FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najgore se sjekerat
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Kako se mahala, Hus nece sjesti na klupu jer je trazio da Rundo dobije poziciju u klubu...
Izgleda ne vjeruje ni Ahmi, ni Krletu, jos manje Vuletu, ali vjeruje u Rundu...
Ovo nije do Mirvica , Latherme nece ni da cuje za ovog skauta za Sjevernu Ameriku...
Izgleda ne vjeruje ni Ahmi, ni Krletu, jos manje Vuletu, ali vjeruje u Rundu...
Ovo nije do Mirvica , Latherme nece ni da cuje za ovog skauta za Sjevernu Ameriku...
Isto mislim da Laterme nece i da je on zaduzen za ovo trenutno
RespectDragi navijači i prijatelji FK Sarajevo,
Sa velikim ponosom i zadovoljstvom obavještavamo vas da je Samira Hurem imenovana za novog trenera naše muške seniorske ekipe! Ovaj trenutak je poseban i historijski, te predstavlja važnu prekretnicu ne samo za nas, već i za cijeli fudbalski svijet. Njeno imenovanje dokaz je da stručnost, posvećenost i strast prema fudbalu ne poznaju granice.
Predsjednik kluba, Ismir Mirvić, istakao je svoj ponos zbog ove inovativne odluke, naglašavajući značaj koji ona nosi. "Odluka da Samira preuzme vođenje našeg tima reflektira naše opredjeljenje za jednakost i napredak. Siguran sam da će njeno bogato iskustvo i vizija donijeti novu energiju i uspjehe našem klubu," izjavio je Mirvić.
Posebno želimo zahvaliti našoj direktorici, Ayli Alimanović, čiji je strateški pristup bio ključan u donošenju ove odluke. Njeno liderstvo i posvećenost razvoju našeg kluba i promociji inovacija u sportu igraju značajnu ulogu u ovom pionirskom koraku.
Ovo imenovanje šalje snažnu poruku cijeloj sportskoj zajednici o važnosti inkluzije, raznolikosti i jednakosti. Vjerujemo da će Samira Hurem donijeti novu dimenziju našem timu, vodeći nas ka novim pobjedama i uspjesima.
Još jednom, srdačno dobrodošla Samira! Zajedno, pišemo nove stranice u historiji FK Sarajevo.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TurkishAirlines
"Oni ti ga puše Hureme..."
Moze proci
Moze proci
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Koho Medro
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Au kakav humor, zeznuo si i hrvateSurreal je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:16RespectDragi navijači i prijatelji FK Sarajevo,
Sa velikim ponosom i zadovoljstvom obavještavamo vas da je Samira Hurem imenovana za novog trenera naše muške seniorske ekipe! Ovaj trenutak je poseban i historijski, te predstavlja važnu prekretnicu ne samo za nas, već i za cijeli fudbalski svijet. Njeno imenovanje dokaz je da stručnost, posvećenost i strast prema fudbalu ne poznaju granice.
Predsjednik kluba, Ismir Mirvić, istakao je svoj ponos zbog ove inovativne odluke, naglašavajući značaj koji ona nosi. "Odluka da Samira preuzme vođenje našeg tima reflektira naše opredjeljenje za jednakost i napredak. Siguran sam da će njeno bogato iskustvo i vizija donijeti novu energiju i uspjehe našem klubu," izjavio je Mirvić.
Posebno želimo zahvaliti našoj direktorici, Ayli Alimanović, čiji je strateški pristup bio ključan u donošenju ove odluke. Njeno liderstvo i posvećenost razvoju našeg kluba i promociji inovacija u sportu igraju značajnu ulogu u ovom pionirskom koraku.
Ovo imenovanje šalje snažnu poruku cijeloj sportskoj zajednici o važnosti inkluzije, raznolikosti i jednakosti. Vjerujemo da će Samira Hurem donijeti novu dimenziju našem timu, vodeći nas ka novim pobjedama i uspjesima.
Još jednom, srdačno dobrodošla Samira! Zajedno, pišemo nove stranice u historiji FK Sarajevo.
![]()
Sto si mu odgovaro pa da moram ovo citatboki86 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:30Au kakav humor, zeznuo si i hrvateSurreal je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:16RespectDragi navijači i prijatelji FK Sarajevo,
![]()

-
- Kontakt:
Sad je vec pitanje dana kada ce se otvoreno krenuti prozivati krelac.
Realno Samira bi bila veliki napredak u odnosu na Skijasa.
Njoj Ziljkara brat,ne bi smio pisnuti
Njoj Ziljkara brat,ne bi smio pisnuti

kao i svake godine isto sve
mi pljujemo a ko iz vedra neba neko ce doci koga niko nije pominjao
opusteno ljudi,sta vam je
Rozman jos uvijek je trener Sarajeva ,ne bi me cudilo ni da ostane,zasto da ne,upoznat sa ekipom,sa ligom, moze krenuti pripreme od starta...
ako se osramoti u evropi onda noga i dovesti drugog,ne zuriti nigdje i odmah
kao da cemo dogurati do grupne i ako sad dodje Klop,hoces al na qrcu
Rozman jos uvijek je trener Sarajeva ,ne bi me cudilo ni da ostane,zasto da ne,upoznat sa ekipom,sa ligom, moze krenuti pripreme od starta...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Propadamo kulturno, bez zurbe i sekirancije...donDondon je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:38kao i svake godine isto sve
Vece su sanse da dovedemo Klopa,pravo s odmora na uzarenu klupu Sarajeva,nego da Skijas ostane.donDondon je napisao/la: ↑10 jun 2024, 13:38kao i svake godine isto sve

U onoj kantici može biti sir, paprike punjenje sirom, neko voće kao trešnje i sol. Eventualno pavlaka ali mala vjerovatnost.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- skullcrusher
- Kontakt:
Laterme se pita kao ti i ja i ostali forumasi eto tolikobvsic je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:13Mislim da Laterme ne da vise para, dao bi Mirvic i Husrefu 20kSanchez87hz je napisao/la: ↑10 jun 2024, 11:52Dao zutokljuncu iz Domzala bogovsku platu i sve sto je pozelio,sad mu daje boljeg a za manje para,jbg to ne ide Mirvahu moj..
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
ma dosta i negative,sto se propada,jel cijela evropa zna da je ovo bila kupljena titula jel svi znamo da nas je zrinja jaci,eventualno trebali smo biti treci ta jedna pozicija nam izmakla i eto,jel cilj bio evropa izboren je,doduse uz losu igru.
ali daleko od toga da se propada gasi sve neka negativa majku mu,bjezi ba
i ovo cekanje sa trenerom je dobro znaci da se bira ko ce doci ,ako cemo gledati pozitivnije,a ako cemo negativnije katastrofa je nemamo trenera pff
sve neki nikovi sa informacijama u klubu i oko kluba a niko jos ne zna s kim se pregovara,sve hajka ali to tako ide kad si najpopularniji
ali daleko od toga da se propada gasi sve neka negativa majku mu,bjezi ba
i ovo cekanje sa trenerom je dobro znaci da se bira ko ce doci ,ako cemo gledati pozitivnije,a ako cemo negativnije katastrofa je nemamo trenera pff
sve neki nikovi sa informacijama u klubu i oko kluba a niko jos ne zna s kim se pregovara,sve hajka ali to tako ide kad si najpopularniji
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
U onoj kantici su vrlo vjerovatno opušci. Seljanke dovukljačile kao da su u domu na Bjelavama.
The saddest thing in life is wasted talent.
Jbt kako stvari sada stoje ispade da je najbolja opcija da levat Rozman ostane
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amcho1, bvsic, InatSilniBosanski, jurisicduska, rimljanin90 i 67 gostiju.