Vidite kad lik nema odgovor za neki temu, okrene pricu na nesto deseto. Eto pitase ga kako je Gosk ulazio i ostao 2012, on okrece pricu o nekim kasabama. Idiot.
Inace parovi za ulazak u Federalnu ligu:
Travnik-Brotnjo
Famos-Radnicki
Moderator/ica: GracanicaAA
oo panonac šta imaDamirT je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:22Zar jos ovog debila citirate?![]()
Vidite kad lik nema odgovor za neki temu, okrene pricu na nesto deseto. Eto pitase ga kako je Gosk ulazio i ostao 2012, on okrece pricu o nekim kasabama. Idiot.
Inace parovi za ulazak u Federalnu ligu:
Travnik-Brotnjo
Famos-Radnicki
Vidiš da kmetina ne zna gdje udara
Čelik po svemu sudeći neće imati ambiciju da napada PL ni u sljedećoj sezoni. Ima tu još posla i kosolidacije koliko hoćeš, prvenstveno sanacije dugova.Bosanac1997 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:20Sretno sledece sezone svim normalnim navijacima.Ne znam sta misle ovi iz Celika,ali najlaksi bi im nacin bio sledece sezone jer samo Stupcanicu imju kao ozbiljno(ukoliko im je cilj da udju).Jer sledece sezone kada ispadnu 4 tima iz PL jos ce teza konkurencija bit.I cestitam momcima iz Bihaca na opstanku, zasluzili ste i PL da igrate i vi i Celik.Sretno momci .
Ovaj put se nije ni marka dala za opstanak. Da se planiralo kupovati to bi rijesili pet kola prije kraja, ne bi cekali zadnje. Ko o čemu,k o poštenju. Ja nikad necu pricati drugim navijacima da je Jedinstvo bilo posteno, da nismo kupovali, da se nije dogovaralo, da nismo syebali odnose sa cijelom drzavom. Sve zbog prijašnjih uprava. Tako da ni ti nemoj pricati kako ste vi posteni. Iz ove lige u PL se ne moze otici na posten nacin i to je to. Budi realan i za svoje, kad znas reci za JedinstvoGoskGabela je napisao/la: ↑10 jun 2024, 08:48ajmo pošteno nakon što smo kupili ostanak po stoti putnebeskasila je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:46
Evo jedna slika danas sa utakmice.
Zanimljiva sezona bila , iako i ne bas za prvo mjesto jer znao sam od pocetka da ide Sloboda. Zelim vam svu sreću, da ostanete u PL sto duze. Isto tako volio bih iz ove lige da ode Čelik, i naravno moje Jedinstvo.
Dosta mi je ovih sela bez pet navijaca, bez navijacke grupe. Rekreativci. Dzaba im sva ulaganja , sve pobjede.
Nadam se i da ce sport u drzavi doci na neki veći level. Bez namjestanja, kupovina i prodaja. Bez sudija. Da svi gledamo dobar nogomet.![]()
komedija živa od kluba i tzv. navijača
![]()
Ne treba se na silu ulazit bio to Čelik ili bilo koji drugi klub ,pokrij se jorganom koliko ti je dug a ne uci i biti kanta za nabijanje ,nabit nove dugove i ispast i bit na jos goroj poziciji prije ulaska.Bosanac1997 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:20Sretno sledece sezone svim normalnim navijacima.Ne znam sta misle ovi iz Celika,ali najlaksi bi im nacin bio sledece sezone jer samo Stupcanicu imju kao ozbiljno(ukoliko im je cilj da udju).Jer sledece sezone kada ispadnu 4 tima iz PL jos ce teza konkurencija bit.I cestitam momcima iz Bihaca na opstanku, zasluzili ste i PL da igrate i vi i Celik.Sretno momci .
Pa on je prvi izletio ovdje i zaratio sa svima, ni u jednu diskusiju nije normalno usao nego spustao i prozivao druge. Bolji tretman nije ni zasluzio, a zadnji je koji treba pricati o nekom postenju obzirom da navija za klub koji je Lujina privatna prcijaBatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:29Daj sta ste napali momka iz Gabele jedini ovdje na forumu sto za Gošk navija,realno Gosk je solidna ekipa i sasvim zasluzeno igra Wwin ligu BiH e dokad ce trajat to je pitanje jer ipak to je mala sredina i koliko znam gore nikad niko nekih nije imo problema navijačkih .Sad nesto se poredit sa Tuzlom,Zenicom,Sarajevom itd to nemas sta komentarisat,Gošk se po tradiciji ne moze poredit ni sa Rudarom Kakanj ili Bosnom visockom a kamoli sa klubovima koji su igrali 1 ligu Yugoslavije ali da zasluzuju pohvalu Gosk zasluzuju, solidno su digli klub i cak i infrastrukturu za takvo mijesto kao Gabela i treba to postovat ali opet kazem do kad ce to trajat vidjet cemo ali treba nam klubova zdravih i za ligu i za reprezentaciju u buducnosti.
Hej. Ovo nema ni kod mene na rekreaciji. Lazem, bilo je jednom al nismo priznali gol
Pa zar i ovi moji ucestvuju u prevarama
Ma kazem sam momak bolji je od Zaniolaharden je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:31Pa on je prvi izletio ovdje i zaratio sa svima, ni u jednu diskusiju nije normalno usao nego spustao i prozivao druge. Bolji tretman nije ni zasluzio, a zadnji je koji treba pricati o nekom postenju obzirom da navija za klub koji je Lujina privatna prcijaBatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:29Daj sta ste napali momka iz Gabele jedini ovdje na forumu sto za Gošk navija,realno Gosk je solidna ekipa i sasvim zasluzeno igra Wwin ligu BiH e dokad ce trajat to je pitanje jer ipak to je mala sredina i koliko znam gore nikad niko nekih nije imo problema navijačkih .Sad nesto se poredit sa Tuzlom,Zenicom,Sarajevom itd to nemas sta komentarisat,Gošk se po tradiciji ne moze poredit ni sa Rudarom Kakanj ili Bosnom visockom a kamoli sa klubovima koji su igrali 1 ligu Yugoslavije ali da zasluzuju pohvalu Gosk zasluzuju, solidno su digli klub i cak i infrastrukturu za takvo mijesto kao Gabela i treba to postovat ali opet kazem do kad ce to trajat vidjet cemo ali treba nam klubova zdravih i za ligu i za reprezentaciju u buducnosti.![]()
Ne bi mu ja rijeci ruzne rekao da on prvi ne provocira. Da komentarise normalno, svi bi mi odgovorili normalno. Dodje ovdje kao da je Gosk neki svjetski klub pa spusta nas ostale. Plastični klub koji ce trajati par godina.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:29Daj sta ste napali momka iz Gabele jedini ovdje na forumu sto za Gošk navija,realno Gosk je solidna ekipa i sasvim zasluzeno igra Wwin ligu BiH e dokad ce trajat to je pitanje jer ipak to je mala sredina i koliko znam gore nikad niko nekih nije imo problema navijačkih .Sad nesto se poredit sa Tuzlom,Zenicom,Sarajevom itd to nemas sta komentarisat,Gošk se po tradiciji ne moze poredit ni sa Rudarom Kakanj ili Bosnom visockom a kamoli sa klubovima koji su igrali 1 ligu Yugoslavije ali da zasluzuju pohvalu Gosk zasluzuju, solidno su digli klub i cak i infrastrukturu za takvo mijesto kao Gabela i treba to postovat ali opet kazem do kad ce to trajat vidjet cemo ali treba nam klubova zdravih i za ligu i za reprezentaciju u buducnosti.
Gdje bi on mogao sad?Stupčanica se razišla sa Zaimovićem
Inverted fullback odradio pola posla realno
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 11 gostiju.