ja sam nacuo da je to veceras bilo cekamo zvanicnu potvrdu od Red Armyja
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Bit ce ovdje svastanofearhz je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:54nema to veze oni ako postuju kodeks ugasit ce se pala im je citava ograda jer da je obrnuta situacija ubjedjen sam da bi se Red Army ugasio! Mada mislim da ce se i Ultrasi ugasit poslije ove sramote…
-
- Kontakt:
RAhmet vam bivšoj braćinofearhz je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:57ja sam nacuo da je to veceras bilo cekamo zvanicnu potvrdu od Red Armyja

Here we go again
Cuj ono nekome savjete i dijagnoze daje
Urednice,ti samo svojim botovima možeš upravljati
Nego nakon 16 godina teskog forumanja i nekoliko kanti
Za izuzetno ispoljenu glupost doduse originalnog@Virte

Da ti ja dodijelim zasluženu nagradu za 18casova neprekidnog
Aktivnog prisustva sa rekordnih 70-tak postova 26/27 Maja.
Oborio se sve forumske rekorde!

Nije kanta,ali je kesa da se pokriješ po usima!
Uživaj
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 19:28upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑09 jun 2024, 18:21Bravo Mirva kralju
Hvala na slikama, desetaru. Ako moze jos neka sa ovog Red Bull Showruna.![]()
![]()

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Biće ovdje svega, RA bi trebao paziti gdje drze transove, vrlo je moguce da im ultrasi provale u kucu samo da im se osvete
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
e al ga sad pretjera pa nije ovo netflix serija, cudo nisi napisao da ce ih pratit dronovima i da ce im policija pomoc… a i ne razumijem sta imaju od toga i da udju u kucu maksimalno sto mogu nac je 2 transa. Po nekom mom misljenju ovdje osvete nece bit jer Ultrasi vise ne postoje!19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:11Biće ovdje svega, RA bi trebao paziti gdje drze transove, vrlo je moguce da im ultrasi provale u kucu samo da im se osvete
-
- Kontakt:
Golemo je ovo komsija, znaci dok je RA bio u akciji, u isto vrijeme UM ukrao njima zastave, svasta.JanSobieski je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:01RAhmet vam bivšoj braći
![]()
Sad pisu da se nude velike pare da se vrate krpe milioni su u pitanju vidit cemo sta ce se izdesavat
P.S ova slika sto je poslana gore je lazna, to je stara slika kad su se krpe prale slikano od strane RA clana+ vidite da je dan na slici a sad je noc tako da ne padajte na njihove lazi oni su ugaseni i nek se pomire sa tim!
P.S ova slika sto je poslana gore je lazna, to je stara slika kad su se krpe prale slikano od strane RA clana+ vidite da je dan na slici a sad je noc tako da ne padajte na njihove lazi oni su ugaseni i nek se pomire sa tim!
Na klupu Zeljeznicara bi trebao neki arapski trener, navodno se uspostavlja saradnja sa Saudijskom Arabijom preko Romea Jozaka.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Oglasili se FK Sarajevo i Ismir Mirvić: Idemo u bitku za spas bh. fudbala.
Američka ambasady se umiješala u sve,pisali FIFI.
Savez se suspenduje zbog diskriminacije nad Samirom Hurem.
Američka ambasady se umiješala u sve,pisali FIFI.
Savez se suspenduje zbog diskriminacije nad Samirom Hurem.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
To je grafički paket kojeg imaju, mrsko im novi završavat. Jedino mogu onaj noviji od Arene Srb kojeg koriste za SLS.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma bilo kakav ono je preočajno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo ako je istina, velika sramota. Ne sjecam se da je nekom pala citava ograda nakon utakmice
Ima i druga prica da su sacekali lika u haustoru i oteli sve...ali cisto sumnjam da jedan lik nosi sve transparente

Koliko cujem upali su u klub navijaca i uzeli transove.
Ima i druga prica da su sacekali lika u haustoru i oteli sve...ali cisto sumnjam da jedan lik nosi sve transparente
-
- Kontakt:
Navodno da udarni nije na slici nego u njemackoj kod jednog forumasa i da ga nosi sa sobom na posao.Vrtili se po naselju neki ljudi gdje zivi i na bluetooth zvucnik pustalo pjesmu "vrati se kuci pise babo stari" od sabana saulica
- tutankamon1905
- Kontakt:
bura ceDirektorcic je napisao/la: ↑10 jun 2024, 00:34Navodno da udarni nije na slici nego u njemackoj kod jednog forumasa i da ga nosi sa sobom na posao.Vrtili se po naselju neki ljudi gdje zivi i na bluetooth zvucnik pustalo pjesmu "vrati se kuci pise babo stari" od sabana saulica

Ako moze nofearhz dobit neku oznaku za forumasa mjeseca/godine jer pokusava vratiti ovu temu na stare staze slave nakon sto je onaj mazlum pitarsam skoro unistio