Da nije sa Bradine taj A.P

Ne poznajem te ali svaka ti dala.
Pakas yebo li ga Piric sa Stefom i Husarom zajedno. Pravo papanski potez.
Ali Boga mi Piric je fenomenalno brani jucer, pa covjek ako se jucer nije prodao u Italiju nece nikad.mobih je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:47Moram priznati da sam razocaran tretmanom koji je Hadzikic imao u reprezentaciji... Jbg, svi su dobili bar neko vrijeme na terenu, osim njega. Po meni, logicno je bilo da ako je Vasilj prvi golman, a åo svemu sudeci jeste, onda su Piric i Hadzikic trebali dobiti po poluvrijeme protiv Italije. Jer kako ces inace znati da je neko materijal za reprezentaciju ako mu ne das sansu u prijateljskoj utakmici? Ovako, uklapa se u ono da igraci iz PL u reprezentaciji samo popunjavaju broj...
Da, u pravu si potpuno..A ono što je sinoć Pirić odbranio i naš Osman bi isto tako skinuo, plus sigurniji bi bio u igri nogom..mobih je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:47Moram priznati da sam razocaran tretmanom koji je Hadzikic imao u reprezentaciji... Jbg, svi su dobili bar neko vrijeme na terenu, osim njega. Po meni, logicno je bilo da ako je Vasilj prvi golman, a åo svemu sudeci jeste, onda su Piric i Hadzikic trebali dobiti po poluvrijeme protiv Italije. Jer kako ces inace znati da je neko materijal za reprezentaciju ako mu ne das sansu u prijateljskoj utakmici? Ovako, uklapa se u ono da igraci iz PL u reprezentaciji samo popunjavaju broj...
Ne znam jesi pratio intervjue koje je Barbarez imao i par puta je rekao da će praksa biti da treći golman bude iz naše lige,kako bi se dao neki poticaj igračima iz naše lige da budu dio reprezentacija.mobih je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:47Moram priznati da sam razocaran tretmanom koji je Hadzikic imao u reprezentaciji... Jbg, svi su dobili bar neko vrijeme na terenu, osim njega. Po meni, logicno je bilo da ako je Vasilj prvi golman, a åo svemu sudeci jeste, onda su Piric i Hadzikic trebali dobiti po poluvrijeme protiv Italije. Jer kako ces inace znati da je neko materijal za reprezentaciju ako mu ne das sansu u prijateljskoj utakmici? Ovako, uklapa se u ono da igraci iz PL u reprezentaciji samo popunjavaju broj...
Koje su to fenomenalne odbrane bile? Svaki sut isao u njega, ispucavanja kriza, jednom umalo da pogrijesi i da mu Scamacca ukrade loptu. Svaki golman bi sve one suteve odbranio, jedino ako se ne prezivas VoloderKonzerva je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:52Ali Boga mi Piric je fenomenalno brani jucer, pa covjek ako se jucer nije prodao u Italiju nece nikad.mobih je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:47Moram priznati da sam razocaran tretmanom koji je Hadzikic imao u reprezentaciji... Jbg, svi su dobili bar neko vrijeme na terenu, osim njega. Po meni, logicno je bilo da ako je Vasilj prvi golman, a åo svemu sudeci jeste, onda su Piric i Hadzikic trebali dobiti po poluvrijeme protiv Italije. Jer kako ces inace znati da je neko materijal za reprezentaciju ako mu ne das sansu u prijateljskoj utakmici? Ovako, uklapa se u ono da igraci iz PL u reprezentaciji samo popunjavaju broj...
Ne ocekujemo, dobili smo Vitu.
-volio bih i ja da je branioRodjenimostar je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:21Nema ama baš nikakvog opravdanja Barbarez za tretman Hadžikića u reprezentaciji. Pozvati čovjeka na prijateljske utakmice i ne dati mu niti jednu jedinu minutu to je čisto ponižavanje. Da stvar bude gora, dao je prednost Piriću koji je branio u kiparskoj ligi, a prije toga nije imamo nikakvu zapaženu karijeru. Drugim riječima Barbarez je napravio uslugu Pirićevoj menadžeriji i upravo ono za što je prozivao Barbarez druge, on je sam nastavio raditi. Sramota da se to uradi Hadžikiću. Također, trebao je pozvati još igrača iz PL koji sigurno ne bi bili lošiji od pozvanih igrača. Ante Hrkać, Ćorluka, itd., itd., ima masa igrača tu kojoj se morala dati šansa da pokažu šta znaju. Veliko razočarenje ovo za Osmana, baš nisko i ružno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.