Čestitke Čeliku na zasluženoj pobjedi i Robijašima sretan povratak u Zenicu

Moderator/ica: GracanicaAA
Uvijek postoji ona varijanta da neko iz nižeg ranga odustane ili nema uslove da udje.. Mada mislim da ove sezone to neće biti slučaj.
Mislim da nema sanse. Da se mislilo o tome, vec bi se riješilo nesto jer bi odbili licencu nekom iz druge lige. Rudar izgleda ima previse lošu upravu koji nisu znali odraditi sve na vrijeme
Cestitke velike i mislim da ako ove godine niste ispali iz lige necete nikad.nebeskasila je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:46
Evo jedna slika danas sa utakmice.
Zanimljiva sezona bila , iako i ne bas za prvo mjesto jer znao sam od pocetka da ide Sloboda. Zelim vam svu sreću, da ostanete u PL sto duze. Isto tako volio bih iz ove lige da ode Čelik, i naravno moje Jedinstvo.
Dosta mi je ovih sela bez pet navijaca, bez navijacke grupe. Rekreativci. Dzaba im sva ulaganja , sve pobjede.
Nadam se i da ce sport u drzavi doci na neki veći level. Bez namjestanja, kupovina i prodaja. Bez sudija. Da svi gledamo dobar nogomet.
Ma ne moze Rudar ostat prvo Travnik,Famos,Brotnjo i Radnicki su dobili licence i igraju baraz i 2 ce uci a Mladost i Rudar u DLC e jedino je gadno u DLC cak 5 mogu ispast ukoliko recimo Famos ne udje a ja ne vidim nikakvu soluciju da Rudar ostane a sva im se namjestanja obilo o glavu sad .20 god igraju ovu ligu a sve su te pare bog zna gdje zavrsile od prodaje ,nakupe se u Jesen budu treci i u Proljece prodaju i zavrse dvanaesti ali dođe đavo po svoje kad tad..Sretno Damire vam u Wwin ligi BiH u vasim borbama i ciljevima ali nece bit lahko.
Nadam se da cemo imati jake ekipe, i da cemo igrati na pocetku sezone odmah , da nas spoje u prvih par kola pa da to bas bude neka jaka utakmica, i neko jako navijanje. Nadati se,PonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 jun 2024, 01:54Cestitke velike i mislim da ako ove godine niste ispali iz lige necete nikad.nebeskasila je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:46
Zanimljiva sezona bila , iako i ne bas za prvo mjesto jer znao sam od pocetka da ide Sloboda. Zelim vam svu sreću, da ostanete u PL sto duze. Isto tako volio bih iz ove lige da ode Čelik, i naravno moje Jedinstvo.
Dosta mi je ovih sela bez pet navijaca, bez navijacke grupe. Rekreativci. Dzaba im sva ulaganja , sve pobjede.
Nadam se i da ce sport u drzavi doci na neki veći level. Bez namjestanja, kupovina i prodaja. Bez sudija. Da svi gledamo dobar nogomet.
Bihac je najbolje moguce navijacko gostovanje u drzavi jedva ga cekam opet![]()
ajmo pošteno nakon što smo kupili ostanak po stoti putnebeskasila je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:46
Kako ste vi ušli sad i 2012. godine, jel pošteno ?fukara87 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 08:53Velike su sanse da Rudar moze ostati u ligi jer se jos ne zna sudbina Tuzla Citya, pitanje je da li ce igrat ovu ligu.
A vidi lika Gosk Gabela, pokrij se dijete po usima, ono nesto naslo prozivat o namjestanju a klub mu godinama ulazi u Premijer ligu kupovinom tekmi i namjestanjem
A pravis se pametan jel? A kako ste vi ostali u ligi 2012 u Vrapcicima a mi te godine ispali?, hajde balo sta ti znas o ligama a usli smo 2014 eto koliko znas, do prije 12 godina niko nije znao da postojite, obicna kasaba koja nece dugo trajati, prolazan klub kao i Olimpic, Modrica, OrasjeGoskGabela je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:44Kako ste vi ušli sad i 2012. godine, jel pošteno ?fukara87 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 08:53Velike su sanse da Rudar moze ostati u ligi jer se jos ne zna sudbina Tuzla Citya, pitanje je da li ce igrat ovu ligu.
A vidi lika Gosk Gabela, pokrij se dijete po usima, ono nesto naslo prozivat o namjestanju a klub mu godinama ulazi u Premijer ligu kupovinom tekmi i namjestanjem![]()
Zadnja titula Goška bez mrlje uz onu od Posušja, to ti je realnost.
Kao što je i relanost grčevita borba za ostanak i Goška i Slobode sa proračunom od 1.3mil KM, za ostanak ce trebati preko 2mil. KM
Eto vi građani veliki, pa po kasabi sjedite sa motorkom i čekate da vas zovne neko na dnevnicufukara87 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:22A pravis se pametan jel? A kako ste vi ostali u ligi 2012 u Vrapcicima a mi te godine ispali?, hajde balo sta ti znas o ligama a usli smo 2014 eto koliko znas, do prije 12 godina niko nije znao da postojite, obicna kasaba koja nece dugo trajati, prolazan klub kao i Olimpic, Modrica, OrasjeGoskGabela je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:44Kako ste vi ušli sad i 2012. godine, jel pošteno ?fukara87 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 08:53Velike su sanse da Rudar moze ostati u ligi jer se jos ne zna sudbina Tuzla Citya, pitanje je da li ce igrat ovu ligu.
A vidi lika Gosk Gabela, pokrij se dijete po usima, ono nesto naslo prozivat o namjestanju a klub mu godinama ulazi u Premijer ligu kupovinom tekmi i namjestanjem![]()
Kao što je i relanost grčevita borba za ostanak i Goška i Slobode sa proračunom od 1.3mil KM, za ostanak ce trebati preko 2mil. KM
Izvest ću te ja bar do Mostara da vidiš civilizaciju.GoskGabela je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:28Eto vi građani veliki, pa po kasabi sjedite sa motorkom i čekate da vas zovne neko na dnevnicufukara87 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:22A pravis se pametan jel? A kako ste vi ostali u ligi 2012 u Vrapcicima a mi te godine ispali?, hajde balo sta ti znas o ligama a usli smo 2014 eto koliko znas, do prije 12 godina niko nije znao da postojite, obicna kasaba koja nece dugo trajati, prolazan klub kao i Olimpic, Modrica, OrasjeGoskGabela je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:44
Kako ste vi ušli sad i 2012. godine, jel pošteno ?![]()
Kao što je i relanost grčevita borba za ostanak i Goška i Slobode sa proračunom od 1.3mil KM, za ostanak ce trebati preko 2mil. KM![]()
Trajemo evo od 1919. a uspješniji od vas i k.aramo vas redovito he he![]()
![]()
Ide sezone vidjet ćemo koze kako će te proći meeek![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.