A mozda nije tu gledo.
Nasa najgora utakmica je prijateljska protiv Egipta..
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A mozda nije tu gledo.
Ma ne treba tako daleko ici, imali smo skoro velesilu Luxemburg
A ništa Rijeka, Oman, Iran i slične iz junskog termina?feniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:06A mozda nije tu gledo.
feniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:06A mozda nije tu gledo.
Ma smijesno. Pogledaj mi prosle postove na temu selektora i nakon utakmice sa engleskom, branio sam ga, igrali smo tvrdo, sterilni prema naprijed, ali kontam dobrom fudbalskom znalcu ce ta utakmica biti dovoljna da uvidi gdje je problem, a lik izvede gotov istu postavku sa istom idejom, i sa istim greskama.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:59Već sam to napisao na temi selektora. Kao da ne gleda utakmicu, nikakve reakcije od njega, a i ove izmjene su bile šablonske. Napadač ti ne postoji dvije utakmice, igrač manje, a ti ne pomisliš da bar u zadnjih 15 min ubaciš još jednog, ako ništa - zbog toga što ganjaš rezultat.
Bičakčić ne može da hoda već u 60 min - odigra do kraja.![]()
Ubijeđen sam da smo u posljednjih 15-ak minuta mogli izbjeći poraz. Italijani su nam predali 4-5 lopti u noge u svojoj trećini, plus šansa Ahmedhodžića.
Vidim ovdje se Italija predstavlja kao neka velesila, to mi je tek posebna komedija. Kao eto, protiv jedne Italije smo izgubili samo 1:0.![]()
Ti covjece imas problem, sto ni jedna ideja ovog Selektora tebi nece odgovarat! I tu se sva prica zavrsava… Oni su imali ideju i mislim da su je sproveli u djelo tko je zelio taj je i vidio.Sveti je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:08Ma smijesno. Pogledaj mi prosle postove na temu selektora i nakon utakmice sa engleskom, branio sam ga, igrali smo tvrdo, sterilni prema naprijed, ali kontam dobrom fudbalskom znalcu ce ta utakmica biti dovoljna da uvidi gdje je problem, a lik izvede gotov istu postavku sa istom idejom, i sa istim greskama.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:59Već sam to napisao na temi selektora. Kao da ne gleda utakmicu, nikakve reakcije od njega, a i ove izmjene su bile šablonske. Napadač ti ne postoji dvije utakmice, igrač manje, a ti ne pomisliš da bar u zadnjih 15 min ubaciš još jednog, ako ništa - zbog toga što ganjaš rezultat.
Bičakčić ne može da hoda već u 60 min - odigra do kraja.![]()
Ubijeđen sam da smo u posljednjih 15-ak minuta mogli izbjeći poraz. Italijani su nam predali 4-5 lopti u noge u svojoj trećini, plus šansa Ahmedhodžića.
Vidim ovdje se Italija predstavlja kao neka velesila, to mi je tek posebna komedija. Kao eto, protiv jedne Italije smo izgubili samo 1:0.![]()
Ko sto neko gore napisa, ne moze ti demirovic biti jedini napadac, lik u klubu igra hibridnu desetku u 4231 formaciji i dosta je rastereceniji nego ovde gdje je bukvalno odsjecen od naseg srednjeg bloka. Cak ne vidim problem ni u forsiranju igre s jednim napadacem, ali ako vec moras da preskaces igru radi ocite razlike u kvaliteti na sredini, koji ce ti onda qrac demirovic u napadu koji, ja mislim, ni jedan jedini duel nije dobio, jer jednostavno nije takav igrac, a imas na klupi covjeka koji je sposoban da ti u tom segmentu donese prevagu.
Ne znam stvarno, radije bih da smo ovu utakmicu i 5:0 izgubili ali da smo bar pokazali karakter ili bilo kakvu ideju, ma makar djelic te neke ideje o kojoj se toliko pricalo.
Meni jesu, da smo mrtvi prosjek i da ćemo još dugo ostati obzirom na kadar.
Kako nije? Koliko se sjecam, njih dvojica su unistili Francuze kad smo igrali 1-1 u Francuskoj. Da se nismo povukli nakon sto su dobili crveni, mozda bi ih cak i dobili.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.