Da smo sad na Euru, lagano do polufinala.
STa ce, Rumuni, Sta ce lažni Česi, a protiv Belgije uvijek dobro igramo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ti nisi realan, ovdje ima 4 igrača koji bi kod nas upali na spisak od 25 igračaLegendKiller je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:55nemoj zezati, ovdje imaš 2-3 igrača iz druge lige, a nama više od pola repke druga liga. Maribor, Olimpija, Celje a nama nekakvo Radomlje. Dalje, Udineze, Panatenaikos, plus Jospi Iličić i Benjamin Šeško, koji su svemirski brod za sve naše igrače, a da ne govorim ko im je golman, zašto si taj dio izostavio.
Ma šta imaš gledati, lik protiv Donnarume gađa neke plasirane lopte. I onaj slobodnjak i onu odbijenu loptu na penalu je trebalo žmirečki nabiti svom snagom, a ne glumiti Kroosa. Bar jedna bi ušla.
Kao što sam ranije napisao, nastavlja se serija izmišljenih vijesti sa izmišljenim transferima od dnovinara sa portalaSlijedi transfer karijere - Haris Hajradinović se dodatno preporučio Englezima i Italijanima
Ja sam obje gledao do 0:0, nakon primljenog gola a prenacio kanal jer znam da nema sanse da povezu dva tri pasa i stvore neku (polu)sansu, mrzi me gledati viktorije pred nasim golom a vec se zaostaje rezultatski
nemam vise taj hajp,mediji ne prave hajp,samo citas o transferima i na kraju qrcinaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:04
Ja sam obje gledao do 0:0, nakon primljenog gola a prenacio kanal jer znam da nema sanse da povezu dva tri pasa i stvore neku (polu)sansu, mrzi me gledati viktorije pred nasim golom a vec se zaostaje rezultatski
jednu od najboljih utakmica smo odigrali pod Bazdarevicem protiv Svicarske, 90 minuta smo napdali i stvarali sanse, nisam mogao vjerovati svojim ocima kako smo dobridonDondon je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:07a o igri da ne pricam poslije Sušića mi nismo imali nijedne dobre utakmiceakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:04
bice bolje kad se vrati Civic da popuni toadrenaline323 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:08Najveci problem u ovim utakmicama bili su bekovi koji su neophodni za ovu formaciju koju igramo a nismo ih imali. Kad budemo kompletni bit ce to puno bolje i ozbiljnije.
Vasilj
Dedic- Anel- Katic/Barisic- Kolasinac- Karic
Gigovic- Krunic- Hajradinovic/Hadziahmetovic
Dzeko- Demirovic
Nadat se da ce Jasic zaigrati za nas da se rijese bekovske pozicije ako se planira nastaviti s ovom formacijom muka mi je vise od stopera na beku.
Yebo ti svu svoju familiju.
hurem je napisao/la: ↑10 jun 2024, 05:51Improvizacija!
Ne treba objašnjavati zašto jeste Improvizacija...Neki svakako ne bi shvatili taman im se nacrtalo.
Na kraju su utakmice ipak odradile svoju svrhu.
Dobili smo Gigovica koji je igrač Lige 5.
Dobili smo Katica koji je borac i "bloker"očekujem mozda i njegov transfer u lige 5...
Dobili smo Radeljica koji je zahvalan igrač zbog svoje skok igre i dugog pasa.
Vasilj i Piric su dobili prilike u novim sistemima, iskoristili ih i pokazali da se na obojicu moze računati i da Vasilj nije sigurna jedinica iako je to Barbarez prvobitno najavio.
Bicakcic pokazao da može svojim iskustvom pomoći i da je bio karika koja je morala biti protiv Ukrajine umjesto Kovačevića za plasman na EP.
Muharemoviću i u21 reprezentativcima pokazano da se na njih računa.
Huseinbašić pokazao znanje u 2.utakmici.
Tahirovic dobio priliku da na "greskama" uči. Idealne utakmice za to. Kontinuitet je od krucijalne važnosti za njega i njegovu poziciju.
Uigravan taj neki sistem koji će u septembru izgledati drugačije kad se vrate neki prvotimci.
Žrtveno janje - Demirovic.
Bilo ih je jos po nekim drugim osnovama - igranje na totalno neprirodnim pozicijama, i sl.
Čekamo septembar i LN gdje ce se vjerujem upisati makar 1 bod.
Prije toga ljeto će nam dodatno kazati u kojem smjeru se ide. Bit ce tu novih "pridoslica".
U svakom slučaju, lijepa priča je počela.
Ovo jos nije ni uvod kako treba. A valja svjedočiti početku, zapletu, vrhuncu, raspletu i kraju (plasmanu na veliko takmičenje, ako Bog da)
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.