FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirsonetz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirsonetz » 09 jun 2024, 12:03

Ma dosta je se pojelo i popilo u irishu na acin racun poslije svake pobjede. Docekivali se i gosti kod ace u irishu na njegov racun. A mene nervira zasto su neki ljudi dobili medalje, a nisu dio strucnog staba i nisu igraci… al kod nas je godinama tako trpaju se ljudi gdje im nije mjesto. Neka odbor za hitnost( UO ) naprave biznis plan i odu Senadu Bingu i da preko njegovih svih firmi traze sponzorstvo pa makar i cijeli dres bio u njegovim firmama.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 09 jun 2024, 13:47

Ja stvarno ne razumijem jel oni ne znaju ili nece da iskoriste situaciju da ti je sugradjanin najbogatiji covjek u drzavi,a imas klub u ovakvom stanju.Ako oni iz UO ne znaju,neka probaju nesto uraditi preko grada po pitanju Binga.Pa u planu je bilo ispod istoka da se pravi i trzni centar.Ponudit covjeku nesto sto bi zadovoljilo i njega.,a ne samo da daje pare.Jer ako ne dodje u upravni odbor neko sa parama,tesko cemo izboriti opstanak pogotovo sto ispadaju 4 tima.Jer onaj na presu najavi da cemo imati najjeftiniji tim za sl sezonu.Tako da sa tim znamo sta oni mogu da ucine.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 jun 2024, 14:00

Ma nece Bingo nikad uci u neki klub. Evenutalno u kosarkasku "pravu" Slobodu jer su ga ova gofna na celu sa BeVbom i Sijercicem uz Ilica syebali i nisu dali da udje. Isto tako bi bilo i sa FK. Evenutalno haj daj pare, al da mi odlucujemo sa njima. Pa nije covjek lud.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 jun 2024, 16:41

DamirT je napisao/la:
09 jun 2024, 14:00
Ma nece Bingo nikad uci u neki klub. Evenutalno u kosarkasku "pravu" Slobodu jer su ga ova gofna na celu sa BeVbom i Sijercicem uz Ilica syebali i nisu dali da udje. Isto tako bi bilo i sa FK. Evenutalno haj daj pare, al da mi odlucujemo sa njima. Pa nije covjek lud.
Znam priču iz prve ruke oko košarke i Binga i nije niko nikog sjebao nego je Bingo ponudio 100k godišnje i još jednog igrača da plaća preko menadžera!!! Toliko o bingu i njegovim rasipanjima
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 jun 2024, 19:11

Obradov iz Toska skroz zanimljiv igrac.
Volim tebe, više od sebe

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 jun 2024, 07:31

Juce bilo neko atletsko takmicenje na Tusnju, i ljudi su ladno koplje bacali, uredu razumijem da se je to jedna disciolina koja se mora odradit, al ne zanima kolku stetu koplje pravi ovom jibridnim terenu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jun 2024, 07:44

klasik je napisao/la:
10 jun 2024, 07:31
Juce bilo neko atletsko takmicenje na Tusnju, i ljudi su ladno koplje bacali, uredu razumijem da se je to jedna disciolina koja se mora odradit, al ne zanima kolku stetu koplje pravi ovom jibridnim terenu.
40 atletskih takmičenja i bacanja koplja napravi štetu ravnu poluvremenu utakmice po sunčanom i lijepom vremenu
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 jun 2024, 12:37

Madal je napisao/la:
08 jun 2024, 21:58
- Jel postoji ijedan slican slucaj u svijetu da strpaju neuspjehe seniorskog i juniorskog(??????!!!!!!!) tima u isti kos i pokusaju to oprati titulom kupa juniorskog tima? I jel to prvu federalnu nazivamo trofejom ili sam pogresno shvatio?
- Zasto konstantno govore da su dosli u tezak period kluba kad su ga oni sami dotle doveli svojim biranjem predsjednika???
- Zasto sada traze pare od grada, jos se zale sto je usitnilo, a da kad treba da bude neko drugi u upravi Mario javno poziva grad da prestaju da daju pare Slobodi?
- Zasto bi nam uopste politika pomagala? Jer oni nemaju kesa i nesposobni da ga nabave pa onda kuku Velez ima pare od politike a mi ne?
- Sta je konkretno Buci uradio pa mu se zahvaljujemo? Stvarno ne znam mozda i jeste.
- Za sta se zahvaljujemo Seceru? Privatizaciju i federalku? Doduse da nema njega ne bi danas slavili dva trofeja.
ZATO ŠTO IMAMO DEMAGOGE, LAŽOVE I NARCISOIDNE SPODOBE NA ČELU KLUBA
PS I LICEMJERE
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 10 jun 2024, 12:48

Beduin je napisao/la:
08 jun 2024, 23:02
Eto spustena zavjesa i na ovu sezoju. Cestitke za pobjedu i ulazak u PL. Bez mene i dalje, do pametnijih vremena aBd.

Samo oni najoptimisticniji su vjerovali u neki pun stadion veceras. Razum i iskustvo su drugacije mislili, rekao bih. Nisu zasluzili pun stadion, ovo veceras je cak i ok na kraju svega. Sa druge strane igraci zasluzuju svaku pohvalu, od prvog do zadnjeg kola su lideri, najbolja odbrana i napad, dosta rekorda kluba oboreno, i pored svih mana ne moze im se na kraju nista poreci. Odigrano spram mogucnosti, pa i iznad kod mnogih.

Uprava?
- Ispadanje u Federalnu, pojedinci iz prikrajka uletili i prisvojili klub, surovanje i rad sa onima koji su dorektno uticali na ispadanje.
- Oprecne izjave pred izbor predsjednika da zbog jednog kandidata grad ne daje pare, a onda oni preuzimaju i zalazu se za pare od grada i da se sto manje smanje izdvajanja.
- Izbor svog kandidata na mjesto predsjednika iza "zatvorenih vrata 5do12", a kontra volje navijaca.
- Nakon pola godine otpustanje tog kandidata i nepreuzimanje odgovornosti za takve postupke.
- Prozivanje i ismijavanje navijaca da ulaze besplatno, a njihovi ljudi rade na ulazima i placaju agenciju za provjeru. I ovdje ne preuzimaju odgovornost.
- Pred zadnju utakmicu ponovno pljuvanje po svojim navijacima kako ne dolaze, kako vise na gostovanjima privlace publiku, valjda nesvjesni (ili bezobrazni) da su oni direktni krivci za takvo stanje.
- Prave kalkulacije da navijaci dolaskom na stadion rjesavaju dugove kluba i rade njihov posao, valjda do zadnjeg dana sezone nesvjesni da navijaci ne dolaze radi njih jednim dijelom i da oni moraju sami pare upumpati.
- Nigdje nisam vidio koliko zivih para su donijeli u klub i na koji nacin, kroz sponzore, pozajmice, transfere igraca? Ne brojimo transu grada i ulaznice kao ni neki otpisi ujed moljakanja i pregovora (pohvale za taj odradjen posao, jer se i tako dio moze i mora rijesiti).
- Nigdje objasnjenja gdje su pare od reprograma ili zasto se reprogram ne izmiruje redovno? Preusmjerene pare klubu, zasto? Nisu preusmjerene, gdje su onda i zasto grad ne placa?
- Zasto onakav zimski prelazni rok, ko ce tu odgovarati za silne propuste i visak/manjak igraca na odredjenim pozicijama?

Mozda sam nesto preskocio, zaboravio, ali ovo je neka moja retrospektiva sezone i razlozi zasto nemaju koju podrsku i nisam na Tusnju.
Sve ovo što si napisao, a ko pročita i ko ih ne zna, steći će pravu sliku osoba koje upravljaju Slobodom, a to su Aco i Mario i Šećer Jr..
Banda lažljivaca, bez presedana, kakva se ne pamti u Tuzli.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 jun 2024, 14:30

Hajmo listu prinova za PL (zelje)

Predrag Vladic ( SimBau) najbolji strelac 1.Federalne lige
Husein Poturalic (Bratstvo)

Ordagic (Sloga Simin Han)
T S Susic (Sloga Simin Han)
Nukic (Sloga Simin Han)
Kobiljar (Sloga Simin Han)
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 10 jun 2024, 14:43

Slobodas je napisao/la:
10 jun 2024, 14:30

Nukic (Sloga Simin Han)
Amidžin mali je davno završio sa ozbiljnim fudbalom, Kobiljar, Ordagić su dobri igrači, koliko imaju motiva za igru. Nukić onako... Iz prve federacije slabo da što može biti dobro osim ako nije 19- tak godina da se nadogradi....
Najveća želja mi je dobar trener nešto kao A.Smajić kod koga je Sloboda igrala dobar fudbal
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jun 2024, 15:19

Kobiljar i Mehanovic od komsija dovesti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 jun 2024, 15:21

Slobodas je napisao/la:
10 jun 2024, 14:30

Nukic (Sloga Simin Han)
Tomasevic (Radnik-SRB),
Hrvanovic (raskid ugovora sa Zrinjskim)
Sipovac (Zvijezda 09)
Jasmin Osmic, Irfan Hadzic, Mehanovic, (SSH)

Dosta igraca ce bit na trzistu iz PL klubova, samo finansije, a ne treba nam "puno" da neko milion da na kamari da se ima sad za potpise ugovora, znas kakva bi se ekipa napravila, da ne razmisljas o opstanku
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 10 jun 2024, 15:47

Neke stranice na fb pisu da je Haračić iz Želje, želja ljudi iz kluba
Haračić, Hrvanović, Kobiljar, Vukoja iz Zvijezde 09, Mehanovic

Irfan Hadzic nikako..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 jun 2024, 15:56

A gdje je i sta radi Adi Alic, kolko vidim bio je na kipru, njega i kenina je pranjic odveo tamo u drugu ligu, da li je napredovao ista, on je meni bas djelovo ko dobar potencijal
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 10 jun 2024, 16:37

Nek prica ko sta hoce al otkako nema Simona nama ovdje manjka informacija haha
I forumas Sunderland se pojavi sa poprilicno tacnim informacijama
Al et moramo se mi i međuosobno raspravljati, ne daj Boze da se ujedinimo, sto se kaze " zbijemo redove", organizujemo neku navijacku akciju npr donatorske karte itd
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 10 jun 2024, 17:23

mk1008 je napisao/la:
10 jun 2024, 16:37

Nek prica ko sta hoce al otkako nema Simona nama ovdje manjka informacija haha

I forumas Sunderland se pojavi sa poprilicno tacnim informacijama
Al et moramo se mi i međuosobno raspravljati, ne daj Boze da se ujedinimo, sto se kaze " zbijemo redove", organizujemo neku navijacku akciju npr donatorske karte itd
Simon sada kuka po prees konferencijama.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 jun 2024, 18:11

Razmotrit iz TC Rijada, Mehanovica, Karjasevica i Ordagu (ako ima vise volje da se bavi koliko-toliko normlanim fudbalom)
Malog pacova Osmica i ne pokusavat dovest.
Iz druge lige vidjet Talisona, Bozica, Obradova i Sivac mozda.
Vukoja i Hrvanovic po meni top izbor.
Uglavnom bekovi i krila pod moranjem.
Dino obavezno, mali Hari, oba golmana, Vulic, Mujka, Harun (solidna zamjena) i mozda Dela, to pokusat zadrzat.
Uz njih ne znam, da li bi Keno i Merdovic mogli vratit forumu uz normalnog trenera.
Obrena bih isto ostavio. Mislim da moze bit od koristi ako vrati forumu.
Said, Nikola i Civa zbog atmosfere, savjeta mladjima i iskustva pozeljni za ostat, uz neka normalna primanja.
Mislim da svejedno necemo naci boljeg spica od Nikole koji bi bio druga opcija.
Al budzet ce diktirat sve na kraju.
Volim tebe, više od sebe

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 10 jun 2024, 18:21

antisisoja1919 je napisao/la:
10 jun 2024, 18:11
Razmotrit iz TC Rijada, Mehanovica, Karjasevica i Ordagu (ako ima vise volje da se bavi koliko-toliko normlanim fudbalom)
Dino obavezno, mali Hari, oba golmana, Vulic, Mujka, Harun (solidna zamjena) i mozda Dela, to pokusat zadrzat.
Uz njih ne znam, da li bi Keno i Merdovic mogli vratit forumu uz normalnog trenera.
Said, Nikola i Civa zbog atmosfere, savjeta mladjima i iskustva pozeljni za ostat, uz neka normalna primanja.
Apsolutno se slažem!
Ne znam sta bude tim ljudima, toj djeci kad odu iz kluba kao da zaborave svoj identitet, porijeklo, klub iz kojeg su stvoreni doslovno.
Mehmedović neki dan ide u OŠ " Novi Grad " i reklamira Sarajevo pa strašno
Što Ahmetović ili Bekrić nisu reklamirali nas dok su igrali u Sarajevskim klubovima.
Jednostavno djeca polete čim vide pare, a time degradiraju i sebe i svoj karakter, i obraz. Valja im kad tad vratit se u svoj grad
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 10 jun 2024, 18:22

antisisoja1919 je napisao/la:
10 jun 2024, 18:11
Apsolutno se slažem!
Ne znam sta bude tim ljudima, toj djeci kad odu iz kluba kao da zaborave svoj identitet, porijeklo, klub iz kojeg su stvoreni doslovno.
Mehmedović neki dan ide u OŠ " Novi Grad " i reklamira Sarajevo pa strašno, FUJ
Što Ahmetović ili Bekrić nisu reklamirali nas dok su igrali u Sarajevskim klubovima.
Jednostavno djeca polete čim vide pare, a time degradiraju i sebe i svoj karakter, i obraz. Valja im kad tad vratit se u svoj grad
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.