Cudom se cudim odluci.
Definitivno ima previše defanzivan pogled na fudbal,ok je posvetiti više paznje defanzive ali ovo je malo previše kako se postavilo,kao da je cilj samo sto manje izgubiti.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cudom se cudim odluci.
Puno igraca u odbrani stvara konfuziju pogotovo ako nisu svi svjetsli igraci
Ma hiljadu puta sam reko, kad imas plan, kao sto si ga najavljivao onda pozivas igrace za taj plan, a ako ti je plan da ti bicakcic igra fizicki najzahtjevniju poziciju, ili yebeni mujakic onda si zaluto na poziciju koju obnasas. Improvizacija nam je unistila najbolju fudbalsku generaciju, a evo unistava nas i sad.NoDi80 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:52Sveti je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:49Ma Lose ba, mozemo sad srat koliko hocemo ali uzasno vodjenje utakmice. Niti jedna reaktivna odluka, o proaktivnim potezima i idejama da ne pricam.
Prijateljska je, nemas sta izgubit znaci pokusaj makar da uvidis gdje skripi pa djeluj, jer i ako ne prodje imas makar izgovor da je prijateljska. Ovo je bilo samo daj parkiraj autobus pred gol i nabijaj. Sto je najgore na klupi ti sjedi korpulentan napadac koji se uklapa u takvu ideju fudbala koji okrenut ledjima moze da uzme duel i razigra strane, ali ti ga ne ubacujes ni minute, zalosno.
Nije lose zamisljeno, ali je defitivno lose odradjeno i reagovano na date greske u datom trenutnu
Bicakcic je trebao izaci i Tabakovic uci
Imali smo cak 8 suteva
Takodjer Tahirovic nije igrac koji moze 90 minuta igrati
Uz neke korekcije moze biti dobro
I dalje čupa obrve.
Već sam to napisao na temi selektora. Kao da ne gleda utakmicu, nikakve reakcije od njega, a i ove izmjene su bile šablonske. Napadač ti ne postoji dvije utakmice, igrač manje, a ti ne pomisliš da bar u zadnjih 15 min ubaciš još jednog, ako ništa - zbog toga što ganjaš rezultat.
Slažem se, mislim da bi bilo bolje da smo uigravali 4-3-3 sa DM i 2x CM u sredini i naprijed krilima (Dedic desno, Kolasinac lijevo) koji bi imali i defanzivne uloge.
Pazi, zavisno kako ovu situaciju gledas!
Hajde i nekako da nismo prije 7-8 mjeseci popusili 5 komada od Portugala za jedno poluvrijeme i mogli smo jos 5 da su htjeli.GG3 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:55
Ma sve forumski strucnjaci, njih par bi napadalo Italiju i Englesku kao da smo mi eto nekad to radili hahhaha
Mi od postojanja nemamo uspjeha u fudbalu i oni nesto pametuju! Sjecam se kako su Peteva kritikovali na pocetku svi a na kraju zalili za njim…
Uz baraz u kvalifikacijama smo dali 6 golova. Od tih 6, u 4 je bio direktno ukljucen. Da, ekvivalentan je Mbappeu po znacaju za ekipu.
Ma koje nule?Cartman je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:01Hajde i nekako da nismo prije 7-8 mjeseci popusili 5 komada od Portugala za jedno poluvrijeme i mogli smo jos 5 da su htjeli.
Poceli smo sa apsolutne nule, krenuli smo od odbrane koja sada barem izgleda na nivou normalne ekipe. Preostaje ono najteze a to je napadacki sistem.
Treba uvesti malo novine u fudbal.
Onda nam odgovori zasto si preskocio utakmicu BiH - Rumunija, 0-3, na Kosevu...Mulina **** iz Trebinjskog prvaka igrao centralnog veznog
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.