je ovo...
Bicakcic, Mujakic i Saric stvarno nemaju sta traziti prvoj reprezentaciji, ni Hajradinovic nije daleko od toga...
Bicakcic, Mujakic i Saric stvarno nemaju sta traziti prvoj reprezentaciji, ni Hajradinovic nije daleko od toga...
Mislim da smo u 3-4 najslabije reprezentacije u Evropi. Trenutno.
- FKS -
Saric zaluto, nema sta da trazi u reprezentaciji...a evo pocinje obje utakmice...
Mi smo rang petog sesira + pokeras na klupi, znaci 6 sesir.
Ima vec 2 godine
To mnogi zaboravljaju
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
I to naknadno pozvan i odmah u prvih 11. Kako kad lik nije uspio doci na prvobitni spisak...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uspostavili nekoliko puta kontrolu na sredini terena i umjesto da se ide naprijed, okreću se nazad i tako svaki put. Previše nekog straha ili čega vć. Posebice što se može igrati sa ovom Italijom.
Ma hajde molim te. Kakva liga takva repka

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Barba i dalje ima moju podrsku , par tekmi ce se igraci u igravati , praviti kostur repke.
Hebote igramo 2 tekme i to u gostima sa veoma jakim protivnikom i pojedini traze da razvaljujemo , kao da smo mi Brazil ili Argentina.
Polako ljudi ne moze preko noci .
Hebote igramo 2 tekme i to u gostima sa veoma jakim protivnikom i pojedini traze da razvaljujemo , kao da smo mi Brazil ili Argentina.
Polako ljudi ne moze preko noci .
E moj Katicu, koga ti cuvas...
Usamljeni Demirovic u napadu je beskoristan, taman da su mu Pirlo, Iniesta i Oezil iza ledja. Bez jos jednog centarfora ili bez 2 kvalitetna krila, on je doslovno igrac manje. To sam pisao i kad je Hurem ovdje provlacio ovu formaciju jos prije okupljanja, a evo i sad to ponavljam. I Bicakcic kao lijevi stoper je bas los, ne lezi mu nikako. On je i inace spor, a ovako ta sporost jos dodje do izrazaja.
Daj odmah Tabakovic u napad, Huseinbasica u sredinu i Burnica na beka.

Usamljeni Demirovic u napadu je beskoristan, taman da su mu Pirlo, Iniesta i Oezil iza ledja. Bez jos jednog centarfora ili bez 2 kvalitetna krila, on je doslovno igrac manje. To sam pisao i kad je Hurem ovdje provlacio ovu formaciju jos prije okupljanja, a evo i sad to ponavljam. I Bicakcic kao lijevi stoper je bas los, ne lezi mu nikako. On je i inace spor, a ovako ta sporost jos dodje do izrazaja.
Daj odmah Tabakovic u napad, Huseinbasica u sredinu i Burnica na beka.
Nas vezni red je preuzasan bez obzira koju formaciju igrali a uopste nisu takvi odroni kad vidis na papiru. Igra s druge strane je u tom segmentu bolja i kod Bjelorusa i Farskih Otoka. Gore mozes imati i Kiliana i neces dobiti nista novo.
Odbrana je i dobra kako je od 50m-20m u nasoj polovini autoput za bukv bilo koju selekciju
Odbrana je i dobra kako je od 50m-20m u nasoj polovini autoput za bukv bilo koju selekciju
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma brate grohnuli smo, zna se to, ali ovo mi najvise smeta, osvojis loptu i dobijes neki prostor da odigras naprijed, dole nas bek 30 metara iza sav sretan dize ruke, skace kao evo me, i lik mu hladno vraca loptu, umjesto da naprijed gleda...hajde jbt.StevieG8 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 21:32To je razlika kad imas na terenu Dzeku i Pjanica. Prvi se do prije par godina sam hrvao s Bonnuciem i Chielliniem i zadrzavao loptu kad god nismo mogli dodavanjima preci centar. Pjanic je bio jedini veznjak relativno otporan na pressing sad nemas kome dati loptu na sredini.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to su mongoloidi lik nije bek uopste, stavit ga na stopera pa onda mu suditi to je najpostenije
ljudi ovo je barbarezu druga utakmica u karijeri da je vodi sta vi ocekujete dozovite se
Stavi još jednog stopera i zadnjeg veznog
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Bolje nego protiv Engleza. Steta za onu priliku Hajradinovica, sve je dobro uradio, ali nije Gigi beze placen toliko.
Ide do kraja utakmice jos jedan gol. Da makar hoce sad odmah na poluvremenu neke izmjene izvrsiti, pogotovo Tabakovica u napad umjesto jednog veznog.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
De bolan više i vi i pokeraš ,momci se i ne poznaju,fali dosta igrača,a iskreno i kvalitet je upitan.Ja često sam kritikovao Mujakića,međutim nije uopšte toliko loš,ništa lošiji od ostalih ..problem je što je robustan,i prilično spor u okretu,u praćenju igrača tako da on ne može igrati bok..problem veza..već ste rekli Tahirović kriminalan,vjerujte ja ga i ne vidim na terenu osim kada pogriješi...Demirović ovo ne može,on nema te fizikalija da bude jedini izdvojeni špic,što neko reče uvedi kraj njega još jednog pa makar i ne bilo dobro,čisto da probamo prema naprijed
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.