FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek mu je sretno, nadam se da će nas sve obradovati akvizicijama. 

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Povedi nas Generale 

Zelim samo da ostane zapisano, Rahimić je najbolji potez Zelje zadnjih 15 godina. Samo ako bude imao normalne uslove a ne podmetanja i opstrukcije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Veliki, veliki Elvir Rahimić.
Generale, dobrodošao među pravu raju.
Generale, dobrodošao među pravu raju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne treba sada očekivati mega pojačanja i zvijezde koji će igrati za 20-30k,ali realna slika je da bi sljedeće sezone mogla biti borba za Evropu i tome treba težiti.
Sretno Generaleee !!
Sretno Generaleee !!
Povedi nas generalee
Realno ovaj covjek mi vraca neku nadu da konacno se mozemo pokrenuti i raditi normalno
Realno ovaj covjek mi vraca neku nadu da konacno se mozemo pokrenuti i raditi normalno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jun 2024, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odmah Gazprom za sponzora Generale 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nemoj tako, Bosnjo ce odmah kako su oni tamo iz Rusije

Treba i prva pojacanja najaviti

Fk Željezničar.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Čestitke generalu na funkciji, da nam bude uspješan i da ostane dugo godina u Želji. 

-
- Kontakt:
Znači do sada su klub napustili Bismark,Selimović,Pavić,Dujmović,tu ide Mekić vjerovatno,Drljo,Amoah,Haračić opet će to biti to jedno 10-ak igrača vjerovatno.Znači trebat će nam 5,6 baš kvalitetnih igrača kao ovi što su dovedeni na zimu,uz jos 3,4 igrača koja će biti tu samo da popune roster.Bogami imat će Rahimić finog posla,ali zato je i doveden i nadamo se da će uspjeti.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nisam impresioniran informacijama gdje se spominje Husara u bilo kojem kontekstu saradnje sa nama.
-
- Kontakt:
Husari treba ostati taraba, makar nam Ronalda nudio. Nadam se da se nece s tim zajebavati.
Hrvanovic slobodan, ne bi mi smetalo da ga vidimo kod nas. Ne znam zasto nije napravio jacu karijeru i sta je tacno njegov problem.
Kazu stigla ponuda za Muftica, zivo me zanima kakav je iznos. Bilo bi dobro konacno prodati nekoga.
Hrvanovic slobodan, ne bi mi smetalo da ga vidimo kod nas. Ne znam zasto nije napravio jacu karijeru i sta je tacno njegov problem.
Kazu stigla ponuda za Muftica, zivo me zanima kakav je iznos. Bilo bi dobro konacno prodati nekoga.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Svi su agenti gamad, kako novi vjetrovi pusu na Grbavici tako lete i tarabeupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑10 jun 2024, 19:15Husari treba ostati taraba, makar nam Ronalda nudio. Nadam se da se nece s tim zajebavati.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Prvi put da se ne spominje nikakav povratak nekog bivseg igraca
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Rahimicu sretno i dobro dosao medju plavu raju
Imam neki lud osjecaj da je general pun pogodak,vidjecemo uskoro kakav je maher.

Ne budi tako sigurandubioza144 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 21:11Prvi put da se ne spominje nikakav povratak nekog bivseg igraca

Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Samo da malo zakuhamPablo11 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 21:23Ne budi tako sigurandubioza144 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 21:11Prvi put da se ne spominje nikakav povratak nekog bivseg igraca![]()
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Trenutno korisnika/ca: dark44, Majestic-12 [Bot], mavi, MoSaZeLjo1921, Orvel i 31 gost.