Je li u 21h?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirza je uvijek spreman da uskočiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:07Tek smo u problemu ako ni on ne pristane.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:42Ma Husref će biti jer nema ko.Pokušavaju mu oboriti cijenu da na njemu ušičare ovo što su sjebali svojom nesposobnošću.
Ako je pametan,a nije,nece prihvatiti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:07Tek smo u problemu ako ni on ne pristane.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:42Ma Husref će biti jer nema ko.Pokušavaju mu oboriti cijenu da na njemu ušičare ovo što su sjebali svojom nesposobnošću.
Ima Hazre dobre informacije, pa eto nije nešto taj Bjelica, bolji je Husref, ali eto nek se oprobaIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:38Sigurno ce u Sarajevo prije Hajduka koji mu nudi sta hoce i opet se omislja.
Sutra tebi ban treba dernut za opomenu drugima da se prestane mlatiti na temi ovakve nebuloze.
Mene samo interesuje kako ovi novinari nadju Ziljkica, Ibricica, Vrancica i slicne da daju intervjue kako su napustili nas klub ili kako se znaju plate i koliko traze treneri kod nas a kod kona nista se ne zna i nikog da intervjuisu kad napuste Zeljeznicarluckystrike je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:40kod nas se barem vrte 3-4 imena. kod kona te denis, te dino, te denis, te ipak dino, ili ipak denis...![]()
Pa i ja mislim da bi on htio, ali ako je istina da ga misle premuntati na foru s nekim smjesnim ponudama, malo su se zajebali. Opekao se on vec s Mirvicem, ne vjerujem da ce htjeti tek tako na klupu da trpi razne pritiske.zagorski je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:45Ako je pametan,a nije,nece prihvatiti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jun 2024, 15:07Tek smo u problemu ako ni on ne pristane.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 jun 2024, 14:42Ma Husref će biti jer nema ko.Pokušavaju mu oboriti cijenu da na njemu ušičare ovo što su sjebali svojom nesposobnošću.
Mirvic stalno prodaje neke fazone da se opere kod navijaca,a ovo je jedan u nizu,uvijek povuce neki populisticki potez da skrene paznju sa vlastitog uhljupluka i nesposobnosti.
Naguze nas kone ko zadnje levate kaze Ziljkic pravio zavjeru, ispadnemo iz Kupa kaze napusti teren idemo u borbu protiv saveza.
I evo sad zavrsena sezona daj dovedi legendu ili Safeta ili Husrefa da se zamazu oci navijacima.
Pa po svemu sudeći Simon
Svaka čast, baš me oduševilo ovo, malo pozitive konačno.AVNOJ je napisao/la: ↑10 jun 2024, 16:29Ni uprave ni igrači, nema sudija ni saveza
Samo ljubav prema voljenom Klubu
Dedo naš sretan ti rođendan.
https://www.facebook.com/share/v/NvjbNQ ... tid=oFDknk
Ma đe će ko sa Bjelavama bolan.. ovo ja iz ljubavi spominjem.
Nema razloga za brigu Mirva i Ajla znaju šta rade.