Engleska je prvi favorit europskog, mogu jedino podbaciti.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Engleska je prvi favorit europskog, mogu jedino podbaciti.
Jesu kod maloumnih novinara.
Nice, mada sam mišljenja da je Slovačka bolja od Ukrajine.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:071. Njemačka
2. Švicarska
3. Mađarska
4. Škotska
1. Hrvatska
2. Španjolska
3. Italija
4. Albanija
1. Engleska
2. Danska
3. Srbija
4. Slovenija
1. Francuska
2. Nizozemska
3. Austrija
4. Poljska
1. Belgija
2. Ukrajina
3. Slovačka
4. Rumunija
1. Portugal
2. Češka
3. Turska
4. Gruzija
Albanija moze napravit totalni sjeb u onoj grupischolsey je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:46Ne znam zašto, ali imam neku šuhu da će neko skroz neočekivan dogurati daleko.. možda i osvojiti. Tipa Škotska, Rumunija ili Turska.
Kakogod, ko se planira kladiti, toplo preporučujem da prvi dan napravi neki bankroll i kroz čitavo prvenstvo samo i isključivo ganja iznenađenja.
Vjerujem da može. Austrija isto. Onda nisam nimalo siguran da će Belgija lako proći grupu - moglo bi i tu svašta biti. Izuzimajući Portugal, i u ovoj zadnjoj grupi je situacija daleko od jasne.. neće me iznenaditi ni ako Gruzija napravi neko ludilo.zemuntrg je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:34Albanija moze napravit totalni sjeb u onoj grupischolsey je napisao/la: ↑10 jun 2024, 12:46Ne znam zašto, ali imam neku šuhu da će neko skroz neočekivan dogurati daleko.. možda i osvojiti. Tipa Škotska, Rumunija ili Turska.
Kakogod, ko se planira kladiti, toplo preporučujem da prvi dan napravi neki bankroll i kroz čitavo prvenstvo samo i isključivo ganja iznenađenja.
Dobra osnova za dalju razradu. Evo da prognoziram par razlika na ovo:Licniznanstvenik je napisao/la: ↑09 jun 2024, 23:071. Njemačka
2. Švicarska
3. Mađarska
4. Škotska
1. Hrvatska
2. Španjolska
3. Italija
4. Albanija
1. Engleska
2. Danska
3. Srbija
4. Slovenija
1. Francuska
2. Nizozemska
3. Austrija
4. Poljska
1. Belgija
2. Ukrajina
3. Slovačka
4. Rumunija
1. Portugal
2. Češka
3. Turska
4. Gruzija
Kakav Upamecano, lik ocajan igrac. Ako hoce da ispadnu sto prije, nek stave Upamecana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.